Bilgisayarımı alalı 4 ay oldu.Teknosa dan aldım.2 yıl garantisi vardır.Herhangi bir sorunu yoktur..Yanında sırt çantasını,mouse da veriyorum..Alana şimdiden hayırlı olsun.
Toshibanın ses özelliğini bilen bilir.Ses i çok iyidir.Pionerr marka sistem. En güzel özelliklerinden biriside,kesinlikle ısınmıyor.Crysis vs. gibi diğer sağlam oyunlarda bile..
Fiyat son fiyattır...
Herhangi bir ürünle takas yapılmaz
Yenilikçi bir marka olan Toshiba, Satellite ailesinden tarz sahibi ve uygun fiyatlı bir laptop olan L500-13T’yi sunuyor. Orta sınıf bir laptop olan Toshiba Satellite L500-13T’nin özellikleri hiç de fena değil.
Sadece siyah renk seçeneği bulunan bu Toshiba laptop modelinin klavye kısmı ve etrafı gümüş renginde. Touchpadin ve fare tuşlarının biraz sol tarafta bulunması farklılık olmuş. Touchpadin biraz sol tarafta bulunmasının asıl sebebi numerik tuş takımının bulunması.
Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.10 GHz. 2 MB Cache Bellek T6500 işlemcinin yanında kullandığı 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max. 4 GB) bellek performansının temelini oluşturuyor. Pek çok zorlu işlemin altından kalkabilecel bir yapıda. 4 GB belleğin sadece 64 bit işletim sistemleriyle kullanıldığını, 32 bit sistemlerle sadece 3 GB’a kadar bellek kullanımına izin verildiğini unutmayın. Windows Vista Home Premium işletim sistemi Satellite L500-13T laptop ile birlikte geliyor.
Sistemdeki 5400 rpm 320 GB SATA sabit sürücü bir laptop için istediğiniz her türlü veri için yeterli alan sağlıyor. ATI Mobility Radeon HD 4570 (32 bit işletim sistemiyle en fazla 1791 MB’a kadar arttırılabilir) harici olması nedeniyle iyi performans sağlıyor. Dahili hoparlörleri ses seviyeleri açısından zayıf kalıyor, daha iyi ses elde etmek isterseniz harici ses sistemleri kullanmanızı tavsiye ederim. 15.6 inç boyutundaki ekranı WXGA tipi 1366x768 piksel çözünürlükte. Laptopun LCD ekranında TruBrite teknolojisi kullanılmış.
Ekranın üst kısmındaki dijital web kamerası ile sevdiklerinizle görüntülü konuşabilir, iletişim kurabilirsiniz. Toshiba Satellite L500-13T laptopun bağlantı özellikleri bazı bakımlardan zayıfken bazı açılardan güçlü. Sadece iki tane USB portu olması kendi sınıfındaki laptoplara göre bir dezavantaj, ama neyse ki dijital video görüntü çıkışı olan HDMI terminali bulunuyor. Ancak bağlayabileceğiniz uyumlu bir HDTV mevcut değilse pek de mühim bir özellik değil doğrusu. Bunlardan başka kart okuyucu, mikrofon girişi, DC girişi, VGA görüntü çıkışı ve ses çıkışı bağlantı noktaları bulunuyor. L500-13T laptopun lityum iyon pili yaklaşık 2 saat 20 dakika dayanıyor.