Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarkingFrog

Tavsiye eder misiniz bu bilgisayarı
    Kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Yine de ihtiyaçlarından bahsedersen belki daha farklı tavsiyeler olur. Mesela oyun oynamayan bir kullanıcı için gereksiz bir bilgisayar.
  • BarkingFrog kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim. Ben bu bilgisayar üzerinde işim gereği yazılım geliştiriyorum. Günlük kullanımlarda ve iş için kullandığımda(Visual Studio 2015, Chrome 25+ sekme, Spotify, SQL Management Studio 2012, Mozilla, arkaplanda çalışan antivirüs programları vs.) laptop kesinlikle çok sessiz çalışıyor(sanki hiç çalışmıyor gibi sessiz) ve ısınmıyor. İşlemci sıcaklığı ise bu 40-49 °C arasında gidip geliyor.
    İşten güçten canım sıkılınca ancak oyun oynuyorum ve bir çok oyunu ultra ayarlarda yüksek fps değerlerinde oynuyorum. Oyun esnasında ise sıcaklık değerlerini çok kontrol etmedim, bir kaç kaç kez kontrol etmiştim ve 80°C civarlarındaydı. Ben memnunum nitro 5'den. Piyasada alınabilecek en ekonomik ve performanslı oyun laptop'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKocabiyik

Tavsiye ederim. Ben bu bilgisayar üzerinde işim gereği yazılım geliştiriyorum. Günlük kullanımlarda ve iş için kullandığımda(Visual Studio 2015, Chrome 25+ sekme, Spotify, SQL Management Studio 2012, Mozilla, arkaplanda çalışan antivirüs programları vs.) laptop kesinlikle çok sessiz çalışıyor(sanki hiç çalışmıyor gibi sessiz) ve ısınmıyor. İşlemci sıcaklığı ise bu 40-49 °C arasında gidip geliyor.
    İşten güçten canım sıkılınca ancak oyun oynuyorum ve bir çok oyunu ultra ayarlarda yüksek fps değerlerinde oynuyorum. Oyun esnasında ise sıcaklık değerlerini çok kontrol etmedim, bir kaç kaç kez kontrol etmiştim ve 80°C civarlarındaydı. Ben memnunum nitro 5'den. Piyasada alınabilecek en ekonomik ve performanslı oyun laptop'u.
    Ben de sizinle benzer bir kullanim için aldım bilgisayarı fakat hiçte sessiz değil normal kullanımda bile 60 dereceleri görüp sesli çalışıyor fanlar. Coolboost açık halde sürekli belki ondan fanlar son hızda çalışıp ses yapiyordur. Oyunlarda 80 dereceyi rahat görüyor diyebilirim. Genel olarak performanstan memnunum fiyatina göre tavsiye edebilirim alacaklara

• quote:

Orijinalden alıntı: BarkingFrog

Ben de sizinle benzer bir kullanim için aldım bilgisayarı fakat hiçte sessiz değil normal kullanımda bile 60 dereceleri görüp sesli çalışıyor fanlar. Coolboost açık halde sürekli belki ondan fanlar son hızda çalışıp ses yapiyordur. Oyunlarda 80 dereceyi rahat görüyor diyebilirim. Genel olarak performanstan memnunum fiyatina göre tavsiye edebilirim alacaklara

Alıntıları Göster
    Muhtemelen sana gelen laptop'un termal macunu iyi sürülmemiş veya kurumuş. Dediğin değer çok yüksek, ben orta halli oyunlarda alıyorum. Garanti kapsamından çıkmaması için termal macunu serviste sürdürmeni öneririm. Termal macun sonrası günlük kullanımlarda belirttiğim sıcaklık değerlerine düşecektir. Ayrıca işlemci voltaj değerini de düşürürünce ortalama 5 derece düşüş sağlarsın.

• Biz de 4000 e alıp thh ile iade ettik bu cihazı. Bin pişman olduk tabi. Şimdi o yükseklerde bize noktacık gibi bakıyor, intikam alıyor...

• Arkadaşlar 16 GB RAM'li modelini almayı düşünüyorum. Oyun, Photoshop, After Effects ve genel diğer işler amaçlı kullanacağım. Daha önce de yorumlara baktığımda pek aklıma yatmamıştı aslında ama şimdi fiyatlar da uçtuğu için bu fiyata bu donanım bulunamaz oldu. Ne dersiniz?

Edit: Bir de RAM hızı 2133 Mhz'miş. Çok etkiliyor mu performansı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Injoker -- 11 Eylül 2018; 1:32:4 >
  • Injoker kullanıcısına yanıt
    Aldın mı bilmiyorum ama bana gelen bellek 2666 mhz. Ben 256 gb SSD'li modelini almıştım ve gelen bellek 2666mhz'di. Döviz fiyatları yüksekken 1050Ti ekran kartlı olarak alınabilecek en uygun fiyatlı oyun laptop'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBKocabiyik

Aldın mı bilmiyorum ama bana gelen bellek 2666 mhz. Ben 256 gb SSD'li modelini almıştım ve gelen bellek 2666mhz'di. Döviz fiyatları yüksekken 1050Ti ekran kartlı olarak alınabilecek en uygun fiyatlı oyun laptop'u.
    Hocam mesajı attığım gün Dell 7577 indirime girdi onu kaptım. Yine de teşekkürler birisi görüp bilgilenir elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Injoker

Hocam mesajı attığım gün Dell 7577 indirime girdi onu kaptım. Yine de teşekkürler birisi görüp bilgilenir elbet.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kaça aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

hayırlı olsun kaça aldınız

Alıntıları Göster
    Sağ olun hocam, 5500'e aldım.
    özellikleri neydi peki modelini yazsanız kafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

özellikleri neydi peki modelini yazsanız kafi
    Link veriyim hocam direkt:

• Arkadaşlar bilgisayarı kapatıp ertesi gün açtığımda (kapatınca prizden çekiyorum) pilin durduk yere azaldığını görüyorum. Her zaman olmuyor . Başına gelen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni acer nitro 5 intel i 5 8250u nvdia mx 150 aldim hdd olarak icinde intel 256 sdd pcie karti var lakin bios da achi secili ,bios da görüldügü gibi - RTS with optane -yaziyor bu ne oluyor ? diger resimde intel vtx ve vtd yaziyor bunlar nedir ? tskler

hepsiburada bugun 5000 tl satıyorlardı neden dustu bunun fıyatı bu kadar acaba yada kampanya oluyor. Su an siz memnunmusunuz notebooktan

duzeltem benım bahsettımgım acer nitro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhuku -- 11 Ekim 2018; 20:34:57 >
  • Merhaba arkadaşlar, daha dün bu cihazı satın aldım. Fakat oyunlarda fan çok sesli çalışıyor. Alt tab yapıp masaüstüne döndüğüm gibi fan susuyor. Ciddi anlamda yüksek bir ses geliyor fandan. Bu normal bir durum mu acaba?

Aldığım ürün bu;

Media Markt
    ACER AN515 51 72MF Intel® Core™ i7-7700HQ İşlemci (6MB Önbellek, 3.80 GHz’e kadar) 12GB 1TB 4GB GT1050 / W10 Gaming Notebook
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_an515-51-72mf-%C4%B1ntel-core-i7-7700hq-12gb-1tb-4gb-1050-w10-gaming-laptop-1176199.html

• MelihSaglamm M kullanıcısına yanıt
    iade edin 1050ti modelini alın oyun için aldıysanız. yukarda arkadaş link vermiş
    bir yerde okumustum bu cihaz niye cok ısınıyor dıye bırı şikayet ediyordu. Bazı ürünlerin termal macunu hatalı surulmus yada kurumus buyuk ıhtımal sizinkındede oyle bir durum mevcut o yuzden kendını sogutmak ıcın fan son sürat çalışmaya başlıyor . bir müddet sonra ısıdan dolayı notebook kendını kapatacaktır. oyun ıcın aldıysanız 1050ti modelini alın
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.