Şimdi Ara

ACER mı ASUS mu YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanım amacım taşınma amacıyla hafif olmalı, internet , office programları ,video oynatma, az da oyun oynama aşağıdakilerden hangisi daha iyi fiyata göre performans ve dayanıklılık olarak yardım eder misiniz.şimdiden teşekkürler.
    ASUS X201e KX059D İntel Celeron 2Gb 500Gb 11.6" Freedos 750 TL
    ACER AO756 84SSS İntel Celeron 2Gb 320 Gb 11.6" w8 700TL
    NOT: HDD kapasitesi çok önemli değil harici HDD var.

• Asus her şeyden iyidir :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 inch alırsan en geç bir az sonra pisman olursun. en az 13 al derim. 13 de küçüktür. illa küçücük olsun diyorsan tablet al.

• hocam ben kıyaslamadım ama asus işletimi freedos dikkat et... freedos olunca işletim sistemi kurman lazım haberın olsun
  • bu iki bilgisayardan birini almak istiyorum özellikleri ve ekran boyutu bana uyuyor hangi marka daha iyi söyler misiniz? bu markaları kullanan kişiler yardımcı olabilir mi acaba. :(
  • asus alın servis kalitesi ve ürün kalitesi daha iyidir.
    https://www.notebookadresi.com/asus_x201e-kx059d_notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEMİKKIRAN

Kullanım amacım taşınma amacıyla hafif olmalı, internet , office programları ,video oynatma, az da oyun oynama aşağıdakilerden hangisi daha iyi fiyata göre performans ve dayanıklılık olarak yardım eder misiniz.şimdiden teşekkürler.
    ASUS X201e KX059D İntel Celeron 2Gb 500Gb 11.6" Freedos 750 TL
    ACER AO756 84SSS İntel Celeron 2Gb 320 Gb 11.6" w8 700TL
    NOT: HDD kapasitesi çok önemli değil harici HDD var.

Sadece başlığı okudum ve cevaplıyorum,

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-X201E-KX059D-Intel-ULV847-110-Ghz-2-GB-500-GB-116-Freedos-pmu253615.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    11 yıl önce açıldı
    Asus mu Lenovo mu???
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mahmut-Keskin kullanıcısına yanıt
    bu adres güvenilir mi alışveriş yaptınız mı buradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEMİKKIRAN

bu adres güvenilir mi alışveriş yaptınız mı buradan

Kendi alisverisim olmadi ama olacak, cok yakin arkadaslarimin alisverisi oldu memnunlar bende ona istinaden hem tavsiye ediyorum hemde takip.

• Az önce sadecenotebook.com dan Asus X201e için sipariş verdim. Umarım hayırlısı ile elime ulaşır. Gelince buraya yazarım .
  • asus biraz reklama oynar ( mesela 4gb ekran kartı der ama 2gb'si nvidia'dır, 2gb'si İntel Graphics4000'dir.) ama yine de bir acer kullanıcısı olarak sölüyorum, asus kalite acısından acerden iyidir
  • Bilgisayarım bugün geldi. çok hızlı oldu tebrik ediyorum. şu an sadece dış görünüş için konuşabilirim freedos olduğu için kullanamadım. Dış görünüşü çok güzel çok hafif tam benim istediğim gibi.bence gönül rahatlığı ile sadecenotebook.com dan istediğinizi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.