FİYAT DÜŞTÜ!!!SADECE 450TL Evet arkadaşlar masaüstü bilgisayar aldığım için boşa düşen bu notebooku satıyorum.
- Ürün Acer'in Aspire 5920G-3A1G16MI Modelidir. Hiçbir şekilde sistemsel veya donanımsal sorunu yoktur. - Tüm parçaları sorunsuz çalışmaktadır. Orijinaline ilaveten 2 gb ram takviyesi yapılarak ram miktarı 3 gb a yükseltilmiştir. - yaklaşık 2.5-3 senelik bir bilgisayardır. - Nvidia 8600M GS (up to 512 mb ) marka paylaşımsız ekran kartına sahiptir ve bir çok oyunu sorunsuz olarak çalıştırabilmektedir. Oyun performansı gerçekten çok iyidir. - Çift çekirdekli Core 2 duo T5450 işlemciye sahiptir. 160 gb harddisk ve 3 gb ddr2 rami bulunmaktadır. - Ekranda veya klavye çevresinde çizik vs yoktur. - Batarya ölü durumda değildir. Hala 1.5- 2 saat şarjı gitmektedir. - Ürünü aldığınız takdirde Windows 7 Ultimate yüklenmiş olarak gönderilecektir. - Dİlerseniz ücretsiz oalrak harddiski, film ve oyunla doldurulup gönderilebilir. - Bilgisayarın yanında bir adet optik mouse ta hediyem olacak. - Ayrıca kargo ücretinide ben karşılayacağım. - Parça değişimi riskenden dolayı ürün geri iade edilemeyecektir. bu hususu göz önünde bulundurmanızı önemle rica ediyorum.
Gelelim kusurlarına; - Üst kapağın bir kaç noktasında çok küçük çizikler mevcuttur. ancak çok belirgin değiller. - Monitörün sağ alt kısmında küçük bir çatlak mevcut. Resimlerde bu çatlağı görebilirsiniz. Küçük bir kaza sonucu oluşmuştu bu çatlak. tamire gönderildi yaptırıldı ancak yinede monitörü kapatma sırasında kasayla monitör arasında boşluk kalabiliyor. Ancak dikkat edilirse normal olarak kapatılabiliyor monitör. Ayrıca monitör üzerinde bulunan 2 klipsten birisi kırık durumda. o da resimlerde gösterildi. Bilgisayarın en büyük iki sorunu bunlar. ancak bu sorunlar bilgisayarı kullanmayı kesinlikle engellemiyor. Benim için sorun olmaz derseniz kesinlikle bu bilgisayarı kaçırmayın derim.
Ürün kozmetik açıdan 10 üzerinden 7 alır. Sistem ve donanım performansı olarakta 10 üzerinden 9 alır (ilk alındığı zamana göre)
EKRAN Ekran 15.4" WXGA (1280 x 800) TFT LCD, Acer CrystalBrite Technology Up to 16.7 million colors Ekran Boyutu 15.4" Ekran Çözünürlüğü 1280x800
NETWORK Integrated Wireless LAN Var Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54 Wireless LAN Type 802.11b/g Ethernet network 10Base-T/100BASE Integrated Bluetooth(Version) *
ÖLÇÜLER VE AGIRLIK Ağırlık 3 Kg Ölçüler 364 (G) x 270.2 (D) x 30.8/43.7 (Y) mm
ARAYÜZLER Arayüzler DC-in RJ-11 modem RJ-45 LAN VGA Headphones/speaker/line-out with SPDIF support Microphone Line-in S-video TV-out 4xUSB 2.0Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.