Mux switch var deniyor. nanoreview.net Full List of Laptops with MUX Switch – NanoReview https://nanoreview.net/en/laptop-list/gaming-mux-switchSatıcı soru cevabı bu da. |
ACER Nitro 5 5800H 32GB RTX3080 360Hz 17,3'' 1TB ssd -34699₺ (2. sayfa)
-
-
Hangisinde var hocam sizin aldığınız da mı 3080 olanda mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 24klık 3060lı olanda
-
Hdmi 2.1 de varmış, üstünde yazdığını şimid gördüm. Siz sormuştunuz demi?
@EcZaNeT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 16 Mart 2023; 12:5:35 > -
Yok ben sormadım o zaman 3080 de de vardır tahminimce
Kendi ithalat yapıp satıyor, ürünlerin klavyeleri de ingilizce.
-
çok güzel model ama ürünü satıcı firma yurtdışından getirmiş 1 yıl garanti ve ingilizce klavye ile birlikte satılıyor. Yine de düşündürdü.
-
Hocam sizin 3060 a oyun yüklediniz mi sıcaklık nasıl almaya değer mi.
Ben memnunum hocam. Fanlari uçak gibi çalıştırıp soğutabiliyor makineyi. Furmarkta stress testine soktum, 80 dereceyi geçmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet bilmediği şeye neden biliyormuş gibi yazıyor anlamıyorum, bu millet bilmediği şeyde susmayı bir öğrenemedi. Birisi bu kasa clevo diyor. Diğeri hdmi 2.1 desteklemiyor diyor :) fantastik.
1 yıla yakındır bu kasa laptop kullanıyorum. İşim yazılım olduğundan, laptopu zorladığım anlar oldu ve kasa gayet stabil soğuklukta öyle ısınma felan normal değerler. Hatta Acer'in bu serisi soğutmasıyla da meşhur çünkü gerçekten iyi.
Hdmi deseniz 2.1 destekliyor. Nereden biliyorum çünkü harici monitör ile kullanıyorum hem de 2.1 bağlantı..
Sonuca gelelim. 100 wattlık 3080 alacağıma, 140 wattlık mux olan 3060 alırım daha iyi.!! Vatanda 22.500 TL fiyatlarına ara sıra iniyor..
(Bir önceki kasalarda MUX yok.!)
-
Hocam bu 3080 kasada mux swich yok mu bende eski acer laptoplarda ısınma sorunu var diye biraz kuşkulu yaklaşıyorum.
Oyun yüklediniz mi hiç nasıl fps değerleri bende ya 3070 yada bu 3080 olan kasaya bakıyorum ama eğer ucuza denk getirebilirsem 3060 da olur. 2 3 aydır takip ediyorum asus rog strix almaktı niyetim ama 2 3 ayda 10 bin lira zam geldi.
Hocam şu an tüm güncel oyunlarda yüksek grafiklerde 60fps verebiliyor. Furmarkta stress testinde 1080pde 140 fps veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nitro kasalardan ısınma sorunu duymadım, böyle bir sorun yaşamadım da. 3060 ve 3070 mux yok. 3080'e özgü bu kasada varsa bilemem. Ama araştırdığımda sadece yeni çıkan serilerde mux var gözüküyor.! Kısacası bunda da mux yok. Bir arkadaş link paylaşmış mux özelliği var diye. Sanırım kendi girip linke bakmamış. Paylaştığı sayfadaki laptoplar son çıkan Acer serisi :) onlarda mux olduğunu zaten söyledim. Konu açan arkadaşın paylaştığı Acer bir önceki eski kasa, menteşe baglantılarına bakarsanız köşelerde..
YENİ KASALARDA menteşe baglantısı köşelerde değil, resimdeki gibi biraz içeride. Ayrıca klavye üst kısmında havalandırma var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 17 Mart 2023; 14:11:25 >
-
Arkadaşın attığı bu modelde mux swich varmış ama 3070 lerde varmı bilmiyorum. Asus rog strix 3060 bakıyorumdum ama 1 ayda nerdeyse 10 bin lira zam geldi o yüzden biraz erteledim.
Fiyat tekrar 34999...Ne diyorsunuz bu laptop icin.Alinir mi?
Bu fiyatlarda güncel cihazlardan RTX 4060 alabiliyorsunuz onun da performansı RTX 3080'den daha düşük. Biraz bütçeyi artırıp aşağıdaki laptop da tercih edilebilir.
43799 TL Casper Excalibur G911.1390-DF70X-C Intel Core i9-13900HX 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD 8GB RTX4070 Freedos
-
Bunu önermiyor musunuz ?
www.hepsiburada.comCasper Excalibur G870.1245-BFB0X-B Intel Core i5-12450H 16GB Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQBLH -
Bende bunu almayı düşünüyorum ama nedense herkes casper'a karşı önyargılı, hiç kimse tavsiye etmiyor.
Saf performans olarak 3080 daha iyi ama işin içine dlls 3.0 girince 4060 3080'i yakalar. Üstüne daha tasarruflu.
Ama en büyük problem 8 gb vram. Artık sürekli problem çıkarıyor. Eğer 16 gb 3080 olsa bu acer'ı direkt alırdım ama 8 gb koymuş ve kartı mahvetmiş. Ferrariye tüp takmış resmen.
Nvidia şu vram cimriliğinden vazgeçse artık rezillik resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X