Şimdi Ara

Acer E3-112-C536 - 11.6' Notebook - 4gb Ram - Kutulu - Faturalı - Fotoğraf Eklendi - UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünü hızlıaldan almıştım. Üründe nokta çizik kırık hasar yoktur. Kutusu faturası şarj aleti ilet teslim edilecektir. Fansız ve sessiz çalışan bir bilgisayardır. Windows 10 a yükseltilmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. İncecik ve hafif , gri rengiyle şık bir bilgisayardır.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e3-celeron-n2840-216ghz-4gb-320gb-116-intel-w81-tasinabilir-bilgisayar.html

Linkten cihaz hakkında yorumları okuyabilir ve fiyatına bakabilirsiniz. En ufak bir kusuru yoktur. Dileyene fotoğraf gönderilir.

Fiyat 500 TL SON...

Pazarlık tekliflerine kapalıyım.

Acer E3-112-C536  - 11.6' Notebook - 4gb Ram - Kutulu - Faturalı - Fotoğraf Eklendi - UYGUN FİYATA
     Acer E3-112-C536  - 11.6' Notebook - 4gb Ram - Kutulu - Faturalı - Fotoğraf Eklendi - UYGUN FİYATA

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webnakit -- 11 Mart 2016; 12:23:04 >

• Slm toshiba a300 laptopumla takas düşünürmüsün. Veya asus tablet, veya 4g li general mobile e-tab 4g ile takas...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SCORPION07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yalnızca nakit satmak istiyorum. İyi alışverişler
  • Şarj süresi hakkında ne diyebilirsiniz?

Edit: EMMC olan versiyon sanmıştım ben, HDD varmış. Tüh :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 10 Mart 2016; 15:51:55 >
  • Peyloride kullanıcısına yanıt
    Teknik konularda bir fikrim yok EMMC-HDD vs ama 4 saat yaklaşık diyeyim. Belki bilmek istersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.