Şimdi Ara

Acer mı Asus mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar öncelikle. İki model arasında kaldım, linkleri bırakıyorum. İki laptopın da beni cezbeden özellikleri var örneğin Acer'ın soğutması ve nispeten fiyatı, Asus'un tasarımı ve ekran özellikleri ve boyutu. Asus'un tuf serisinin soğutmasının kötü olduğunu duydum ama başka bir yerde de bu modelde sorunun olmadığını da okudum. Sizlere danışmak istedim. Gerçekten içinden çıkamadım. Büyük çoğunluğu oyun olmakla beraber günlük kullanımda da sıkça kullanacağım ve beni uzun yıllar götürecek bir laptop olmasını istiyorum. Bu laptopları kullanmış, incelemiş olan veya bir yerden bir şey duymuş ya da fikri olanların yazacaklarını öğrenmek istiyorum.

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-fx706li-hx175-i5-10300h-8gb-ram-512gb-ssd-4gb-gtx1650ti-17-3-fhd-144hz-p-94451348

https://www.trendyol.com/acer/nitro-ryzen-5-4600h-8-gb-ram-512-gb-ssd-gtx-1650-ti-linux-nh-q9hey-002-p-43118270

Özellikle asus kullanıcılarının yorumlarını çok merak ediyorum gerçekten rahatsız edici düzeyde ve performans düşürecek düzeyde ısınıyor mu ?

Not: Satın aldıktan sonra 8gb daha ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarGuy -- 19 Mayıs 2021; 1:8:2 >

• Ben Asus'un Tuf serisinde klavyenin renklerini ve tasarımını sevmiyorum fakat bu sizde bir sıkıntı yaratmıyor ise yerinizde olsaydım Asus Tuf alırdım 17inch ekranından dolayı dezavantaj olarak taşımada sıkıntı çıkarabilir 17inch, kronik sıkıntılar herkes de çıkacak diye bir şey yok şans meselesi fakat ısı değerleri çok önemliyse sizin için şansa bırakmak da istemiyor iseniz Acer de tercih edilebilir. Hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.