Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben samsunda acer tm4104wlmi modelini bulamadım. bulmak zorundayım nerden bulacam yardım
    ben bu modeli nerden bulabilirrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_2085

andrelanile kardeş bende acerın aynı modeli var daya yeni aldım 2 gün oluyo ya ben ekranı çok kafama taktım bir türlü ekrana alışamadım çok parlıyo ve sürekli ekranı bi geri bi ileri getirip götürüyorum bilmiyorum ben mi kendiliğimden sorun yaratıyorum.sen nasıl memnunmusun ekranından

Valla hocam bende baştan çok mu parlıyo acaba dedim de şimdi gayet memnunum farkında bile deilim
  • Bence fiyat/performans olarak piyasadaki en iyi notebooklardan biri.Tek kusuru ekran kartı daha iyi olabilirdi ama birçok oyunda sorun çıkartmayacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Knightfall

MErhabalar arkadaslar, bir sorum olucak Aspire 5672WLMi'i bilirmisiniz yada nasildir?
    ASagida linki mevcut....

http://www.compusa.com/products/product_info.asp?&ref=cj&pfp=cj&product_code=336978&cm_ite=Aspire+AS5672WLMi+Notebook&cm_cat=1583972

• Acer 1642 WLMI kullananlar memnunmu şarji ne kadar gidiyor acaba ,

çalışırken gürlütülü mü sesli mi çalışıyor fanı vs..
  • Merhaba Escobar rumuzlu arkadaş. Şu an bende Acer 1642 WLMI araştırıyorum. Forumda bu makineyle ilgili yoruma rastlamadım. http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LSATAS1692XTXH adresinde çok da uygun fiyata satılıyor. Bu makineyi kullanan arkadaşlar varsa kendilerinden yardım bekliyoruz.
  • 1642 WMLi aldım. Toplamda 1600/12 ye aldık. PCDepo dan. Alet bugun geldi. İçinden HİÇ cd çıkmadı. Açıldıktan ayarlar yapıldktan sonra bana bir dvd koymamı söledi bende koydum ve recovery diski oluşturdu. Yanlız yanında gelen yazılımların ve driverların olduğu bir cd yok bu nasıl iştir ?

Diski 3 parça olarak geliyor. Bir parçası PQService diye ve 3GB ama ona erişilmiyor sanırım içinde recovery bilgileri var. Kalan diski 2 ye bölmüşler.

Birde en büyük sorunum Lan ve Wireless Lan ı kapatıyorum ama yeniden başlatınca Lan yine kendiliğinden açılıyor. Bu böylemidir? Deli etti beni...

Bu arada henüz bugun aldım ama fanı gürültülü değil ama çok çalışıyor. Pili ne kadar gider bilmiyorum denemedim...
  • arkadaslar 1642 kullanıyorum. bu linke yazdım birşeyler
    http://forum.donanimhaber.com/m_5540921/mpage_6/key_//tm.htm#5921320
  • arkadaşlar

Uzun zamandır bu forumda acer ı takip ettim Ama asus a6 acerdan daha ağır bastığına karar verdim ne diyosunuz
  • Başkaları olsa bunu genel foruma yeni topic olarak asar belki ama ben uygun yerin burası olduğuna karar verdim:

Acer unseats Toshiba as world's No. 3 notebook brand in Q4 2005
    Acer notebooks demonstrate highest year-on-year growth in the U.S.,
    and rank No. 1 in EMEA and No. 3 in Asia Pacific

TAIPEI, TAIWAN (9 February, 2006) -- Acer has unseated Toshiba as the world's No. 3 notebook brand in Q4 2005, with 66.7% year-on-year growth -- highest among the top-five notebook vendors, according to preliminary data from Gartner Dataquest. Acer notebooks ranked No. 1 in EMEA (Europe, Middle East and Africa), and No. 3 in Asia Pacific with 117.1% growth, the highest among the top-ten vendors.

For the Total PC market, Acer ranked No. 4 and demonstrated the highest year-on-year growth of 56.2% among the top-ten vendors. Acer also ranked No. 3 in EMEA and No. 5 in Asia Pacific, with respective year-on-year growths of 48.3% and 62.4%, both growth rates were the highest among the top-five vendors.

In the U.S. market, Acer is showing its strength as a rapidly rising PC player, by delivering 145.3% growth for Total PCs, and 202.6% for notebooks -- highest among the top-ten brands. Moreover, Acer was the only growing desktop brand among the top-ten.

Bizi ilgilendiren kısmı başlık ve altı çizili kısım o yüzden sadece orayı tercüme ediyorum:

2005'in ilk çeyreğinde Acer Toshiba'yı yerinden ederek dünyanın 3. notebook markası oldu

Acer notebooklar ABD'de geçen yıla göre en yüksek büyüme artışını gösterdiler ve EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika)'da 1., Asya Pasifik'te 3. oldular.

Acer, 2005'in son çeyreğinde geçen yıla oranla %66.7 büyüme ile Toshiba'nın yerine geçerek dünyanın 3. notebook markası durumuna geldi -- Gartnar Daquest'ten gelen ilk verilere göre bu top5 notebook satıcısı arasındaki en yüksek oran. Acer ayrıca EMEA'da 1. ve Asya Pasifikte %117.1 büyüme ile, ki top10 satıcılar arasındaki en yüksek rakam, 3. oldu

Metnin orjinaline ve ilk beş notebook üreticisinin sıralamasına şu linkten bakabilirsiniz.

http://global.acer.com/about/news.asp?id=6660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iasonion -- 17 Şubat 2006 11:13:20 >

• ACER Aspire 1654 WLMi, Intel M.Centrino Sonoma 2.0Ghz
    Garanti Süresi
    24 ay

İşlemci
    Mobil Intel® M 760 CentrinoTM SONOMA 2.0 GHz, 533MHz FSB,

2MB L2 ön bellek

Chipset
    915PM

Sistem belleği
    1 GB DDR-II 533MHZ RAM

Ekran Kartı
    Intel Media Graphics 900. 128MB DDR 3D PCI EXP.

Ses Kartı
    S/PDIF desteği - STEREO hoparlör

Modem / faks
    56K fax-modem V.92

Network
    10/100MBit Ethernet / Intel PRO Wireless 2200BG 802.11b/g Kablosuz Lan / Kızılötesi / Kablosus PAN

Pcmcia
    1xPCMCI TYPE II / Li-Lon pil / 3.00kg. (çok hafif)

Sabit Disk kapasitesi
    100 GB Ultra

Optik sürücü
    DVD-RW Dual Double Layer (+/-)

Klavye
    Q Turkçe,Touchpad

Ekran
    15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT 1280X800

İşletim sistemi
    Windows Xp Home Türkçe (SP2) / Norton AntiVirus

Güç Kaynağı
    8 Cell 65W Li-Ion pil /

arkadaşlar selam bu ürünü nerede bulabilirim.....bakmadığım yer kalmadı...lütfen yardım edin

• Arkadaşlar 1642 kullanan hiç arkadaş yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

1642 WMLi aldım. Toplamda 1600/12 ye aldık. PCDepo dan. Alet bugun geldi. İçinden HİÇ cd çıkmadı. Açıldıktan ayarlar yapıldktan sonra bana bir dvd koymamı söledi bende koydum ve recovery diski oluşturdu. Yanlız yanında gelen yazılımların ve driverların olduğu bir cd yok bu nasıl iştir ?

Diski 3 parça olarak geliyor. Bir parçası PQService diye ve 3GB ama ona erişilmiyor sanırım içinde recovery bilgileri var. Kalan diski 2 ye bölmüşler.

Birde en büyük sorunum Lan ve Wireless Lan ı kapatıyorum ama yeniden başlatınca Lan yine kendiliğinden açılıyor. Bu böylemidir? Deli etti beni...

Bu arada henüz bugun aldım ama fanı gürültülü değil ama çok çalışıyor. Pili ne kadar gider bilmiyorum denemedim...

artık cogu notebookta yazılım cd leri gelmiyor...format atmak cok kolay , boot ederken o gizlenmiş bölümu seçin sonrası cok kolay,bilgisayar ilk haline geri dönüyor yani recovery cd si olmasa bile bişey kaybetmezsin..ama yinede her ihtimale karşı recovery cdsini bulundurmanı salık veririm...bir ikinci derseniz bastan format atarım ben buna xp prof falan kurarım , o gizlenmiş bölümü silmeyin...çünkü driverları falan bir dha temin etmek kolay olmayabilir...

son olarak biraz daha aletle ilgili yorum yaparsan seviniriz...tv çıkışı var mı alette?

• walla bende acer alcam sıparıs verdım çok ii makınalar ya o yuzden yanı
  • Merhabalar,

Arkadaşlar acer 1642 aldım. fakat içinden xp cd si çıkmadı. nasıl temin edebilrim? yardım ederseniz sevinirim.
  • acer travelmate 4102wlmi ile ben de klübe giriyorum.ilk izlenimlerim çok olumlu.ekran kartı (64 x700 bağımsız) beklediğimden daha iyi çıktı.

standart çıkan 2x256'ları çıkartıp yerine 2x512 twinmos dual yaptım.512'de nasıl çalıştığını bilmiyorum ama 1024 oldukça iyi.

fan oldukça az çalışıyor.ısınma sorunu şimdilik yok gibi duruyor.yakında testlere başlayacağım.sonuçları yollarım.
  • asus m6va'dan bu modele geçtim.bence kasa yapısı asus'dan daha iyi.dış kasanın alüminyum olması ve metalik renkte olması bilek teması olan yerlerde renk matlaşmasını da önlüyor.laptop alacaklar bu konuya dikkat etsin.
  • acer 5672WLMi-XPH sahibiyim

fakat daha elime geçmediği için çok fazla yorum yapamıyorum.
    amerikadan abim getiriyor ayın 24 ünü bulacak sanırım gelmesi.
    bu modeli almayı düşünen arkadaşlar var.
    haftaya engeç çarşamba daha ayrıntılı yorum yaparım
    almayı düşünen arkadaşlara faydam olur sanırım.
  • arkadaslar bende katilayim dedim sizlerden cok uzaktayim ama burda bi aradayiz rusyadayim ben ve acer 5021 kullaniyorum ve bide sorum var burdan aldim makinayi ama acaba ordada garanti icerisindemi bu makina kim yardimci olurki bana bi ogrensenizz??
  • arkadaslar acer 4104 wlmı alcam nasıl bır urun bur yerde
    sag tarafın cok ısındıgnı falna duydum
    ve 1gb ddr 2 var uzerınde 1099$+kdv fıyatıı
    ne dersınız gusel bır pc mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytun

arkadaslar bende katilayim dedim sizlerden cok uzaktayim ama burda bi aradayiz rusyadayim ben ve acer 5021 kullaniyorum ve bide sorum var burdan aldim makinayi ama acaba ordada garanti icerisindemi bu makina kim yardimci olurki bana bi ogrensenizz??

bir yıl garanti var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.