Şimdi Ara

Toshiba Satellite P755-10J

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk defa internet üzerinden alışveriş yapacağım için çekimser kalıyorum.TNB elektronik hakkında görüşlerinizi almak isterim bugün 15:00 sularındahttp://www.toshibatr.com/CampainDetails.aspx?CampainID=10 kampanyasından faydalanarak %40 indirim kuponu kazandım.yaklaşık 2-3 saat içerisinde TNB bilgisayar benimle iletişime geçti.ürün hakkında kendilerinden kısaca bilgi istedim gayet kibar bir şekilde ürünü tanıttı bana yetkili kişi.bu ürüne kdv dahil 777 dolara sahip olabileceğimi belirttiler dilerseniz 3 gün içerisinde bu numaradan bize ulaşıp kampanyamızdan faydalanabilrsiniz dediler.yaklaşık 1380 TL ye geliyor.ürünü araştırmalarım sonucu 2100 2200 TLden aşağı satan yok.bukadar ucuz olmasının sebebini anlayamadım.Toshiba kullanıcıları olarak sizlerden TNB bilgisayar hakkında bilgi almak istiyorum.bana pek güven vermediler açıkçası telefondan kredi kartı güvenlik numarası falan istiyorlarmış.anlamak güç bukadar büyük prestijli bir firmanın böyle bir yolla ürün satması... Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler....

