Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer teknik servis olarak nasıl arkadaşlar? Aspire / Travelmate hangi seriyi tavsiye edersiniz. AMD işlemci kullananlar memnun mu?

Travelmate 4060 serisi kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emarti

Acer teknik servis olarak nasıl arkadaşlar? Aspire / Travelmate hangi seriyi tavsiye edersiniz. AMD işlemci kullananlar memnun mu?

Travelmate 4060 serisi kullanan var mı tavsiye eder misiniz?

- Infronic garantisiyle gelen cihazın teknik servisi konusunda için rahat olsun..

- Laptopumu sağa sola çok götürürüm diyorsan travelmate, desktop gibi kullanırım ben genelde diorsan aspire (kabaca)

- Ben amd kullanmadım ama sitede 5024 çülerin başlığına bakabilirsin.

- Kendim Acer Aspire 1654 kullanıyorum, gayet memnunum. Tavsiye edebilirim..
  • Notebooklar ile verilen işletim sistemi acer'da da recovery cd şeklinde mi? Windows XP veriliyor ise Lisanslı şekilde tek CD'de verilmiyor mu?
    (Notebook aldık da tek sorun bu kaldı sanki)
  • quote:

Notebooklar ile verilen işletim sistemi acer'da da recovery cd şeklinde mi? Windows XP veriliyor ise Lisanslı şekilde tek CD'de verilmiyor mu?
    (Notebook aldık da tek sorun bu kaldı sanki)

windows xp cd si verilmior.. lisanslı olarak kurulu gelio sadece.. ayrıca recovery cd si var evet.
  • Black Spell abi sistemin fena değil. şu da olsa dediğin olmadı mı? Sonoma mı seninki?
  • quote:

Black Spell abi sistemin fena değil. şu da olsa dediğin olmadı mı? Sonoma mı seninki?

Takdir edersinki insan istekleri sınırsızdır En iyisi de olsa daha iyisini ister ya da bi eksiklik illa ki bulur. Amma velakin benim amaçlarım ve kullanım alanım doğrultusunda bana göre hiç bir eksikliği yok. Zaten bu fiyata da gayet tatmin edici özellikler barındıran bir makine. Ama genelde şu da olsa mükemmel olurdu denen özelliklere bakacak olursak;

- Oyun manyakları genelde ekran kartı x300 değil de x700 olsaydı mükemmel olurdu diyorlar. Evet x700 çok daha iyi bir ekran kartı ancak; bence laptoplar deliler gibi oyun oynamak için alınmamalı zira bu iş için uygun değiller. x700 daha performanslı bir ekran kartı evet ama ısınma konusunu da düşünmek lazım .. x700 lü bi laptopda bir kaç saat oyun oynayın bakalım ne göreceksiniz. x300 optimize bi ekran kartı, hem ısınma sorunu olmuyor hem de ben çoğu oyunu (deneme amaçlı) oynayabildim..

- Tv-out yok bu da bir eksiklik olarak görülebilir. Amma velakin benim önceki makinemde vardı ben bir kere bile kullanmadım :) VGA-out var, ve artık çoğu televizyonda mevcut yani bunun sayesinde de görüntüyü tv ye aktarabiliosun

- Card-reader ve kızılötesi de yok. Ama benim bunlarla da hiç işim olmuyor. İşin olacaksa da, makinede yerleri mevcut ama kapalı, kendin alıp taktırabilirsin. Çok menhem bişi diil.

Bunun yanında çok beğendiğim özelliklerini de söylemek gerekirse;

+ Ekranı gerçekten mükemmel diyebilirim. Görüntü kalitesi çok hoş. CrystalBrite özelliiği var.

+ Tam anlamıyla bir wireless canavarı. Normal makinelerin yakalayamadığı sinyalleri yakalayabilio. Ben şu an evimden, kimin olduunu bilmediim bi wireless ağdan bağlanıyorum nete en beleşinden :)

+ Dizaynı hoş

+ Şarj gitme süresi de hiç fena değil 4 saatin üzerinde..

• eyvallah
  • Acer notebookun EXPENZA diye de bir urununu duymasinizdir mesela.ACER almanyadaki buyuk marketlerden birine bu isimle notebook uretmis ve ana sitesinde yok boyle bir tasarim.ACER bunu hep yapiyor ve konfigrasyonlarinda bir harf oynatiyor sistem degistiriyor bu sebeble yanilma paylari da buyuk oluyor.4100 serisine gelince acerin en iyi notebooklari bu seride zaten ferrariyi saymazsak.4104 wlmi benim onerdigim notebooklardan biriydi ben dell ins 6000 aldim ama fiyati dusuk olaydi acerin TM 4104 wlmi modelini alirdim bunu da belirteyim..Cihazi testlerden gecirmeden gerci konusmak hata olur ama ACER markasi her zaman kalici olacaktir buna emin olabilirsiniz...
  • BU ARADA DERNEGINIZ HAYIRLI OLSUN DIYEYIM ARADA SIRADA YAZARIM SIZE GELIP..
  • arkadaşlar bu acerlardan birilerini özellikle 4104wlmi veya Acer Aspire 1654wlmi yi kullanan ve testleri yapan arkadaşlar varsa sonuçlarını acep gonderebilirler mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: çatalak

arkadaşlar bu acerlardan birilerini özellikle 4104wlmi veya Acer Aspire 1654wlmi yi kullanan ve testleri yapan arkadaşlar varsa sonuçlarını acep gonderebilirler mi ?

Benchmark programlarının olduğu cd mi bulur bulmaz buraya koyacağım Acer Aspire 1654 ün test sonuçlaırnı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.hidayet

Ben size notebook un özelliğini veya alıp almamayı sormuyorum ben niye acerin resmi sitesinde yok diyorum
    Yazdığım açık değilmiydi

Espiri yapıo heralde

Arkadaşlar resimleri buraya taşıyayım da boş kalmasın sayfa.İlerde uygun olursam yeni resim çekip koyarım

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ

Başparmağım kalınlıgındaki sistem

Küçükparmağımdan daha ince olan ekran

Cam gibi parlak olan WXGA CyrstalBrite TFT LCD ekran

Buda normal mönitöre,lcd mönitörlere,lcd ve plazma tv lere çıkış alabileceginiz VGA OUT (Mavi olan)
    Ayrıca notebook un çözünürlüğü 1280x800 olmasına rağmen çıkış alacağınız ekranın çözünürlüğü daha fazla ise ayarlamalaarını yapıp ekranda daha yüksek çözünürlük elde edebilirsiniz

Finallerden sonra yeni resimlerle dönücem

• BIR SEY SORACAGIM BU RESIMLERI NASIL BUYUK KOYABILIYORSUNUZ SITEYE HEP SORU CEVAPLADIM ILK SORUMU SORAYIM:))

BEN DE YOLLUYORUM AMA UFALTILMIS ONIZLEME OLARAK CIKIYOR BUNUN PUF NOKTASI NEDIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 16 Ocak 2006 22:03:43 >
  • arkadaşlar acer ürünlerinde kullanılan markaları yazar mısınız?örneğin hard diski,dvd writer ı,rami bunlar ne marka?
  • arkadaşlar, aranizda acer aspire 1654 wlmi notebook'unu veya acer'in vaşka bir modelini vatan computer'dan alan var mi?

Bir aydir forumda okumadıgım başlık kalmadı, marka olarak acer'da ve ürün olarak bu modelinde karar kıldım. Ama sonuç olarak nerden almalıyım buna karar veremedim, vatan'dan alırsam olu pixel çıkma ihtimali diger yerlere gore (mesela PC DEPO) daha mi fazla?

notebook alacak olan ve bu forumu takip eden cogu insan gibi ben de ogrenciyim.. Vatan kredi kartima 8 taksite yüzde beş indirim uyguluyor ve bu da çok cazip... Ama vatan'la ilgili sikayetvar.com'da ve burda okuduklarimdan biraz kıllandım. Ürünü alırken açıp ölü pixel var mi diye bakmaya kontrol etmeye izin vermiyorlarmış. Başına böyle bir iş gelmiş birisi var mi aramizda?

İlgilenen dernek üyelerine teşekkür ederim... Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

arkadaşlar acer ürünlerinde kullanılan markaları yazar mısınız?örneğin hard diski,dvd writer ı,rami bunlar ne marka?

Çok mu kazık bir soru sordum ya?Bir de acer da touchpadde ısınma şikayeti var bazılarından,bu doğru mu?böyle şikayeti olan var mı?
  • mesela herkes nereden aldıgını yazabilir mi??
  • quote:

quote:

arkadaşlar acer ürünlerinde kullanılan markaları yazar mısınız?örneğin hard diski,dvd writer ı,rami bunlar ne marka?

Çok mu kazık bir soru sordum ya?Bir de acer da touchpadde ısınma şikayeti var bazılarından,bu doğru mu?böyle şikayeti olan var mı?

Ben de yok ısınma sorunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: seemann

mesela herkes nereden aldıgını yazabilir mi??

PcDepo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.