Şimdi Ara

Acer CAFE (Acer kullanıcıları muhabbet mekanı) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.373
Cevap
0
Favori
146.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ak_onair teşekkür ederim. inşallah beklentilerimi karşılar çünkü masaüstü de düşünüyorum. masaüstü için monitör var eski bilgisayar yeni bozuldu mecburen bir bilgisayar alınacak ama almışken laptop alayim diyorum
  • ak_onair teşekkrüler ben bu arada zonugldak ereğlide oturuyorum.Bakayım bugun burranon altını üstüne getircem.inşallah bulurum.
    Kötü olanları 3 . dişi dışarıda bıraklanlar mı yani?onları almam o zaman.

Teşekkürler..
  • irfanyus & uckalkan2 rica ederim arkadaşlar

irfanyus - Evet dizüstü alman iyi olur. Zaten rahatlığını yaşadığında daha iyi anlayacaksın. Yer konusunda da bayağı karın olacak. Core DUO'lu modellere bakarsan iyi olur

uckalkan2 - Evet kardeş 3'ü dişi dışarıda bırakanlar sağlıklı değil. Resimdeki alırsan problem olmaz. Ereğli'de bulamazsan bana PM at sana buradan ayarlamaya çalışırım kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

irfanyus & uckalkan2 rica ederim arkadaşlar

irfanyus - Evet dizüstü alman iyi olur. Zaten rahatlığını yaşadığında daha iyi anlayacaksın. Yer konusunda da bayağı karın olacak. Core DUO'lu modellere bakarsan iyi olur

uckalkan2 - Evet kardeş 3'ü dişi dışarıda bırakanlar sağlıklı değil. Resimdeki alırsan problem olmaz. Ereğli'de bulamazsan bana PM at sana buradan ayarlamaya çalışırım kardeşim

Evet arkadaşlar, gördüğünüz gibi ak_onair cafemizin fahri tedarikçisi ve lojistik destek sorumlusudur. Tüm ihtiyaçlarınız için kendisine başvurmanız gerekmektedir...

• KUSURA BAKMAYIN !

FORUMDA SORUN VARDI . BİR TÜRLÜ MESAJ GİTMİYORDU. BİRKAÇ KEZ DENEDİM , SONUÇ ALAMAYINCA ÇIKTIM. ŞİMDİ BİR DE BAKTIM Kİ 3 KEZ GİTMİŞ

quote:

Orjinalden alıntı: muratf

quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

quote:

Orjinalden alıntı: guvenarkilic

selamlar.
    acer aspire 1640Z dizüstü aldım fakat özellikle geceleri sessizlikte fazla ses çıkardığını gördüm, bu normal bir durum mudur yoksa servise götürmem gerekir mi? bu markayı kullan arkadaşlardan cevap bekliyorum..

BİLGİSAYARINIZIN fazla ses çıkarması genellikle fanın fazla çalışmasından kaynaklanır. Bilindiği üzere fan çalışırken biraz uğultu olur. Bence böyle ise cihazınız bir sebepten dolayı fazla ısınıyor olabilir. Cihazı açık havada yahut güneş ışığında toza maruz kullanmayınız. Bundan emin olmak için makina sıcaklığını kontrol edin. Bu işi bazı yazılımlar (EVerest gibi) marifetiyle de yapabilirsiniz. Şayet ısınma sorunu var ise de bu genellikle cihazlarınızın içinin tozlanmasından kaynaklanıyordur. ANCAK her halukarda servise götürün bence içini açıp temizlerler, denerler, donanımsal bir sorun varsa GARANTİ kapsamı dahilinde sorun ücretsiz düzeltilir hatta yenisini talep edebilirsiniz. İyi dileklerimle...

Yaw tamam anladık nie 3 kere yazıyosun

• Şakaydı zaten yaw, niye ciddiye alıyosun
  • BEN GELDİM.....
    5601 ALDIM VE GELDİM....
    1644 YTL YE ALDIM
    NASIL İYİYMİ?
  • Ucuza almışsınız, güle güle kullanın

quote:

Orjinalden alıntı: hersekzade

BEN GELDİM.....
    5601 ALDIM VE GELDİM....
    1644 YTL YE ALDIM
    NASIL İYİYMİ?
  • Laptop alacak arkadaşlara tavsiyem şayet maddi açıdan imkansız değil ise paylaşımsız bir ekran kartına sahip makina almaları.

Paylaşımlı isterse 256mb olsun paylaşımsız bir 64mb kadar etmez ! Oyun düşkünü değilim satranç haricinde makinamda bugüne kadar da oyun oynamadım

ANCAAAK yine de alırken "paylaşımsız olsun !" dedim hem görüntü kalitesinden hem işlemci ve ram'in yorulmamasından çok memnunum. ATI RADEON 9700 64mb. ekran kartı ile pekçok Pc'de kinden daha kaliteli ve net video görüntüsü elde ediyorum. Ati ekran kartları bence çok kaliteli 3 boyutlu ve directx9.0 desteği var. Skystar USB uydu kartı ile makinayı hiç yormuyor ve süper kalite hiç bir TV'de olmadığı kadar kaliteli dijittal tv görüntüsü veriyor(bunda cyberlink codecleri de etkili). Pek çok Pentium 4 aynı programda çok fazla zorlanıyorken laptopun hiç umursamaması ve düşük CPU ve RAm kullanımı masaüstü kullanan arkadaşları bile şaşırtıyor.

• ak_onair ben yarın burayı iyice araştırıyım sanayiyede bakarım.Umarım bulurum olmassa sana pm atarım.Teşekkürler.
  • kardeş doğru söylüyorsun.....
  • ciddiye alan kim . Sadece izah edeyim dedim.

quote:

Orjinalden alıntı: muratf

Şakaydı zaten yaw, niye ciddiye alıyosun

• Şu anda forumda hersekzade, uckalkan2, muratf dört kişiyiz. Herkese benden çay !

Aman dikkat edin Acer laptoplarınıza dökülmesin...
  • Arkadaşlar bu başlıkta bi kullanıcı listesi oluştursak olmaz mı?

Başlıgı açan arkadaş inşallah görür bu mesajı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uckalkan2

Arkadaşlar bu başlıkta bi kullanıcı listesi oluştursak olmaz mı?

Başlıgı açan arkadaş inşallah görür bu mesajı.

Görür görür merak etme :) Kullanıcı listesi derken?? Niye böyle bişi yapalım ki?
    Ben size zamanında daha iyi bi fikir sundum ama kimse yanaşmadı, ne güzel herkese bir Acer Cafe Card çıkaracaktım ve kelle başı sadece 50 YTL'ydi

Valla işletmemiz sizler için elinden geleni yapıyor ama sizde iş yok

• BURASI ADI BAŞINDA CAFE DİR CLUB DEĞİL !

Üyelik gerekmez yoldan geçen herkes girebilir Toshiba, dell kullanıcıları bile ;) Bu arada ben mevsimlik bir de Acer Plajı açmayı düşünüyorum. Yazın cafede işler kesat gidebiliyor. Malum Plaj olunca daha çok kullanıcı çekebiliriz. Bu arada şu kapatılıp gitsin diye terkettiğimiz Acer Derneğinde de kendiliğinden bir diriliş gözleniyor. Bazen bakıyorum bizimkinin de önüne geçmiş Neyse
  • Ben daha klube cafe ye yeni girdim ya.Ama bu acer cafe card iyi fikiriş.Peki acer ürünü alanlara indirim sağlyormu?

Ama yinede bi cafe üye listesi falan yapalım hiç olmassa!
  • Olsun siz cafesiniz onlar dernek ;) Onlara söliyim bari bi kullanıcı listesi yapsınlar.
  • Oranın dernek diye geçtiğine bakma. Kimse yok orda ... Önüne gelen yazıyor. Bu arada O forum başlığına açan vatandaş Acer ile alakasını kesmiş. Şimdi Toshibacılık yapıyor forumda başka yerlerde . Toshiba'nın bataryalarına bir laf atayım dedim , herif çıktı veryansın etti bana .... Neyse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Oranın dernek diye geçtiğine bakma. Kimse yok orda ... Önüne gelen yazıyor. Bu arada O forum başlığına açan vatandaş Acer ile alakasını kesmiş. Şimdi Toshibacılık yapıyor forumda başka yerlerde . Toshiba'nın bataryalarına bir laf atayım dedim , herif çıktı veryansın etti bana .... Neyse..

ehehe

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.