Şimdi Ara

ASUS N56V'ye Windows 7 kuramıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar elimde bu bilgisayardan var. ASUS N56V-S4257H . Format atıp Windows 7 kurmam lazım. ama sorun şu ki ne bios ekranı geliyor, nede boot ekranı geliyor. Power tuşuna bastığımda "Windows 8 açılıyor" ekranında sonra masaüstü geliyor. Masaüstündeyken Windows 7 dvdsini takıp yüklemeye çalıştığımda ise "Windows Kur beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows'u yüklemek için yükleme işlemini yeniden başlatın." yazıyor. Bana acil yardımcı olabilir misiniz ?....

• Sorunum güncel arkadaşlar....
  • aynı dertten bende muzdaribim güncel
  • PC'yi açarken şiddetle ve azimle f2 ve f10 basmayı deneyin. Biosun açılması lazım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

PC'yi açarken şiddetle ve azimle f2 ve f10 basmayı deneyin. Biosun açılması lazım :S

Bios açılıyor sıkıntı yok fakat boot etmiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

PC'yi açarken şiddetle ve azimle f2 ve f10 basmayı deneyin. Biosun açılması lazım :S

Bios açılıyor sıkıntı yok fakat boot etmiyor ?

ilginç
  • Dvd den açılması için 1. seçeneğe dvd yi getiriyosundur heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kultanarz

quote:

Orijinalden alıntı: Building

Dvd den açılması için 1. seçeneğe dvd yi getiriyosundur heralde

adam haklı

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=873382

Pencereyi kapa ?

• Üstünde win8 ile satılan notebooklara başka işletim sistemi kurulmuyor. Engelliyor.
    Çözümü bende yazılı olarak var fakat işyerindeki pc'de. Bugün işyerine uğruyamadım.
    Yarın akşama doğru paylaşırım. Mümkünse bana boş bir pm atın, yarın görünce hatırlarım.
  • Bios ayarlara gir Advanced sekmesinden Boot Mode yazan yeri
    UEFI Boot ayarından CMS Boot olarak ayarla
    Sizin bios ayarında CMS yok ise bu seçenekler olabilir bunlara ayarlayın
    Legacy OS // Disable (Yani Boot Mode kısmında UEFI olmayacak)

Bu ayarlarada bakınız..
    Bios Security bölümünden Boot Menüde Secure Boot - Disable
    Bios Advanced bölümünden Boot speed sekmesi Disable veya normal
    F10 yap geri çık
    İşlem tamam Format işine başlayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejaterol -- 10 Aralık 2012; 19:16:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qmer2

Merhaba,
    Arkadaşlar elimde bu bilgisayardan var. ASUS N56V-S4257H . Format atıp Windows 7 kurmam lazım. ama sorun şu ki ne bios ekranı geliyor, nede boot ekranı geliyor. Power tuşuna bastığımda "Windows 8 açılıyor" ekranında sonra masaüstü geliyor. Masaüstündeyken Windows 7 dvdsini takıp yüklemeye çalıştığımda ise "Windows Kur beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows'u yüklemek için yükleme işlemini yeniden başlatın." yazıyor. Bana acil yardımcı olabilir misiniz ?....

bendede ayni sorun var idi cozumu su arkadasim

format dvd ni tak bilgisayari kapat
    power tusuna bas elini tustan ceker cekmez esc tusuna bas ufak bir menu gelene kadar esc den elini cekme sonra o ufak menuden cd dvd sec .d.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Bilgisayar şu an elimde değil. Arkadaşl şehir dışına çıktı. Gelince tavsiyelerinizi deneyeceğim . İnşallah olur......
  • Öncelikle herkese merhaba . Konuyu 2012 Aralık ayından beri takip ediyorum :) . Bende aynı cihaza sahibim . Yalnız bu format işini gerçekleştiremiyorum hala . Yukarıda arkadaş bios ayarlarından bahsetmiş fakat ben bios ayarlarında bu tür ayarları göremedim . Bios versiyonunu 216 ' ya yükselttim fakat hala çözemedim . Birde Bios ayarlarında cd-DVD rom gibi bir seçenek yok . Sadece HDD görünüyor . Bahse konu cihaza win 7 kurulumunu gerçekleştirmiş arkadaşlar mümkünse yardımlarını bekliyorum . Özelden de buradan da yazabilirler . Kapanmış konuyu tekrar ortalığa çıkardığım için özür diliyorum :) İnternette sadece bu topic var konu hakkında . :) İyi günler herkese . :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan155

Öncelikle herkese merhaba . Konuyu 2012 Aralık ayından beri takip ediyorum :) . Bende aynı cihaza sahibim . Yalnız bu format işini gerçekleştiremiyorum hala . Yukarıda arkadaş bios ayarlarından bahsetmiş fakat ben bios ayarlarında bu tür ayarları göremedim . Bios versiyonunu 216 ' ya yükselttim fakat hala çözemedim . Birde Bios ayarlarında cd-DVD rom gibi bir seçenek yok . Sadece HDD görünüyor . Bahse konu cihaza win 7 kurulumunu gerçekleştirmiş arkadaşlar mümkünse yardımlarını bekliyorum . Özelden de buradan da yazabilirler . Kapanmış konuyu tekrar ortalığa çıkardığım için özür diliyorum :) İnternette sadece bu topic var konu hakkında . :) İyi günler herkese . :)

Ne yaptın hocam halledebildin mi sıkıntını ??

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.