Şimdi Ara

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
61.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

quote:

arkadaşlar acer ürünlerinde kullanılan markaları yazar mısınız?örneğin hard diski,dvd writer ı,rami bunlar ne marka?

Çok mu kazık bir soru sordum ya?Bir de acer da touchpadde ısınma şikayeti var bazılarından,bu doğru mu?böyle şikayeti olan var mı?
  • VARYA HELAL OLSUN BU ACER KULLANICILARINA.Bir iki sorumuz oldu,bir Allah'ın kulu yanıtlamadı iki gündür.soğudum valla acer'dan şeytan dyor git dell 6000 i al,rahat et.
  • Valla ben ACER diye karar kılacam galiba Travel 4100 serisinden. Sorun pek yok sanırım bu marka için. Onun için kullanıcıları bu siteye fazla uğramıyor. Yada alan yok :)
  • bLuestream senninde benimde sonum DEll 6000 bosuna geziniyoruz forum forum
    fiyatta düsmiyor saten... daha fazla inat etmeden gidip alalim bence

quote:

VARYA HELAL OLSUN BU ACER KULLANICILARINA.Bir iki sorumuz oldu,bir Allah'ın kulu yanıtlamadı iki gündür.soğudum valla acer'dan şeytan dyor git dell 6000 i al,rahat et.
  • bence acer 1654 ten şaşmayın dell aynı kalitede değil dell 6000 ağır ve hantal
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDAleX

bLuestream senninde benimde sonum DEll 6000 bosuna geziniyoruz forum forum
    fiyatta düsmiyor saten... daha fazla inat etmeden gidip alalim bence

quote:

VARYA HELAL OLSUN BU ACER KULLANICILARINA.Bir iki sorumuz oldu,bir Allah'ın kulu yanıtlamadı iki gündür.soğudum valla acer'dan şeytan dyor git dell 6000 i al,rahat et.

MADALEX DOĞRU SÖYLÜYON GALİBA,BEN DE DELL 6000 E YÖNLENMEKTEYİM YAVAŞ YAVAŞ.FİYAT ARAŞTIRIYORUM ŞİMDİ.ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KARAR VERECEGİM MUHTEMELEN.

• way kıskançlara kendi derneklerini açmışlar...

Bizim derneğe rakip :)

Şaka bi yana hayırlı olsun...

Bu arada resimleri yollayan arkadaşın yazılarına çokk güldüm tebrikler iyi bir çalışm yapmışsın
  • Bi kaç gündür finllerle uğraşıodum bakamadım

quote:

arkadaşlar acer ürünlerinde kullanılan markaları yazar mısınız?örneğin hard diski,dvd writer ı,rami bunlar ne marka?

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ

ACER KULLANICILARI ve MERAKLILARI DERNEĞİ

Dvd writer ı philips ramlarde kingston

quote:

Orjinalden alıntı: seemann

arkadaşlar, aranizda acer aspire 1654 wlmi notebook'unu veya acer'in vaşka bir modelini vatan computer'dan alan var mi?

Bir aydir forumda okumadıgım başlık kalmadı, marka olarak acer'da ve ürün olarak bu modelinde karar kıldım. Ama sonuç olarak nerden almalıyım buna karar veremedim, vatan'dan alırsam olu pixel çıkma ihtimali diger yerlere gore (mesela PC DEPO) daha mi fazla?

notebook alacak olan ve bu forumu takip eden cogu insan gibi ben de ogrenciyim.. Vatan kredi kartima 8 taksite yüzde beş indirim uyguluyor ve bu da çok cazip... Ama vatan'la ilgili sikayetvar.com'da ve burda okuduklarimdan biraz kıllandım. Ürünü alırken açıp ölü pixel var mi diye bakmaya kontrol etmeye izin vermiyorlarmış. Başına böyle bir iş gelmiş birisi var mi aramizda?

İlgilenen dernek üyelerine teşekkür ederim... Saygılar.

ben ihtiyaç gereği infronic.com dan aldım fakat başka bi yerden alırsan ölü pixel çıkma riski arrtar die bişey kulağa saçma gelio.

Ayrıca ısınma sorunuda yok

• adrenaline® teşekkür ederim...

Muhtemelen yarin gidip vatan'dan alacam acer 1654'ümü.. Yoksa kafam daha da karısacak inceleye inceleye piyasadali aletleri...

işallah ölü pixel çıkmaz...
  • Arkadaslar selamlar ben dell6000 e karar werdim gibi...kredi karti olaylarini bkliyorum ama Acer in bi modelini buldum

ACER TRAVELMATE AS1642WLMi
    CENTRINO 1.73GHz
    512MB ddr2 ram
    60GB Hdd
    15.4'' parlak ekran
    DVD writer
    128 paylasimli intel ekran karti
    Bluetouth+Kart okuyucu

fiyati KDV dahil 1.650 YTL hepsi burda da war...12 taksit te yapiolar...

Bu fiyatiyla, parlak ekraniyla we düzaynıyla DELL i geride birakmiş sanki??? 1 adim onde...
    ama soyle bir sorun war Notebook alicaksam gorup almam lazim o yuzden internet magazasi tercihim degil...
    Baska 1 yerde bu fiyata bu model warmi acep?
  • Marka olarak Acer Asus Dell arasında Türkiyede teknik servis olarak aletin sessiz ve ısınma yapmadan çalışması bakımından hangisi daha öndedir?
    Asusla Dell önde diye biliyordum ama burayı okuyunca aklıma Acer de yattı. Bu üç markanın artıları eksileri nelerdir?
    Okudukça kafam karışıyor yeni aletler çıkıyor:(
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=LX.TA805.160
    bu ürün 2.0 ghz dell ins. 1.73 ve fiyalar aynı gibi. Ne farkları var acaba??
  • quote:

Arkadaslar selamlar ben dell6000 e karar werdim gibi...kredi karti olaylarini bkliyorum ama Acer in bi modelini buldum

CENTRINO 1.73GHz
    512MB ddr2 ram
    60GB Hdd
    15.4'' parlak ekran
    DVD writer
    Bluetouth+Kart okuyucu

Bu fiyatiyla, parlak ekraniyla we düzaynıyla DELL i geride birakmiş sanki??? 1 adim onde...
    ama soyle bir sorun war Notebook alicaksam gorup almam lazim o yuzden internet magazasi tercihim degil...
    Baska 1 yerde bu fiyata bu model warmi acep?

2 sini yanyana koy karşılaştır eminim acer ı seçeceksin

Bu arada acer ın yanında verilen cd yazma programı canavar gibi.Netten klipler indirmiştim cd e çekeyim dedim.Daha önce bu işi nero ile yapıodum yaklaşık 15-20 dakika encoding+ 4-5 dakka yazma işlemi sürüyodu.NTI ile çekince sadece 6.11 dakika sürdü şaşırdım acaba encoding etmedimi diye girdim baktım hepsi vcd formatında ve cayır cayır çalışıyor (Paylaşayım dedim)

• fiyat çok uygun ya aynı özellik hp pavilion u arkadaşım 2200 e aldı kesni al derim zaten piğyasa da ucuz ve kaliteli olark acer ve dell var ben de de sudan dan gelme 254 lc dt var saygılar acerciler ,
  • ben de de acer 254 lcdt var ben dedüşünüyordum dell ci arkadaşlar açmışlar bizim de gazamız mübarek olsun saygılatr
  • ARKADASLAR 1sey sormak istiyorum

Acer 1642 WLMI kullanan warmi?
    sarji ne kadar gidiyor?
    Kont un sitesinde 4 saat yazmiş ama watanda 2 saat yaziyor anlamadim gittii???

Arkadaslar selamlar ben dell6000 e karar werdim gibi...kredi karti olaylarini bkliyorum ama Acer in bi modelini buldum

CENTRINO 1.73GHz
    512MB ddr2 ram
    60GB Hdd
    15.4'' parlak ekran
    DVD writer
    Bluetouth+Kart okuyucu

Bu arada acer ın yanında verilen cd yazma programı canavar gibi.Netten klipler indirmiştim cd e çekeyim dedim.Daha önce bu işi nero ile yapıodum yaklaşık 15-20 dakika encoding+ 4-5 dakka yazma işlemi sürüyodu.NTI ile çekince sadece 6.11 dakika sürdü şaşırdım acaba encoding etmedimi diye girdim baktım hepsi vcd formatında ve cayır cayır çalışıyor (Paylaşayım dedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcagatay -- 21 Ocak 2006 13:35:02 >

• sen vatanı iktir et tamam oraya bakma resmi sitesine gir ordan bak infronic bilgisayar var türkiyeye o ithal ediyor acer.com a gir ordan da bak infronic e gir orada olabilir
  • MADALEX dostum,o bilgisayarda bloototh ve kart okuyucu yok.haberin olsun.pili 4 cell olduğu için 2 saat gider diye tahmin ediyorum.
  • BLUESTREAM

MADALEX dostum,o bilgisayarda bloototh ve kart okuyucu yok.haberin olsun.pili 4 cell olduğu için 2 saat gider diye tahmin ediyorum.

Ben araştırmadım ama yoksada bluetooth o kadar sorun olmaz gibime gelio fakat kullananlar için kart okuyucu ve pilin 4 cell olması bencede kötü olmuş

Ayrıca araştırmadıgım için

CENTRINO 1.73GHz
    512MB ddr2 ram
    60GB Hdd
    15.4'' parlak ekran
    DVD writer
    Bluetouth+Kart okuyucu

demiştim.Bu durumda işler değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdreNaline® -- 21 Ocak 2006 21:52:03 >

• ya ben baktim kontun sitesinde Pilkl 9 cell yazio ondan soruyorum bilen warmi diye ...bence dell 6000 le aynı ayar..ama dell yok hic 1 yerde
    quote:

MADALEX dostum,o bilgisayarda bloototh ve kart okuyucu yok.haberin olsun.pili 4 cell olduğu için 2 saat gider diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.