Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bende bir sorun kalmadı. Bilgisayardan da gayet memnunum.
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Sizin kod bunun ile aynı mı?

https://www.hepsiburada.com/acer-an515-51-7383-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q2qey-003-p-HBV000009XJ8P?magaza=Teknorya

Bu bilgisayar ın monster daki karşılığı hangi model acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acaba yazın 35 derece sıcaklıkta bilgisayarın durumu nr olur bu beni düşündürüyor

• Bir arkadaşım ;https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-an515-51-73hg-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q2qey-004-p-HBV00000A08W3?

şu modele bakıyor. Aşırı ilgimi çekti benim de bu özelliklerin bu fiyatta olmasının sebebi nedir ? Çocuk almayı düşünüyor kötü bir şey de diyemedim bilmiyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 21 Mart 2018; 23:36:36 >

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Acer ın bilgisayarları genel olarak ucuzdur. Artık ne yapıp da böyle fiyatları düşürüyorlar bilmiyorum :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/nb-acer-an515-51-7383-intel-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-4gb-gtx1050ti-15-6-325638077#product-catalog

Özellik olarak daha iyi ve ucuz çocuk için alıncaksa masaüstü daha dogru bir tercih olacaktır. Maksat gönül almak ise uygundur
  • _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki modelin seri numarası farklı. Bir de bendeki 128gb ssd li model. Bu sorun model numarası ile ilgili oladabilir olmayadabilir. Ama genel olarak bu özellikteki modeli alanlarda kapanma sorunu oluyor.

Anladım, peki sizdeki modeli öğrenebilir miyim?

Vatandan aldığım bilgisayar bu hocam.http://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro5-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-ram-1tb-128-ssd-15-6-gtx1050ti-4gb-w10.html

Teşekkürler, fiyatı ucuz 16gb lık pclerin 2x8 olduğunu düşünüyorum. Ve 2x8 gbi belirli bir süre sonra yükseltmek sıkıntı olur kanısındayım. Yarın mağazaya gidip test edeveğim :)

Hocam bu 1*16 gb yani ram arttırılabilir o konuda endişe etmeyin :). Ben bu bilgisayarı 4659 tl ye KDV indirimi ile almıştım. Yarın gittiğinizde mümkünse şarjdan çıkarıp bakın. Kapanma var mı yok mu diye. Bu arada cihaz dış görünüm olarak gayet şık bir bilgisayar. Biraz parmak izi bırakıyor ama ıslak mendil vb gibi temizleyiciler ile kolayca temizleyebilirsiniz.

• Hocam emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bence de başardık :)

• forumu okudum kimisi ısınma problemi var kimisi ısınma problemi yok demekte. Tek kanaldan hava cıkısı oldugu ıcın ısınma problemı olacagını dusunuyorum. Youtube vıdeolarda testlerde sıcaklık 85 derecenin üzerine çıkmıyor.
    Bir çok kişi sıcaklıgın 90 derecenin üzerinde oldugunu yazıyor. dogrusu kafam karıştı.
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Kendi kullandığım laptop adına konuşuyorum bende iki çekirdek anlık 95 üzerine çıkıyor sonra aniden düşüyor bu iki çekirdek süreki oynuyor diğer çekirdekler birbirine yakın değerlerde mesela pubgdr sıcaklık 90 ı 98 leri bile gördğm ama hemen düşüyor sniper elite var o oyunda yüklemelerde bi ara 90 üzeri görüp sonra 75 85 arası geziyor ben şimdilik xtu kullanıp voltajı düşürerek kullanıyorum 12 derece falan farkediyor performans kaybıda yok benim laptopta böyle bir sorun var termal macun yenileyecem iki kez servise gönderdim sorun bulunamadı diye geri geldi.

• cizmele kullanıcısına yanıt
    yabancı forumlarda biraz araştırıp baktım sıcaklıktan epey bir dertliler. Kanadanın soguklarında ısıtıcı olarak kullanılabilir yazmışlar :D.
    Isı problemini aşmak için sizin uyguladıgınız voltaj düşürmeyi ve coolboost programını önermişler. Fanlar hızlansın diye.

Coolboost programının ek bir faydası olur sanırım size.

Ayrıca termal macunu degiştirilmesinden bahsedilmiş garantiyi bozacagından uygulanmaz oda.

Aklimda asus vardı fıyatı 3200 filandı fiyat acısından epey bır uygundu suan 3600 cıvarlarında.
    Şu an dell almayı düşünmekteyim. biraz daha bekleyelım bakalım belkı yenı modeller gelebilir.
    Coolbost etkin bende hocam zaten heralde o etki edip sıcaklığı birden düşürüyo ama en yararlı olan voltaj düşürme bu laptop sayesinde öğrenmediğim program vs bişey kalmadı:))

• https://www.youtube.com/watch?v=uPrtUn2yfGc&t=385s

incelemelere bakıyorumda gavurun notebookları 70 dereceyı geçmiyor bizde 90 derecelerde acaba 1050 oldugundan mı boyle sıcaklıklar 1050ti demi problem var
  • hepsiburada kampanyadan aldığım pc yi (128gb+1tb hdd nh2qeyq004 kodlu) aida stres testine soktum ardından uni heaveni açtım çekirdekler 97 C yi gördü fakat kapanmadı. sadece aida64 testinde ort 78 C de gezindi. cod ww2 de test ettim 91 leri gördü. cihazda 2 gündür pil de yada prizde kapanma yaşamadım. sıcaklık ileriye doğru başa bela olur mu bilmiyorum ama şuan da memnunum cihazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeyli.2891

hepsiburada kampanyadan aldığım pc yi (128gb+1tb hdd nh2qeyq004 kodlu) aida stres testine soktum ardından uni heaveni açtım çekirdekler 97 C yi gördü fakat kapanmadı. sadece aida64 testinde ort 78 C de gezindi. cod ww2 de test ettim 91 leri gördü. cihazda 2 gündür pil de yada prizde kapanma yaşamadım. sıcaklık ileriye doğru başa bela olur mu bilmiyorum ama şuan da memnunum cihazdan

Ben bu çekirdek sıcaklıkları yüzünden 2 kez servise gönderdim 100 derece bile gördüm çekirdeği, bende 2 tanesinde yüksek sıcaklıklar oluyodu oyunlarda pubg de 95 leri gördüm sürekli inip çıkan sıcaklıklar oldu birdaha servise gönderip bekleyemeyeceğüm için 1 aylık laptopumu, bunun25 günü serviste gecti,arkadaşla açtık arkadaş baya anlıyo bu işlerden yeni laptopta termal macun kurumuş yok gibi bişey arkadaş güzelce temizledi cooler mastergel sürdü sıcaklık aida testine başlar başlama 99 gören çekirdek ısıları 89 da pubg de ısı 95 den 75 e kadar düştü işlemleri bugün yaptık ayrıca undervolt yaptım kafam rahat kullanıyorum.

İ7 işlemciler daha çok ısınıyo hocam ben macunu değiştirdim 10 12 derece etki etti ama hala o iki çekirdeğin diğerlerine göre niye fazla ısındığını çözemedim mesela oyunlarda 8 çekirdeğin birden sıcaklıklarına bakıyorum 4 ü 85 diğerleri 78 falan gösteriyo şimdi 65 leri görünce kıskanmamak elde değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.