Şimdi Ara

Acer Kullananlar..Sizde de oyunlar da 3 tuş problemi oluyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tümünde böyle boşuna değiştirmene gerek yok. Kullandığım 5930 ve 6935 de var aynı problem
  • teşekkürler
  • bende acer aspire 9300 var bu sorun yok cok rahat kullanıorum tuslarda sorun da yok

PAS:X
    SHOUT:D
    ARAPAS:A
    KOSMA:E
  • bendede aynı problem var pes 2009 yön tuslarıyla carpraz şut atmıyor.. modelı snoy fw 4ztj malesef..
  • 5520'de de var aynı problem.
  • dizustu bilgisayarlarin cogunda hala klavye baglantisi icin ps/2 portu kullaniliyor. acer disinda bir cok marka ve modelde bu durum mevcut. ps/2 portunu biliyorsunuz, usb gibi cok fazla sayida tusu ayni anda kullanmaya izin vermeyen mor renkli ve yuvarlak baglanti turu. dolayisiyla bu bir ariza degil fakat olmamasi gereken bir sorun olusturuyor.

bunu yapmalari bir zorunluluk, eger yanlis bilmiyorsam bu ps/2 controller falan guney koprusu icine gomulu. bu varken eger sinirli sayidaki usb portlarini kullanirlarsa bu sefer de harici portlar hub mantigi ile calismak zorunda kalacak falan filan...
  • eee sonuc ne posıtron nasıl aşacagız bu durumu????
  • bilgisayarlarinizda ariza var sanmayin diye yazdim. baska bir marka olsa muhtemelen ayni sorun olacak. oyun oynarken usb klavye veya gamepad kullanmaktan baska cozum yok.
  • ben sony vaıo destek hattını aradım ordakıler bu olayı belcıkaya bıldırmısler yenı yazılım gelcekmıs vaıo sayfasına onu indirdıgımız vakıt duzelcekmıs ok??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.