Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratf

snaglt

ya pardon yaa yanlış yere yanlış şey yazdım
  • Ya arkadaşlar size bişey srocam laptopu şarj olurken kullanıyorum %100 oldugu zaman kırmızı oluyo o yazı sanırım doldugu için ondan sonra elektrikten çıkarmammı lazım.

Birde daha önce bu tm2423 başlıgında okumuştum.Elektrik ile kullanırken batartyayı doldurup çıkarın diyordu.Ben bataryayı çıkarırsam pc nın batarya kısmı açık kalır yani bi kapak yok batarya kapak işide görüyor.Ayrıca bunu sarjı 2.5 saat gitmesi lazım ama bi muzik bide yazı yazıyodum 1.5 saatte bittii.

BU sorulara cevap verin lütfen...Çok acil.

• Kardeş bu konu forumda en çok tartışılan ve anlaşılamayan konusu. Piller'le ilgili ayrıntılı bilgiyi buradan bulabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_5135687/tm.htm

Şarjın %100 olduğunda çıkartmana gerek yok. Herhengi bir elektrik kesintisinde veya voltaj değişiminde pil makinanı korur.

Makinanın 1,2 - 2 saat şarjının gitmesi normal. Zaten fazla birşey bekleme

quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Ya arkadaşlar size bişey srocam laptopu şarj olurken kullanıyorum %100 oldugu zaman kırmızı oluyo o yazı sanırım doldugu için ondan sonra elektrikten çıkarmammı lazım.

Birde daha önce bu tm2423 başlıgında okumuştum.Elektrik ile kullanırken batartyayı doldurup çıkarın diyordu.Ben bataryayı çıkarırsam pc nın batarya kısmı açık kalır yani bi kapak yok batarya kapak işide görüyor.Ayrıca bunu sarjı 2.5 saat gitmesi lazım ama bi muzik bide yazı yazıyodum 1.5 saatte bittii.

BU sorulara cevap verin lütfen...Çok acil.

• Teşekkür ederim topici incelicem.Buralarda daha önce pili çıkarıp elektrikten kullanın diye yazmışlardı da o takıldı kafama pili çıkarırsam batarya kısmı açık kalıyorur çünkü

Bu arada @ak_onair ben bugun cevirici bulup aldım sizede ilginiz için teşekkürler.Pm atmıştım ama burayada yazıyım dedim

Topici bi okiyayım.
  • Arkadaşla epower da %100 olunca altında 46 days gibi birşey yazıyor o nedir.Yapabilirsem ekran resmi koyarım.
  • 46 days yazan hibernate miş
  • ARKADAŞLAR MERHABA DAHA YENİ ACER 4222 WLMİ ALDIM FAKAT RECOVERY CD Sİ YAPAMADIM BİDE DRİVERLARI BULABİLCEĞİM Bİ SİTE VARMI YANITLARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
  • arkdaşar bendede acer 5602 var ama bu alet çok cabuk ısınıyor yafffff....evde kulladnığım zmanlar hep şarjda takılı olarak kullanıyorum ondna olbilirmi???
  • @sky__,
    bunun birkaç sebebi olabilir.
    1. yaz aylarında olduğumuz için, hele hele bu aralar hava iyice sıcak olduğu için olabilir. bu aralar herhangi bir markadan kullanan bir çok notebook sahibi aynı şeyden şikayet ediyor.
    2. makinenin güç ayarları şebeke elektriğine bağlı iken %100 güce ayarlı olduğu için cpu sürekli 1.66Ghz de çalışıyor olabilir.
    3. elinizdeki makine, harici bir ekran kartı kullandığından dolayı paylaşımlılara göre daha fazla ısınması normaldir. ama ne kadar daha fazla bilemeyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: sky__

arkdaşar bendede acer 5602 var ama bu alet çok cabuk ısınıyor yafffff....evde kulladnığım zmanlar hep şarjda takılı olarak kullanıyorum ondna olbilirmi???
  • @melrock,
    teşekkür ederim arkadaşım beni aydınlattığın için birde şajda kllanmamayı deneyeyim bakalım nasıl olucak:)
    quote:

Orjinalden alıntı: melrock

@sky__,
    bunun birkaç sebebi olabilir.
    1. yaz aylarında olduğumuz için, hele hele bu aralar hava iyice sıcak olduğu için olabilir. bu aralar herhangi bir markadan kullanan bir çok notebook sahibi aynı şeyden şikayet ediyor.
    2. makinenin güç ayarları şebeke elektriğine bağlı iken %100 güce ayarlı olduğu için cpu sürekli 1.66Ghz de çalışıyor olabilir.
    3. elinizdeki makine, harici bir ekran kartı kullandığından dolayı paylaşımlılara göre daha fazla ısınması normaldir. ama ne kadar daha fazla bilemeyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: sky__

arkdaşar bendede acer 5602 var ama bu alet çok cabuk ısınıyor yafffff....evde kulladnığım zmanlar hep şarjda takılı olarak kullanıyorum ondna olbilirmi???