Teknik Özellikler

İşlemci Intel® Core i7-2630QM™ işlemci | Saat hızı 2.00 / 2.90 Turbo GHz |3. seviye önbellek : 6 MB
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium Edition 64-bit (önceden yüklenmiş, Toshiba-HDD kurtarma) Türkçe/İngilizce
    Sistem Hafızası 4,096 MB | maksimum genişleme: 8,192 MB | teknoloji : DDR3 RAM (1,333 MHz)
    Sabit Disk 640 GB
    Optik Sürücü DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücüsü // Uyumluluk : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM Maksimum hız : Okuma: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Yazma: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 24x US CD-RW, 8x DVD-R, 6x DVD-R (Çift Katmanlı), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 6x DVD+R (Çift Katmanlı), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM
    Ekran 15.6" | LED geri aydınlatmalı Toshiba TruBrite® WXGA TFT Yüksek parlaklıkta ekran
    Ekran Kartı CUDA™ teknolojisini destekleyen NVIDIA® GeForce® GT 540M / Bellek kapasitesi : 2.048 MB ayrılmış VRAM / Kullanılabilir grafik belleği, TurboCache™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: yüklü 8 GB sistem belleğine sahip en fazla 4.095 MB (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte). Bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) / Bağlı veri yolu : PCI Express®
    Dahili Ekran Çözünürlüğü 1.366 x 768
    Harici Ekran Çözünürlüğü Maksimum çözünürlük : 2.048 x 1.536, Maksimum yenileme hızı : 85 Hz, Maksimum yenileme hızında titreşimsiz çözünürlük : 1.600 x 1.200
    Arabirimler 1 × DC girişi , 1 × harici monitör , 1 × RJ-45 , 1 × kulaklık (stereo) , 3 × USB 2.0 , 1 × Kapalı Konumda USB'den Şarj özelliğini destekleyen USB 3.0 , 1 × 1080p sinyal biçimini destekleyen HDMI , 1 × Çoklu Kart Okuyucu , 1 × Uyku Modunda Müzik destekli harici mikrofon (P755)
    Genişleme 2 x memory yuvaları
    Kablosuz İletişim Ağ Desteği : 802.11b/g/n, Kablosuz Teknoloji : Bluetooth® 3.0
    Kablolu İletişim Gigabit Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T
    Dahili Ses Sistemi Desteklenen ses biçimi : 24-bit stereo, Toshiba Bass Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi ve Harman Kardon® Stereo Hoparlörler
    Klavye 102 tuş, Windows tuşları. İlave özellikler : Standart sayısal tuş takımı
    İşaret Aygıtı Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touch Pad
    Batarya Teknoloji : Lithium-ion, Maksimum ömür :En fazla 5s30dk (Mobile Mark™ 2007)
    Güç Kaynağı Türü Dünya genelinde kullanım için otomatik algılamalı AC adaptör (100/240 V)
    Fiziksel Boyutlar Ağırlık : 2,62 kg | G x U x Y : 380,5 x 254,0 x 28,0 (ön) / 35,6 (arka) mm
    Garanti 2 Yıl Garanti
    Ürünle Gelen Aksesuar AC adaptör
    Kurulu Yazılımlar Toshiba Bluetooth™ Stack , Toshiba Disc Creator , Toshiba Kullanıcı Kılavuzu , Yönetici Parola Yardımcı Programı , ,Toshiba Yardım , Chicony Kamera Yardımcı Yazılımı , Toshiba Katma Değerli Paket (Toshiba Power Saver, Toshiba Yakınlaştırma/Uzaklaştırma Yardımcı Programı, Toshiba PC Tanı Araçları, Toshiba Flash Kartları, Toshiba Bileşenleri Ortak Sürücüsü, Toshiba Erişilebilirlik, Toshiba Düğme Desteği) , McAfee® Internet Security (30 günlük ücretsiz Internet güncelleştirmeleri içerir) , WildTangent Oyun Konsolu , Toshiba Photo Service , Toshiba Recovery Media Creator , Toshiba için WinDVD® BD , Nero BackItUp & Burn Autobackup Essentials , Bing Araç Çubuğu ve Bing Arama , Amazon , Bu bilgisayarda, Microsoft ® Word ve Excel'in reklam içeren ve sınırlı işlevlere sahip olan sürümleri bulunur. Microsoft ® Office 2010'u satın alarak bilgisayara önceden yüklenmiş olan tam özellikli paketi etkinleştirin. Toshiba Video Player , Nero Multimedia Suite 10 Essential , Toshiba Music Place , Connectivity Doctor , ConfigFree™ , Toshiba yardımcı programları ve sürücüleri (P755)
    Toshiba Easy Media Uyku Modunda Müzik , HDMI çıkışı , 2 Harman Kardon® Stereo Hoparlör , Toshiba Resolution+ , Dolby® Advanced Audio , 1.3 MP web kamera , USB 3.0 , Çoklu Kart Okuyucu , Toshiba ConfigFree™ , Dahili Web Kamerası ve Mikrofon , Toshiba Yüz Tanıma Sistemi , Bluetooth® 2.1 ve EDR , Güç tasarrufu sağlayan Eco Yardımcı Programı , McAfee® Internet Security (30 günlük ücretsiz Internet güncelleştirmeleri içerir) , Nero Yazılımı , LED arka ışıklandırma özelliğine sahip ekran , Otomatik Optik Sürücü Kilidi , PC Health Monitor , Toshiba LifeSpace , Toshiba TEMPRO Performans Ayarlama Hizmeti , Kontrol Düğmeleri , Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Dokunmatik Yüzey , HDD 3 Boyutlu Darbe Sensörü , USB Kapalı Konumda Şarj , Akıllı Ekran Desteği (P755-1)
    Toshiba Easy Guard HDD Koruması (3 eksenli)
    Güvenlik Özellikleri İstek üzerine HDD parolası, Kablosuz LAN anahtarı, Kullanıcı parolası, Kensington Kablo Kilidi yuvası, Gözetmen parolası
    Farklı Özellikler Artırılmış Intel® SpeedStep® Teknolojisi, HD Ses desteği, SM BIOS uyumlu

• Ürünün donanımı yüksek. Ekran kartı orta segmentte oyun vs. için yeterli bir kart. Gt630m in bir düşük versiyonu. Yalnız uzun süre de yetersiz kalabilir. Ürünün fiyatı da iyi. İnternetten alacaksan olabilir. Fakat telefondan kredi kartının güvenlik nr.sı felan biraz sakat duruyor.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Ürünün donanımı yüksek. Ekran kartı orta segmentte oyun vs. için yeterli bir kart. Gt630m in bir düşük versiyonu. Yalnız uzun süre de yetersiz kalabilir. Ürünün fiyatı da iyi. İnternetten alacaksan olabilir. Fakat telefondan kredi kartının güvenlik nr.sı felan biraz sakat duruyor.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Ekran kartları performans sıralaması.

evet benim aklımı kurcalayanda o.İnternet üzerinden TNB bilgisayar ile görüştüm.yetkili kişi güvenebilirsiniz diye bi ibare kullanıyor.nekadar güvenebiliriz?harbi sakat duruyor.bir yandanda toshiba kalitesi var

• Birkaç arkadaş daha aynı ürünü almak için araştırıyordu. Fakat telf.dan güvenlik numarası isteniyor felan diye bir şey demediler. Elden alım ya da int. den çekim yoksa , iyice araştırıp öyle alışverişini yap bence.
  • quote:

Birkaç arkadaş daha aynı ürünü almak için araştırıyordu. Fakat telf.dan güvenlik numarası isteniyor felan diye bir şey demediler. Elden alım ya da int. den çekim yoksa , iyice araştırıp öyle alışverişini yap bence.

bankadan havale nekadar güvenli peki.bi bilgin varmı nakitte alabilirim
  • Sitenin güvenilirliğine bağlı bir şey. Bankaya parayı yatırdığın zaman ürünü hazırlayıp kargoya verirler.
  • quote:

Sitenin güvenilirliğine bağlı bir şey. Bankaya parayı yatırdığın zaman ürünü hazırlayıp kargoya verirler.

yok satışı ya telefon üzerinden yapıyorlar.yada bankaya verdikleri hesaba belirli bir süre zarfında parayı yatırıp dekontunu faks yoluyla göndermenizi istiyorlar.birkaç gün içerisindede kargoya veriliyor alet gelirken faturasıda yanında geliyor.facebook üzerinden alıp kullanan birkaç arkadaşa sordum.bazıları elinden çıkarmak istiyor bazıları aletten memnun.açıkçası bende güvenemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satellite L505 13v bios silindi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus k55vj - lenovo z580 - Samsung np350v5c t01tr

Bu ürünülere de göz atabilirsin. Alternatif.
  • Lenovo güzel duruyor.Teşekkür ederim yorumların için
  • güncel arkadaşlar.yorumlarınız önemli benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel her türlü yorumlarınıza açık..

• Bende kupon kodu aldım, sizce alınır mı bu arkadaşlar?

1400 e geliyor fiyatı?

• 1400 tl ye alınabilir bir ürün. Donanımı oyun , ağır programlar için yeterli. Ekran kartı da orta segmentte oyunları orta yüksek ayarlarda oynatabilecek kapasitede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1400 tl ye alınabilir bir ürün. Donanımı oyun , ağır programlar için yeterli. Ekran kartı da orta segmentte oyunları orta yüksek ayarlarda oynatabilecek kapasitede.

Tesekkürler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın Sayın TurkisHCommandeR ve değerli Donanımhaber üyeleri;

Telefon üzerinden alışverişinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Daha önce bu şekilde alışverişlerini gerçekleştirmiş kullanıcılarımız mevcut, TNB Bilgisayar - Toshiba Türkiye Dağıtıcısı fan sayfasında bilgisayarı satın alıp kullanmaya başlayan kişileri görebilirsiniz. Bilgisayarın bu fiyata satılmasının sebebi ise üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarını bütünüyle karşılayabilecek bir bilgisayarımızı üniversite öğrencilerimizle tanıştırmak istememizdendir.

Ayrıca dilerseniz ürünü Üsküdar'da bulunan merkezimize gelip elden de alabilirsiniz. Şu an Card Finans ve İş Bankası kartlarına vade farksız 12 taksit seçeneği mevcut. Adresimiz ve bizimle iletişime geçebileceğiniz telefonlar aşağıdadır.

Adres: Burhaniye Mahallesi, Neşet Bey Sokak, Numara:7/B Üsküdar 34676, İstanbul, Türkiye
    Telefon: 0212 340 60 80 / 444 TOSH

İyi günler dileriz.

• ben ayni kampanyadan aldim memnun kalmayanlar ne bekliyormus anlamadim size son model monster notebook satmiyorlar gayet iyi bi cihaz cok memnunum telefon konusu icin rahat olsun toshibanin resmi ditrubutoru firma kargo 2 gun icinde geliyo en gec sorun yok toshiba her turlu iyi ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.