Merhaba. Acer Aspire 5710G laptopum var ve grafik kartı ATİ MOBİLİTY RADEON HD 2300. Ekran kartının driverıyla ilgili problemim var.(Modern Warfare 2 de yazılar anlamsız çıkıyor ve ayrıca laptopu satın aldığımdan beri catalyst control centera giremedim). Catalyst Control Centera ne zaman girsem karşıma sürekli CCC Temel açılıyor. Hiçbir ayar yapamıyorum. Geçen gün driverın güncellemesine baktım, amd nin sitesinden kendi bilgisayarımı seçince karşıma bazı güncellemeler çıktı.Grafik için olanı VGA_ATI_71 8.371.1.1_Vistax86. Şimdi benim anlamadığım birde Ati Catalyst sürümleri var (misal 9.12) onlar da mı driver? Ben bilgisayarıma ati catalystin herhangibi sürümünü kurunca bilgisayarda driver yüklü görünmüyor. Sadece VGA_ATI_71 8.371.1.1_Vistax86 işe yarıyor. Bu catalyst konusunda beni aydınlatabilir misiniz? Catalyst Control Centera nasıl girebilirim?
NOT: .NET Framework 2.0 ve 3.5 yüklü. NOT: Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable ve Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable yüklü NOT: Control Centera bilgisayarı ilk aldığım günden beri hiç giremedim.