Şimdi Ara

TOSHIBA SATELLITE A350-22Z NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Laptop almayı düşüyorum ve bu markada karar kıldım.Sizce nasıl bir bilgisayar ?
    ÖZELLİKLERİ

Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi
    İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
    İşlemci Hızı : 2 53 GHz, 3 MB L2 1066 Mhz FSB
    Bellek : 4 GB
    Ağırlık : 2,9 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 512 MB(Max 2302 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 16"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : SATELLITE A350-22Z
    Ekran Özelliği : TruBrite HD WXGA TFT
    Grafik Tipi : ATI Mobility Radeon HD3650
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Sabit Disk : 320 GB
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Windows Vista Home Premium

Görüşlerinizi bekliyorum.

• bence gayet güzel ama fiyatı ne olcak bunun.
  • Ekran kartı iyi değil...
  • ben 1 ay once aldım memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahvePat!

Ekran kartı iyi değil...

neye göre iyi olmadığını söylerseniz daha açıklayıcı olur sanırım. şu an piyasadaki oyunların hepsini gayet sorunsuz oynayabiliyorum şimdimi iyi değil yoksa 2-3 senemi sonramı yetersiz olucak bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebeList

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahvePat!

Ekran kartı iyi değil...

neye göre iyi olmadığını söylerseniz daha açıklayıcı olur sanırım. şu an piyasadaki oyunların hepsini gayet sorunsuz oynayabiliyorum şimdimi iyi değil yoksa 2-3 senemi sonramı yetersiz olucak bilgilendirirsen sevinirim.

Ekran kartı sıralaması :
    http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html

Edit :
    Mesajım pek anlaşılır olmamış ekleme yapmak istedim. Bu konunun geçtiği aylarda 4650 DDR3 ler yeni çıkmıştı ve 4650 li makinalar fiyat olarak çok iyiydi , arkadaş 4650 den daha kötü manasında yazmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 2 Ocak 2010; 0:53:40 >

• toshiba A350 ler tasarım olarak berbat ürünlerdir.
    1) USB çıkışları kablolu mouse takmaya uygun değildir. Resmen bir özürlü tasarlamış USB lerin yerini.
    2) Notebook un kapağının kilidi yok. Bu devirde kilitsiz notebook kapağı üreten kaç abuk subuk firma kaldıki.
    3) FN tuşları resmen problemli. Touch pad sadece control panelden kapanabiliyor.
    4) Ekran süper dandik. Ekranın yanındaki plastik çok kalitesiz. Ekran ile plastiği arasındaki boşluk gözüküyor resmen.

birde saçma sapan harmon speaker koyacaklarına parmak izi koysalarmış daha iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sith

toshiba A350 ler tasarım olarak berbat ürünlerdir.
    1) USB çıkışları kablolu mouse takmaya uygun değildir. Resmen bir özürlü tasarlamış USB lerin yerini.
    2) Notebook un kapağının kilidi yok. Bu devirde kilitsiz notebook kapağı üreten kaç abuk subuk firma kaldıki.
    3) FN tuşları resmen problemli. Touch pad sadece control panelden kapanabiliyor.
    4) Ekran süper dandik. Ekranın yanındaki plastik çok kalitesiz. Ekran ile plastiği arasındaki boşluk gözüküyor resmen.

birde saçma sapan harmon speaker koyacaklarına parmak izi koysalarmış daha iyi olurmuş.

işte bunlarda haklısın da ben memnunum sizede öneriyrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyper243

quote:

Orijinalden alıntı: Sith

toshiba A350 ler tasarım olarak berbat ürünlerdir.

işte bunlarda haklısın da ben memnunum sizede öneriyrm

a350 ler bir mühendislik harikasıdır bunları yazıyosan laptop namına hiçr bir şey bilmediğini anlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.