Öncelikle herkese hayırlı günler. Acer Iconia W511P model tablete Windows yükleyemiyorum. Tabletler için Win8.1 iso'su bulup yazdırdım tablete format attım buraya kadar normal, sonra recoveryden geri dönüş yapmak istedim. Recovery kısmına hiç dokunmadığım halde recovery hasar görmüş hatası aldım. Tableti ilk aldığımda USB'ye yedek almıştım ama onu da yükleyemiyorum. Üstüne Windows 10 yükleyip recoveryden geri dönüş yapabilirim diye düşündüm. Windows 10 yükledim geri dönüşü de yaptım ama Win10'u sıfırladı. Recoveryden geri dönüş yapmadı. Win 10'u sıfırladı fakat Windows'u kuramadı, şu an tablet açılmıyor. Açılışta Windows'u yükleyemedi. Yeniden başlatıp Windows'u tekrar yükleyin hatası veriyor ve bu döngü sürekli devam ediyor. Bana yardımcı olabilir misiniz? Tablete Windows'u nasıl kurabilirim? Aldığım yedeği USB'den nasıl yükleyebilirim? Şunu da belirteyim, BIOS'tan USB'yi filan göstermek hikaye. BIOS'tan USB'yi görmüyor ya da oradan yüklemiyor ne kadar göstersen de. Tablet çalışırken direk Windows açıyordu şimdi ise dediğim hata olarak açılıyor. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme