Şimdi Ara

Acer Chromebook 13 aldim artilari ve eskileriyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi cilginlik yapip chromebook aldim mac windows linux hepsini denedik bide chromebook deneyeyim dedim ucuza ikinci el aldim ufaktan ozet gecicem almak isteyen olursa yardimi olur belki.

Acer chromebook 13 ikinci elini 400 tlye aldim temiz kullanilmis tek sorun chromebook alirken 2yillik 100 gb google drive veriyolarmis onun kullanim suresi bitmis cihaz 32 gb hafizaya sahip oldukca hafif uzerinde chrome os var hersey clouda bagli offline uygulamalarda mevcut islemci tegra k1 celerondan cok cok iyi oldugunu soyleyebilirim. Ogrenciler ideal zaten fiyatida uygun ofis ve web isleri sunum falan icin 10 tam puani aldi benden.
    Acer Chromebook 13 aldim artilari ve eskileriyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 30 Aralık 2017; 2:32:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok merak edilmis 10 sekme acinca kasiyomu diye hayir kasma yok dedigim gibi celeron islemcili laptoplardan cok cok daha iyi. batarya hayvan gibi full parlaklikta 6 saat gidiyo ekran parlakligini dusurur ara ara kullanirsaniz 10 saat falan goturur ben 3gun sarj etmedim eve geldigimde %10 vardi hala. Klavye ve trackpad harika benim cok hosuma gitti.Eksi yonlerine gelicek olursak depolama isi biraz sikintili usb veya harici hdd tasimak lazim veya aylik cloud satin almak gerek. 1080 videolar iyi ama 2k youtube videolarinda biraz sacmaliyo soylenene gore yeni chromebooklarda bu olmuyomus bendeki eski chromebook. Windowsa alisanlar icin epey zor gelebilir cunku masaustunde hicbisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 14 inch olani var. Amazondan 180 kusur dolara almistim. Chromebooktan cok memnunun full hd ips ekran var. Komple metal kasa, 4gb ram mevcut 1,5 cm kadar kalinligi var. Parmagimdan ince. 10-12 saat arasi saji gidiyor. Ilk gunlerde chrome marketteki applerle kullaniyordum. Play store kurup android app leri kurunca kullanisliligi cok daha artti. Touchpad deki fonksiyonlari webde surf u cok daha zevkli hale getiriyor.Asiri sessiz caligiyor. Icerisinde fan olmadigini dusunuyorum. hic bir sekilde bir isinma problemi yok. kasa metalde oldugundan yazi yazarken elleriniz hep sein bir yerde oluyor. Eksisi klavyede turkce karakterlerin olmamasi. Klavye ayarlarindan turkce q klavye yapilabiliyor. ben cok sorun etmedigim icin us klavye ile kullaniyorum. Sadece mail ve baska onemli birseyler yazarken turkce klavyeye geciyorum. Bir diger eksisi klavyede delete olmamasi alismisim kullanmaya bu konuda biraz sikinti yasiyorum. backspace tabiki var.

Benim bu makinayi alma sebebim tamamen chrome kullanmak. laptopumda son 1 yilda sadece ms office, pdf ve video acmak ve webte kullanmak disinda bir sey yapmiyordum. Bu yuzden bunu aldim. sizde bu sekilde kullaniyorsaniz. kesinlikle tavsiye ederim. aldigim makinanin linkini asagiya koyuyorum.

Konu sahibi 2k 4k videolarda sorun cikiyor yazmis. Ben hic denemedim ama ekran 1080 neden bu cozunurlukte video acayim ki. acmanin bir mantigi yok.https://www.amazon.com/dp/B01M9BPNSD/ref=psdc_13896615011_t4_B01CVOLVPA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.