Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ARKADAŞLAR AÇICAMM AÇIM DEDİMM VE AÇTIMM

TÜM ACERLILARIN DERNEĞİİİ

MERAKLILARIDA UNUTMADIKK!!!

BUYRUNN BURDANN YAKINNN

YORUMMLAR EKLENSİNNNNNNNNNNNNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by kara -- 14 Ocak 2006 20:22:29 >

• Üye olanların aidat falan ödemesi gerekiomu

Eheh, acer1654 cü olaraktan selam ederim, acer cılara.. bu başlık altında paylaşalım fikirleri, merak ettiklerimizi..
  • walla tam ben böyle bir topik açıyordum sayfayı bi yeniledim baktım sen açmışsın
  • YOQQ abi bizde aidat faln yoqq

siz yorumlarınızı resimlerini ekleyinn
    diğerlerinide buraya yönlendirirseniz iyi olur
  • BLACK SPELL kardeşimiz1654 farklı çekimlerini eklermisii,nn biraz fazla olsun resim sayısı

şenlensinn sayfamızzzz

hadi bakalımm hepimize kolayy gelsinnnn
  • Hehe hepimize hayırlı olsun
    Acer Aspire 1654wlmi kullanıcısıyım.Merak ettikleriniz ,sormak istedikleriniz ,görmek istedikleriniz olursa yazın yeter
    Bu konu inş yararlı olur.Acercıları buraya yönlendirecem
  • Arkadaşlar Allah sizden razı olsun.Öyle onemli bir eksikliğe adım attınız ki diyecek birşey bulamıyorum.Uzun süren araştırmalarım sonunda Acer Notebook TM4104WLMi modelinde karar kıldım gibi kısmet olursa yarın gidip bir de yerinde görmeyi planlıyorum. Kdv dahil fiyatı 1850-1900 ytl civarına geliyor (pcdepo ve gold). Bu bilgisayar ile ilgili yorum yaparmısınız ? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Bu arada genel olarak acer ile ilgili şikayetleri olan varsa burada dile getirirlerse memnun oluruz. Saygılar

Acer Notebook TM4104WLMi 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Ağırlık: 2.95 kg
    Batarya Ömrü: 5.8 saat
    Bellek: 512MB DDR2-533
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 364 x 279 x 33.9
    CRT Çıkışı: Var
    Ekran Kartı: Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    Ethernet: 10/100 Fast Ethernet
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel® Centrino Pentium® M 760 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Jack: 1 x RJ-11 modem jakı / 1 x RJ-45 Ethernet jakı
    Kızıl Ötesi: Var
    LCD: 15.4" WXGA 1280x800
    Mikrofon Girişi: Var
    Modem: 56K V.90 Modem
    Optik: DVD Double Layer DVD+RW DVD Yazıcı
    PCMCIA: 1 x Cardbus tip II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 60GB 5400 Rpm
    Speaker: 1 x hoparlör / kulaklık / line out jack
    USB Çıkışı: 3 x USB 2.0
    Wireless Card: Intel Wireless Pro 2200BG 802.11b/g

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çatalak

Arkadaşlar Allah sizden razı olsun.Öyle onemli bir eksikliğe adım attınız ki diyecek birşey bulamıyorum.Uzun süren araştırmalarım sonunda Acer Notebook TM4104WLMi modelinde karar kıldım gibi kısmet olursa yarın gidip bir de yerinde görmeyi planlıyorum. Kdv dahil fiyatı 1850-1900 ytl civarına geliyor (pcdepo ve gold). Bu bilgisayar ile ilgili yorum yaparmısınız ? Kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Bu arada genel olarak acer ile ilgili şikayetleri olan varsa burada dile getirirlerse memnun oluruz. Saygılar

Acer Notebook TM4104WLMi 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Ağırlık: 2.95 kg
    Batarya Ömrü: 5.8 saat
    Bellek: 512MB DDR2-533
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 364 x 279 x 33.9
    CRT Çıkışı: Var
    Ekran Kartı: Intel Media Accelerator GMA 900 128MB Dx9.0
    Ethernet: 10/100 Fast Ethernet
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel® Centrino Pentium® M 760 2.0GHz / 533MHz FSB / 2 MB SONOMA
    Jack: 1 x RJ-11 modem jakı / 1 x RJ-45 Ethernet jakı
    Kızıl Ötesi: Var
    LCD: 15.4" WXGA 1280x800
    Mikrofon Girişi: Var
    Modem: 56K V.90 Modem
    Optik: DVD Double Layer DVD+RW DVD Yazıcı
    PCMCIA: 1 x Cardbus tip II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 60GB 5400 Rpm
    Speaker: 1 x hoparlör / kulaklık / line out jack
    USB Çıkışı: 3 x USB 2.0
    Wireless Card: Intel Wireless Pro 2200BG 802.11b/g

Selam dostum, benim bir arkadaşım da var bu makineden, bir süredir kullanıo gayet de memnun.. Bunu seçmesinin en birinci sebebi bi hayli laptopu sağa sola götürüo olması yani masaüstü gibi diil de, sürekli sağda solda bataryasıyla filan kullanması. Alet bu yönden iyi şarjı 5 buçuk saat gbi gidio.. İşlemci 2.0 zaten.. harddisk 5400 rpm.. 15.4 wxga daa ne olsun yani :) özellikleirne göre fiyatı uygun. he bir de bu modellerde biliosun klavye daha bir ergonomik ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 14 Ocak 2006 22:50:22 >

• Peki bu aletin kotu tarafları ne olabilir veya daha doğrusu bu fiyata Acer Notebook TM4104WLMi 'den başka bir model var mıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: çatalak

Peki bu aletin kotu tarafları ne olabilir veya daha doğrusu bu fiyata Acer Notebook TM4104WLMi 'den başka bir model var mıdır ?

(Ben benimkini almadan önce bunu almayı düşünüyodum)
    Kötü taraflarını kullanmadıgım için bilemicem ki oldugunu pek sanmıyorum.Fakat arkadaşta bi model vardı travelmate(Modelini öğrenince yazarım).Senin dediğinden farkı ekran kartı 128 geforge go 6600 ekranı 15" ti bide onunki dvd yazmıyodu.+512 ram taktırıp 2.000 ytl e aldım diyodu.Ben onları öğrenip buraya yazarım bi kaç gün içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdreNaline® -- 15 Ocak 2006 0:03:32 >
  • Hehe arkadaş şimdi nete girdi saçma salak saçmalıyo gene.Anladıgım kadarıyla 4100 serisinden ama hangi modeli oldugunu bilmio.
    Ben kendim toplattırdım dio.TM4100 kasası var ferrari ana kart taktırdım şimdi tv kartı taktırcam fln dioda gidince en iyisi ben bakayımYanlız kasa olarak TM ve Aspire serisinin görünümü aynı sadece birazcık boyut farkı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

Hehe arkadaş şimdi nete girdi saçma salak saçmalıyo gene.Anladıgım kadarıyla 4100 serisinden ama hangi modeli oldugunu bilmio.
    Ben kendim toplattırdım dio.TM4100 kasası var ferrari ana kart taktırdım şimdi tv kartı taktırcam fln dioda gidince en iyisi ben bakayımYanlız kasa olarak TM ve Aspire serisinin görünümü aynı sadece birazcık boyut farkı var

Valla benim tek görebildiim fark genel anlamda, klavyesinin değişlik olması, onun dışında aynı gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Valla benim tek görebildiim fark genel anlamda, klavyesinin değişlik olması, onun dışında aynı gibi..

Yok oda aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AdreNaline®

quote:

Yok oda aynı

valla bi karışıklık olmadıysa ben şu an 1654 ile 4104 wlmi yi karşlışatırıorm. 1654 te klavye düz yani klasik.. 4104 ise; ne denior ona, ergonomik böle eğik şekilde klavye...
  • quote:

valla bi karışıklık olmadıysa ben şu an 1654 ile 4104 wlmi yi karşlışatırıorm. 1654 te klavye düz yani klasik.. 4104 ise; ne denior ona, ergonomik böle eğik şekilde klavye...

Doğru sölüyosun benim aklımda yanlış kalmış hafif bi eğrilik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.hidayet

quote:

Arkadaşlarım ben haftalardır acer 3005 e bakıyorum ammmaaaaa.
    bu bilgisayarı adam yerine koyup acer sitesine niye koymamış
    merak ettim.

BANA CEVAP VEREN YOKMU ARKADAŞLAR

ya sorun biraz garip geldi.. öncelikle hangi siteye koyulmamış.. bi de yani nerden bilelim niye koymamışlar
  • quote:

quote:

Arkadaşlarım ben haftalardır acer 3005 e bakıyorum ammmaaaaa.
    bu bilgisayarı adam yerine koyup acer sitesine niye koymamış
    merak ettim.

BANA CEVAP VEREN YOKMU ARKADAŞLAR

Chipset/Platform SiS M760GX / AMD Sempron™ Mobil teknolojisi
    Desteklenen İşlemciler AMD Sempron™ Mobil 3300+ işlemci (2.0GHz) *
    LCD Ekran 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD, 1280x800 çözünürlük, 16.7 milyon renk
    Aspire CinemaVision™ teknolojisi, Aspire ClearVision™ Video optimizasyonu
    Grafik Kartı 128MB paylaşımlı AGP 8x SIS M760 entegre ekran kartı (ilave monitör bağlandığında 2048x1536 çözünürlüğü destekler)
    Sistem Belleği 512MB (2*256) DDR333
    Sabit Disk (HDD) 60GB Ultra ATA 100
    Optik Sürücü DVD Dual Double Layer (DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, CD-RW, DL DVD+R)
    Ses Sistemi (Audio) MS Sound uyumlu ses sistemi, bütünleşik STEREO hoparlör ve mikrofon
    İletişim Arabirimleri 56K ITU V.92 data/faks modem, Wake-on-Ring
    10/100 Mbps fast ethernet, Wake-on-LAN
    Acer InviLink 802.11b/g WLAN kablosuz ağ , Wi-Fi

PCMCIA / RJ-45 / RJ-11 / USB 2.0 : 1 adet Type II + 1 adet + 1 adet + 3 adet
    IEEE1394 / Kızılötesi : -- / --
    VGA out / S-Video TV-out : 1 adet / YOK
    LINE-IN / LINE-OUT : 1 adet (mikrofon için) + 1 adet (kulaklık ve harici hoparlör için)
    Bellek Kart Okuyucusu : ---
    Ebat / Ağırlık G:364 x D:279 x Y:33.9 / 38.9 mm; 2.95kg (DVD-RW sürücü dahil) *
    Güç Kaynağı / Adaptör 8 cell 44000mAH Li-Ion pil; 3-pin 65W AC adaptör
    Pil Ömrü / Şarj Süresi 3 saat pil ömrü / 2.5 saat hızlı şarj ve 3.5 saat çalışırken şarj süresi **
    Klavye / Mouse 85 tuşlu Türkçe Q klavye / Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse
    Yazılımlar (software) Norton AntiVirus, Acer e-Manager, Power DVD, NTI CD-Maker, Acrobat Reader, Kurtarma CD'si
    Acer ARCADE (Tüm Multimedya uygulamaları için) ve Acer GRIDVISTA yazılımları
    İşletim Sistemi MS Windows XP Home Türkçe

Buyur arkadaşım özellikleri ki sen bunu araştırdıgına göre biliyosundur.Diğer arkadaşlarda kolay yorum yapabilsin diye yazıyorum.

Benim yorumum ekran kartının paylaşımlı olması çok çok kötü olmuş.Rami sömürecek.Ki ramde 512 ddr333. 512ddr2 533 olsa daha iyi olurdu
    İşlemcisi AMD.Daha önce hiç amd işlemci kullanmadığım için buna bişey diyemicem.

Diğer özellikleri bizimkilerle aynı aşağı yukarı tabi 40 gb lık hdd farkını unutmassak.

Pcdepoda bayram indiriminde 1.450 ytk gözüküo.Bu pc ile oyun oynamıcam yoğun grafiklerle çalışmıcam office kullanacam diyorsan alınabilecek bir pc.Ama oyun oynamaya kalkarsan performans alabileceğini sanmıyorum.Bakalım diğer arkadaşlar ne yorum yapacaklar

• evet, laptopu ne amaçla alacağını söylersen daha iyi olur..
  • quote:

Ben size notebook un özelliğini veya alıp almamayı sormuyorum ben niye acerin resmi sitesinde yok diyorum
    Yazdığım açık değilmiydi

Abicim bunu acer sitesinin webmasterına sormalısın..
  • quote:

Ben size notebook un özelliğini veya alıp almamayı sormuyorum ben niye acerin resmi sitesinde yok diyorum
    Yazdığım açık değilmiydi

Arkadaşım şöyleki, şimdi baktım. Acer ın sitesinde laptoplar hakkında bilgi verirken her serinin her laptopuna ayrı ayrı yer vermemişler bunun yerine belli serileri tek başlıkta incelemişlerdir. Misal sen 3005 den bahsediosun bu makine orda ki seçeneklerden "acer aspire 3000 series" adı altında incelenmiştir. Aynı şekilde mesela ben de acer aspire 1654 var ama acer ın sitesinde böle bi başlık yok, onun yerine Acer aspire 1650 series başlığı var.. Bilmem anlatabildimmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 15 Ocak 2006 2:02:26 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.