• dostum bende 5602 kullanıorum ve dedigin gibi pildeyken sarjdakine göre daha cok ısınıyor ama sorun cıkartmadı henüz sıcaklık yüzünden
  • 5 GÜNLÜK ACER 5601 KULLANICISIYIM..........
    HERKES BENDEN KAHVE.........
    ÇAY ÜCERETE TABİİİİ..............
  • biri çaymı dedi

gelsin paralar
  • Bugun denedim sarjim %40 brightenes low cpu ve wirelless bagli iken 2.6 saat gitti.

Bu cafede cay ve kahvden baska birsey yok mu?

Ben herkese cola ismarlicam parasiyla deilmi kardesim

• arkadaşar merhaba....

bugün acer 5601 aldım ben de.. bu forumdaki yazılarla karar verdim bu modeli almaya.özellikle melr@ckın yazıları çok faydalı oldu saolsun...biraz pahalı oldu benimk galiba 1732/15 e aldım...

öncelikle 512 ramin bu laptop için az oldunu sölemem gerek.bi 512 daha almak lazım.

anlamadığım bazı şeyler var.512 az ama windows live messengerı yükleyemedim,2 farklı siteden indirmeme rağmen yüklemiyor,kitleniyor kalıyor bilgisayar anlamadım.

içindeki nortonu silmeye çalışıyorum,mcafee kullandığım için ama onu kaldır dediğimde yine kitlenip kalıor bilgisayar...

bi de bu benm ilk dizüstüm.alırken sordum ama açıklamaları beni tatmin etmedi.bu dizüstü 80 gb harddiskle satılıyor biliyorsunuz.ama beni harddiskler 35-35 gözüküyor 70 gb yani.satıcı arkadaş 10 gb laptopun kendisinin kullandını söledi ama c'deki 5 gb da zaten dolu.bu nasıl oluyor anlamadım,bilen varsa yarcımcı olursa sevinirim.

bi de kutunun içinde xp cdsi falan çıkmadı,bi sorun olduğunda tekrar yüklemek için bilgisayarı napmak gerekiyo acaba ?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar...

• adem kardeş

bilgisayarı actıgında kendisi driverları yükledikten sonra bos bir dvd takmanı ve yedek almanı söyler

o dvd ye windows ve driverları yükler tekrar yükleme için bu dvd yi kullanırsın

ayrıca sana söledikleri gibi bi 5 gb civarı bölüm daha sistemden kullanılıor bu ayarlar vs icin gizli bi bölüm yani bi sorun yok bende 5602 var bendede aynı sekilde dert etme
  • Selamun aleykum kardeşlerim abilerim!
    ben de acer aspire 5601awlmi alarak sizlerin arasına katılmış oldum. bir sorum olacak: bu laptopa win xp pro yüklemek istiyorum ve driver sorununu yani bu acer in kendi programlarını bir cdye aldıktan sonra pro yu kurunca onun içerisinde rahatlıkla yine kurabilme imkanımız var mi? şimdiden teşekkürler... :) bir de çay aliim
  • acer 5102 ile 5672 arasinda kaldim hangisini almali sizce?

detayli bilgi vererek aciklama yaparasaniz sevinirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 9 Ağustos 2006; 9:42:09 >
  • chuku teşekkürler...

ama ben de 5 değil 10 gb yok gözüküyo,neyse...

ama bunun bu kadar yavaş olmaması lazım ya anlamadım gitti.cpu kullanımını max.a aldım ama yine de görev yöneticisinden bakıyorum yüzde 4-5lerde seyrediyor ve bilgisayar kitlenip kalıyor daha doru dzgü bişey de yüklemediğim halde

EDIT :

ARKADAŞLAR BUGÜN BİLGİSAYARI ALDIĞI YERE GÖTÜRDÜM BU SORUNLARI SÖLEDİM.YÜKLEME SIRASINDA HATA OLUŞMUŞ OLABİLECEĞİNİ BAŞTAN YÜKLEMELERİ GEREKTİNİ SÖLEDİLER. BACKUP ı BİLE ALAMADIMI ANLATTIM. KISAYOLU VARMIŞ ALT+F10'A BASIYORUZ BAŞLARKEN...

TEKRAR YÜKLENDİ VE ŞİMDİ BU YAVAŞLIK SORUNU YOK,MAKİNE CANAVAR...BEN DEMİŞTİM BU İŞTE Bİ TERSLİK VAR DİYE...

TEKRAR TEŞEKKÜRLER...

HERKESE BENDEN ÇAY,LAPTOPUM HIZINA KAVUŞTU :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyesilyurt -- 9 Ağustos 2006; 14:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.