Bu laptop için tavsiyeleriniz nedir acaba? Bu cihazı oyun için almıyorum, daha çok iş performansından yararlanmak istiyorum. Kullanacağım programlar genelde Photoshop, Visual Studio, Sql Server Management Studio tarzı programlar olacaktır. Cihazda yorulma, ısınma vs. ne gibi bir durumla karşılaşılabilir. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, iyi geceler...
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ İŞLEMCİ Intel Core i7-3630QM 2.4GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.4GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7 RAM 8 GB DDR3 1600 Mhz. (Max. 8 GB) SABİT DİSK 1 TB SATA (5400 Rpm) HDD OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 8 EKRAN KARTI Intel HD 4000 DDR3 Max. 1796 MB Ekran Kartı EKRAN BOYUTU 15.6" TruBrite LED Ekran (1366 X 768) EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768 SES ÇIKIŞI Stereo
BATARYA SÜRESİ 4.5 Saat (Kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)
WEBCAM Var NETWORK RJ45-ETHERNET 10/100/1000 WIRELESS LAN 802.11 b/g/n RJ11- MODEM Yok BLUETOOTH Var ÖLÇÜLER VE AĞIRLIK DERİNLİK 250 mm YÜKSEKLİK 28 mm GENİŞLİK 380 mm AĞIRLIK 2.5 Kg ARAYÜZLER USB (2.0) 1 USB (3.0) 2 HDMI 1 VGA 1 KART OKUYUCU 1 KULAKLIK ÇIKIŞI 1 GARANTİ GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
programmer61P
kullanıcısına yanıt
Ağır oyun ve uygulamalarda ısınma olacaktır, elbette. Yalnız randıman kaybı veya kapanma gibi sorunlarla pek karşılaşmazsınız, muhtemelen. Bu arada cihazın fiyatı ne kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
Ağır oyun ve uygulamalarda ısınma olacaktır, elbette. Yalnız randıman kaybı veya kapanma gibi sorunlarla pek karşılaşmazsınız, muhtemelen. Bu arada cihazın fiyatı ne kadar?
iki tane benzer cihaz var, farkınıda göremedim açıkçası. Bunlar arasında bir tercih olabilir mi? Sözde indirim kampanyasından bahsediyorlar ama ne derece doğru ve değer mi? Acer var aynı fiyatlarda, tercih edilebilir mi ??
quote:
Orijinalden alıntı: programmer61
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi68
iki tane benzer cihaz var, farkınıda göremedim açıkçası. Bunlar arasında bir tercih olabilir mi? Sözde indirim kampanyasından bahsediyorlar ama ne derece doğru ve değer mi? Acer var aynı fiyatlarda, tercih edilebilir mi ??
İkisinde de harici ekran kartı yok, sadece internet dolaşıı için yapılan notebook lardan
Hem toshibayı tavsiye etmem ben
O paraya Lenovo Z500 veya Asus K56 alın bence
Peki bunudamı tavsiye etmezsiniz ? Daha çok bu fiyatlara i7 olsun istiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: programmer61
Peki bunudamı tavsiye etmezsiniz ? Daha çok bu fiyatlara i7 olsun istiyorum..
Maalesef:( Tavsiye edilen ve benimde tavsiye ettiğim markalar Asus , Lenovo ,MSİ
Peki hocam son olarak, Sony Vaio ekran kartı 1 gb, onların dışında bu cihaz tercih edilebilir mi ? 3 yıl kuru kuruya işimi görse yeter, oyun oynamayacağım yani..
İki cihazda da harici ekran kartı yok, hdd vs. gibi donanım farkları var sadece. Kampanyayla da pek alakası yok, harici grafik olmadığı için fiyatları düşük, o kadar. Bu arada oyun oynamayacaksan, acer da alternatif olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme