Ürün Özellikleri Ürün Kodu LE-L0602-113G İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 32Bit TR-ENG
İşlemci ve Yonga Seti İşlemci İmalatçısı AMD İşlemci Türü Fusion İşlemci Modeli C-60 (1.333/1.0 GHz,DDR3 1066 MHz,9 W) İşlemci Çekirdeği Çift çekirdek Ön Bellek 1 MB 64 bit İşlem Var
Bellek Standart Bellek 2GB Bellek Teknolojisi DDR3 SDRAM Bellek Standardı DDR3-1333/PC3-10600 Bellek Kartı Okuyucu Var 2-in-1 (SD, MMC, RS-MMC)
Depolama Katı Hal Sürücü Kapasitesi 32GB SSD
Ekran ve Grafikler Ekran Boyutu 25,7cm (10,1") Görüntü Ekranı Türü Aktif Matris TFT Renkli LCD Görüntü Ekranı Teknolojisi CrystalBrite En Boy Oranı 16:10 Ekran Modu WXGA Arka Aydınlatma Teknolojisi LED Dokunmatik Ekran Var Çok Dokunmalı Ekran Var
Grafik AMD Radeon™ HD6250 256 MB ayrılmış sistem belleği ile
Ağ ve İletişim Wi-Fi Var Wi-Fi Standardı IEEE 802.11b/g/n Bluetooth Var Bluetooth Standart Bluetooth 3.0 + HS 3G Huawei EM820W Quad band Ethernet Teknolojisi Fast Ethernet 10/100
Ara Yüzler/Bağlantı Noktaları HDMI Var USB 2.0 Bağlantı Noktası Sayısı x2 Ağ (RJ-45) Var
Giriş Araçları Klavye Var İşaret Aygıtı Türü FineTrack
Yerleşik Aygıtlar Web Kamerası Var - Önde ve Arkada - Dual Webcam (1280x1024) Mikrofon Var
Yazılım İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium İşletim Sistemi Mimarisi 32-bit Yazılım Dahil Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010'u satın alın. Bing™ Bar Windows Live™ Essentials
Pil Bilgileri Hücre Sayısı 3 hücre Pilin Kimyası Lityum Polimer (Li-Polimer) Pil Kapasitesi 3260 mAh Maksimum Pil Çalışma Süresi 6 Saat Internet- 4 Saat HD Video Oynatımı
Fiziksel Özellikler Biçim Çarpanı Hybrid Yükseklik 19,50mm Genişlik 275mm Derinlik 190mm Ağırlık (Yaklaşık) 1,58kg
Çeşitli Ambalaj İçeriği ICONIA Tab W501 Tablet PC Lityum İyon Pil AC Adaptörü Klavye Var - Katlanır Klavye
Yeşil Uyumluluk Var Yeşil Uyumluluk Sertifikası/Yetki RoHS Energy Star WEEE
Garanti Süresi : 24 Ay
Tablet bugün geldi. Profesyonel kişilerin kullanabileceği windows7 li tek tablet diyebilirim.
dostum bende bu tablet hakkında bilgi arıyordum.Cunku WİNDOWS Lu bir tablet lazım bana..ve hiç düzgün bir model bulamadım takiii bu na kadar..Tam da aradıgım seyler mevcut bunda.hem laptop,hem tablet...siz nereden aldınız.yada suan piyasada varmıı.Ben IRAK ta calısıyorum.bi bakacagım buralarda varmı diee...TR ye geldimi?
bende bu üründen almak üzereyim tek düşüncem kamerasının kötü olup olmadığı 1,3 mp sanırım bu ürünün çok altında kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: materiks
bende bu üründen almak üzereyim tek düşüncem kamerasının kötü olup olmadığı 1,3 mp sanırım bu ürünün çok altında kalıyor
Bu cihazdan alıcam bende merak ediyorum ön ve arka kamerası kaç piksel bilen varsa yazsın lütfen birde genel olarak nasıl bir cihaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme