merhaba arkadaslar, niyetim bunu satip masaüstü almak, o yüzden fiyatini ogrenmek istiyorum, garantisi mevcuttur... simdiden ayrdimci olan arkadaslara tesekkurler...
Sistem özellikle chipset ve işlemci olarak eski. Garantisinin ne kadar kaldığı da önemli ama 500 civarı değer var tahminimce..
yapma ya :) nettin gercekten o kadar az mi edio, yandik desene sagolasin eyw...
Şöyle ki direk bu model sıfır olarak yok piyasada artık. Muadil ya da yakın ürünlerin sıfır fiyatlarına bakınca ortalama böyle bir şey çıkıyor. Bu demek değildir ki 500'e satacaksın, sen bulursun müşterini 1000liraya satarsın
eyw sagolasin bakalim yapcaz bisiler, asagidaki makinayi arkadasim satmak istio, bende o yuzden laptopu satip bunu almak istiyorum, arkadasta bir milayara ne var ne yok vreim dior, bu konunun yeri burasi diil ama yeri gelmisken soriim dedim... sence bir milyar edermi masaüstü bu... Parça Model
1000 liraya daha iyisi toplanır net söyleyebilirim bunu...
himm peki bu notebook la takasa girsem, sonucta arkadasiz yani hak gecsin istemem, takasta hangisi agir basar... cunku notebook almak istio, gerci notebookun ozelliklerini daha vermedim ona, daha dorusu bole bisi onermedim, sizce uygunmudur takas icin, ben masaüstü taraftariyim da, notebook pek sarmiyor beni... :)
himm peki bu notebook la takasa girsem, sonucta arkadasiz yani hak gecsin istemem, takasta hangisi agir basar... cunku notebook almak istio, gerci notebookun ozelliklerini daha vermedim ona, daha dorusu bole bisi onermedim, sizce uygunmudur takas icin, ben masaüstü taraftariyim da, notebook pek sarmiyor beni... :)
Herşeyiyle birebir takasa girecekseniz eğer, en az 250 TL vermeniz gerekir...
eyw cok sagolasin, bu bilgiler yeterli benim icin, hade kolay gelsin size...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme