Şimdi Ara

acer e5-571g garip ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    9 ay önce gold dan satın almış bulunduğum acer e5-571g-51ds dizüstü bilgisayarımın fanından garip bir ses geliyor 1 dakkada 7-8 defa gıırt gıırt diye bir ses
    özellikle sabit olmadığında şuan memlekette olmadığımdan garanti kağıtları da yanımda değil
    sizce 1 ay kadar bir süre içerisinde bir problem yaratırmı
    bi de gold dan alınan ürünlerde sanırım teknik servise benim götürmem gerekiyormuş bunun hakkında bi bilginiz varmı

• Servise kargoyla gönderebilirsiniz göndermeden servisle irtibata geçin.Fanın durumuna bağlı sıkıntı yapıp yapmayacağı eğer makinenin soğutmasında sorun yoksa sıkıntı etmeyin.
  • arkadaşlar garip bir şekilde bilgisayarın kendi kendine vidası çıktı 2 kez 1 kere oldu vidayı oraya koyup bant yapıştırdım sıkmadan
    sonra her vidanın olduğu yere aynı işlemi yaptım farkında olmadan çıkar diye bugün gene bir tanesi daha çıkmış ne saçma bir işdir bu ya
  • riquard R kullanıcısına yanıt
    Acer'in vida yatakları emanetten özellikle orta ve düşük segment bilgisayarlarının kasa plastikleri çok adi arkadaşlarımda da var birçok acer makine söktüm sırf bu yüzden vida artırdım vidayı sökerken yatağı kırılıyor yada bozuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper nirvana A15HE ses sorunu
    9 yıl önce açıldı
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.