Arkadaşlar, 5112 laptop kullanıyordum (AMD, ATI 1650 ekran kartı, xp home), 5720 aldım (INTEL, ATI 2400 HD ekran kartı, vista basic), 5112ye s video çıkış kablosunu takıp laptopu açtığımda vwin. xp açılırken görüntü plazmaya geliyordu. 5720 de ise açılıyor, görüntü sadece masa üstü görüntüsü, ne ikonlar var ne fare, ne de başlat menüsü. Masa üstü resmini değiştirdiğimde tv deki de değişiyor ancak sabit bir masa üstü görüntüsü var. TV samsung 42" çözünürlüğü 1024x768, llaptop bunu otomatik algılıyor,çözünürlüğü görüntü ayarlarından 800x600 e düşürdüğümde tv ekranı kararıp sinyal yok yazıyor. Nasıl düzltiriz bu işi. Ekranlar arası geçiş özellikleri olan pencerede çok uğraştım. Teşekkürler
bu sorun genellikle tam algılanmadan kaynaklanıyor sanıyorum atinin catalyst programı var sende bende nvidia chip setli bir ekran kartı vardı aynı sorun bendede yaşanıyordu şöle hallettim. catalyst programında görüntü aktarımıyla ilgili bazı seçenekler olmalı çoğalt tek görüntü birimi dualview falan filan o seçenekleri tek tek deneyerek görüntünün ulaşacağını görürsün yada tek görüntü birimi diye bi seçenek varsa oraya sabitleyebilirsin seçeneği ben genelde tek görüntü birimi tv olarak kullanıyorum o zaman parazitler biraz daha azalmış oluyor. bi bak bakalım olmazsa yine bişeyler deneriz.
Evet benim de aklıma catalystin son sürümünü yüklemek gelmişti. İndirdim. en son 7,11 varmış. Akşama bi deniyim olcakmı bakalım. Çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme