Şimdi Ara

▓ Acer'dan uygun fiyatlı 27 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acer fan gordum seni :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanlık suç değil, fanatiklik suçtu hatırlarsan.

Bi fanlığım varsa, Dell içindir bu. Ürünleri değerlendirirken markasına göre değil, özelliklerine göre değerlendirme yapıyorum ama kimi 2 ms diye satılan monitörlerin, Dell'in 8 ms diye satılan monitörlerinden bile kötü olduğunu da bizzat denemiş biri olarak biliyorum. Lâkin, objektifliğime enegel olamaz yine de. Misal olarak Dell'in E serisini tavsiye etmiyorum kimseye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Mart 2015; 9:33:42 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    ACER 3D monitör kullanmıştım çok memnundum
    hayatımda hiç bir lcd monitörde bu kadar iyi tepkime süresi görmemiştim
    abartmıyorum bir crt kadar iyi bir tepkime süresi vardı
    şimdi asus 27" kullanıyorum acer kadar iyi değil tepkime süresi
  • Evet, bana ucuz 32'' ips 2k monitor bulmadiniz daha

• IPS'ye yakındır bunun ayarı: Samsung S32D850T.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Güzel monitörmüş, hoşuma gitti.
  • Ben 1250 TL'ye Benq xl2420z alırken en uygun gsyncli monitör 2600 TL'ydi. O zaman 1650'ye gsyncli var deselerdi düşünmeden farkı verir onu alırdım. Acer da bence gayet güzel bir marka. Tabi flicker free vs. var mı ona da bakmak gerek.
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt
    quote:

Tabi flicker free vs. var mı ona da bakmak gerek.

Var. Flicker-Less diye geçiyor bundaki.
  • Son 5 yilda 7 monitor degistirdim. hepsi 27" idi. iclerinden en duzgunleri acer ve samsungun modelleriydi. dell ve asus ise tam hayal kirikligi oldu benim icin. en son yilbasinda asus aldim. 15 gun sonra servise yolladim. komple paneli degistirmisler sanirim. hala tam bir fiyasko. Aldigim zaman acerlar yoktu. olsaydi acer alirdim. asus aldigim icin pismanim.
  • halix H kullanıcısına yanıt
    Memnun kaldığın ve memnun kalmadığın modeller hangileriydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acer B273HYMIDHZ 27" en severek kullandigim monitordu. duz LCD olmasina ragmen. Simdi satiliyor olsa tekrar alirim :)

Samsung S27C750P de memnun kaldigim monitorlerden. siyah, beyaz renkleri en duzgun verenlerden birisiydi, nerdeyse hic isik kacirmiyordu. renkler gayet guzeldi.

dell U2713HM ise hayal kirikligi cross hatching problemi vardi. 2 kere yenisini yolladilar hepsinde ayni sorun vardi.

En son Asus 2x27" vs278h aldim. Tekini iade aldilar teki bende kaldi :)

Ikili vesa mount var bende. Cogu moniterde vesa mount koymuyorlar nedense.

Denemedigim bir bu acerlar kaldi. asus u satip acer 27" 2K IPS olanini almayi dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

IPS'ye yakındır bunun ayarı: Samsung S32D850T.

Sen bu monitör olayını cidden iyi biliyorsun.Bak şimdi bunu feci alasım geldi.Fiyatta fena değil.
  • quote:

Sen bu monitör olayını cidden iyi biliyorsun.

• Benim hurda H235H`yi kolay kolay bırakamam ben , ledlere ipslere bakıyorum da renk anlamında benim lcd`nin eksik bir yanı yok ama görüş açılarında tn olduğu için sıkıntı oluyor , gerçeği sürekli karşıdan baktığım için de sıkıntı yok :)

Gsync de eskir sonrasındaki teknoloji adı artık her olursa onlara bakarız :) o da 4-5 yılı bulur en azından.

Ama 144hz olayı bile bir başka, gamer kullanıcı olsam bir dk bile durmazdım geçerdim hele ki gsync ile 144hz yağ gibi olur diye düşünüyorum normal led 144hz bile fena çünkü
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    H235H eski olsa da hala iyi bir monitör. 120+ hz'e veya IPS'ye geçmeyeceksen değiştirme zaten.

• XB270HABPRZ için güncelleme...
  • Ben eizo ile bu monitor arasindaki goruntu farkini merak ediyorum

• curukcul C kullanıcısına yanıt
    Panel farkı nedeniyle Eizo daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Panel farkı nedeniyle Eizo daha iyi.

Peki sadece G-Sync için bu monitörü almaya değer mi yoksa eizo mu alınmalı? Fiyatları hemen hemen aynı da.
  • curukcul C kullanıcısına yanıt
    Orası göreceli. Daha iyi renk istiyorsan Eizo almalısın ama yırtılma, takılma yaşamak istemiyorsan da G-Sync'li Acer alırsın. Büyük ekran istiyorsan, Acer daha mantıklı aynı şekilde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.