Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende su ekran kartını bi cözsem kac kere sorduk kmseden cvp yok
  • Arkadaslar ACER 5602 ye 5+1 baglayamıyorum.Hiç denemis olan var mı 5+1 baglamayı.Bir turlu beceremedim.Cok sinir oluyorum.Gidip harici ses kartı alacam valla.Ama oda benim 5+1 den pahalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChuKu

hayırlı olsun adem

Ekran kartı zaten biosta 128 mb gözükmeli birde everest programıyla bak ram aldınmı 1gb alacaktınya.Eger aldıysan 512 mb gözükmeli everestte..

• hieyyytttt ne bu cafenin hali bee
    yerlerde sürünüo walla
    beyler cafenize sahip çıkın
    haydi up up
  • Ara sıra bi girin bi öhö falan diin bari

• BÖYLE PURO TÜTTÜRMEYE DEVAM EDERSEN HEPİMİZ "ÖHÖ ÖHÖ" DİYE ÖKSÜRECEĞİZ.Cafe'de sigara içilmeyen bölümü şart oldu.
  • arkadaşlar ne war ne yok!! ? walla ben bilgisayarımdan çok memnunum.. süper yaa!! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

quote:

Orjinalden alıntı: ChuKu

hayırlı olsun adem

Ekran kartı zaten biosta 128 mb gözükmeli birde everest programıyla bak ram aldınmı 1gb alacaktınya.Eger aldıysan 512 mb gözükmeli everestte..

aldım hajım 1 gb su an ram acaba bios flashlansa düzelir mi bide everesti indirip bakim
    ama 512 kullandıgında mesela most wanteddaki detayları etkilemez mi yarıyı gecince kasıo hala:S

• ram 1 gb olmasına ragmen everest te görüntü biriminde gpuda bellek boyutu 128 mb dio neden böle?

ayrıca ankart üzerinde bellek icin 1690 mb dio

edit: şimdi windows görüntüden baktım ordada 512 mb görüo ne iş bu ya anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuKu -- 10 Ağustos 2006; 0:49:45 >
  • öhö

• öhö ! :D :D:D:D nasılsınız? bu arada bi çay aliim
  • ya arkadaşlar benim bi sorum olacak sizlere!!! ben şimdi laptop aldım ya üç aylk bedava internet hediyesi çıktı... şimdi ben zaten normal olarak telsimle bağlanıyodum ve şimdi bu dial up la bağlanırsam ay sonu ortalama ne kadar masraf olur bilgisi olan varsa lüütfen bekliyorum... hayırlı geceler herkese ve teşekkürler!!!
  • Dial up ile baglanirsaniz eger telefon faturaniza kullaniminiza bagli olarak yansiyacaktir.Fiyatlari tt sitesiden ogrenebilirsiniz.Ama interneti uzun sureli kullancaksaniz gun icinde hic bulasmayin derim.ADSL Den once kullaniyordum ordan biliyorum.
  • Bu arada bi cay aliyim ben

• Bende birsey sorucam ben hergun nerdeyse 2-3 defa bataryayi tamamen bitirp yine tamamen dolduruyorum.Bunun batarya omrune bi sakincasi olur mu??
  • evet olur @uckalkan2,
    sonuçta bataryalar belirli bir ortalama şarj-deşarj miktarına göre üretiliyorlar. örneğin 500 yada 700 yada 1000 tam şarj gibi. senin yaptığın her tam şarj-deşarj olayıda bu ömürün biraz daha azalmasına sebep olur. örneğin günde 2 seferden senede toplam 700 tam şarj-deşarj yaparsanız bu süre sonunda batarya ömrünün önemli bir kısmını kaybedersiniz. o yüzden eğer çalıştığınız ortamda şebeke elektriğini kullanma imkanınız varsa bunu kullanmanızda fayda vardır.

quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Bende birsey sorucam ben hergun nerdeyse 2-3 defa bataryayi tamamen bitirp yine tamamen dolduruyorum.Bunun batarya omrune bi sakincasi olur mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: melrock

evet olur @uckalkan2,
    sonuçta bataryalar belirli bir ortalama şarj-deşarj miktarına göre üretiliyorlar. örneğin 500 yada 700 yada 1000 tam şarj gibi. senin yaptığın her tam şarj-deşarj olayıda bu ömürün biraz daha azalmasına sebep olur. örneğin günde 2 seferden senede toplam 700 tam şarj-deşarj yaparsanız bu süre sonunda batarya ömrünün önemli bir kısmını kaybedersiniz. o yüzden eğer çalıştığınız ortamda şebeke elektriğini kullanma imkanınız varsa bunu kullanmanızda fayda vardır.

.
    Peki o zaman batarya takiliyken yani tam dolmus haldeyken elektirkte kullanmamin bi sakincasi varmi?Piller FaQ topicini okudum ama herkes farkli solemis.Bataryayi cikarirsam da makinanin batarya kismi acik kaliyor.Ayriyetten bi kapak yok yani

• merhabalar bu ayın sonuna doğru 4 arkadaş dizüstü bilgisayar almayı düşünüyoruz acer ve asus arsında kaldık fakat fiyat ve performans olarak acer düşünüyorum şimdi sorum şu acer ın yeni bir modeli var ACER ASPIRE AS5112WLMi ve fiyat olarak uygun özelliklerini mesajın sonunda yazacağım en çok merak ettiğim konu mad 64*2 lerde ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim ısınma ve resetleme çok fazla olurmu? kullanan varmı? önerisi olan varmı? bunun yerine 5672 almak daha mı mantıklı? cevaplarınızı bekliyorum zira almak için karar verip para yarlamam gerekio.... şimdiden teşekkür ederim.....

fiyat: 1.379,00 USD + KDV
    KDV Dahil 2.370,86 YTL

özellikleri:

CPU: AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-50 (1.6 GHz, 2 X 256 KB)

Ekran: 15.4" WXGA TFT ACER CRYSTALBRITE (200-nit) LCD, 16.7 M

İşletim sistemi: Windows XP Home TR

Bellek: 1024MB (2*512) DDR2 MAX: 4GB 2*soDIMM

Sabit Disk: 120 GB SATA

Ekran Kartı: ATI X1600 hyper memory 512 mb video belleği (128mb harici 384kb sistemden onboard
    paylaşımlı video belleği)

Optik: DVD Double Layer DVD+RW DVD Yazıcı

Ağırlık: 2.92 kg

Ethernet: Gigabit Ethernet

Wireless: entegre Acer InviLink™ 802.11g Wi-Fi CERTIFIED™ özelliği, Acer SignalUp wireless

Bluetooth: Bluetooth® ve kızılötesi

Kart Okuyucu: 5-in-1 kart okuycu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)

Diğer:ATI Radeon® Xpress 1100 yongaseti, Acer CinemaVision™2 video teknolojisi (Acer Arcade), Acer ClearVision™2 video optimizasyon teknolojisi (Acer Arcade)2 dahili hoparlör,MS Sound uyumlu,Dahili mikrofon,71 W Li-iyon batarya paketi (8-hücreli)MultiMediaCard (MMC), Memory Stick® (MS), Memory Stick,PRO™ (MS PRO), xD-Picture Card™ (xD) desteği,Acer OrbiCam™ entegre 310,000 pixel CMOS kamera:• 225° ergonomik dönüş• Acer PrimaLite™ teknolojisi

• aslında söylenenlere bakarsanız batarya takılı iken şebeke elektriğinde kullanmanın bir sakıncasının olmaması lazım. şimdiki bataryalarda akıllı çiplerin olduğu ve bu sayede batarya dolu iken şarj sürecinin kesildiği söyleniyor. sonuçta tercih size kalıyor. ancak bataryayı çıkardığınızda orada koca bir boşluk olduğu düşüncenize katılıyorum. açıkçası bu beni de rahatsız etmiyor değil. ancak ben evde yine de bataryayı takmadan kullanıyorum notebook'umu.
    sonuçta olayın bir de şöyle bir tarafı var. kim neyi tavsiye ederse etsin herkes duran bataryanın kullanılmasa bile yine de belirli bir süre zarfında kendi kendine boşaldığı konusunda hemfikir. bu miktar günde %1 bile olsa demekki batarya her gün %1 boşalan kısım için tekrar %1'lik bir şarj yapacak demektir. yani rakamlar çok küçük bile olsa batarya tam dolu olduğu için şarj olayı olmaz demek yanlış olur bence. sürekli bu küçük miktarlar karşılığı bir şarj olayı olacak demektir.

quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2
    .
    Peki o zaman batarya takiliyken yani tam dolmus haldeyken elektirkte kullanmamin bi sakincasi varmi?Piller FaQ topicini okudum ama herkes farkli solemis.Bataryayi cikarirsam da makinanin batarya kismi acik kaliyor.Ayriyetten bi kapak yok yani

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.