Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek olarak şu dolar kurunu görünce iyi ki o zamanlarda bu bilgisayarı almışız diyorum şimdi vatanda 8500 tl :)).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparlörden çıtır çıtır ses geliyor. Sorun düzelt diyorum, düzeltiyor. Sonra yine aynı şey tekrarlanıyor. Donanımsal bir sorun olsaydı sorun gider deyince düzelmemesi gerekirdi veya bilgisayar açıldığında ses düzelmezdi. Çözümüyle alakalı bir bilgisi olan varsa yardımcı olur mu ?
  • alisesen A kullanıcısına yanıt
    adaptörsüz kullanımda bu sesler oluyor mu gene
    ses driverinızı kaldırıp güncel versiyonu ile tekrar kurmanız. Driveri kaldırmak ıcın sistemde kalıntı bırakmayan bir program kullanın
  • Dediğini denedim bakalım sonuç ne olacak.
    Bu sorun bende de mevcut. Sorunun ne olduğunu çözemedim. Gözlemimce bilgisayar çok açık kaldığı zamanlar yapıyor reset atınca düzeliyor ama bir süre sonra dediğiniz gibi tekrar cızırdamalar geliyor.

Ayrıca bios 1.20 güncellemesi yaparak cpu sıcaklığını hissedilir bir biçimde (4-5 derece) düştüğünü gözlemledim.
  • Arkadaşlar n11 de i5 7300hq ve 1050ti olan modeli almayı düşünüyorum önerir misiniz ?

• FatFabuluous kullanıcısına yanıt
    i7 modeli mevcut bende. Ben 4500 TL'ye i7, 256 gb SSD, 8 GB ram modelini almıştım şimdi ise aldığım fiyata i5 modelleri mevcut.

Bilgisayarımı daha çok iş için kullanıyorum. İşim gereği kod yazıyorum ve günlük kullanımında ( chrome +20 sekme, Visual Studio 2015, SQL Server Management Studio, Mozilla, BitDefender, Spotify ) açıkken sıcaklık ortalama 45 derece oluyor ve oldukça sessiz(çalışma sesi neredeyse yok) çalışıyor. Oyun performansı ise oldukça iyi, Lenovo Y520 modeli vardı bende ve oyun performanslarını karşılaştırırsam hemen hemen aynı. Oyunlarda ısınma sorunu pek olmuyor ve FPS değerleri oldukça iyi fakat fan fazla çalışıyor.

Fiyat olarak Türkiye'de alabileceğin en uygun fiyatlı oyun laptop'u. Almanı tavsiye ederim.
  • carljohnson61 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu güncellemeyle yük altında en fazla kaç derece görüyorsunuz?
  • Bu konuyu görünce hala içim acır. Thh ile iade ettim kapanma yüzünden. Şimdi 6500 tl

• 7300hq versiyonunu almayı düşünüyorum, kullanan var mı? Bu kasanın kronik bir problemi var mı?

• King Stannis kullanıcısına yanıt
    ısınma problemlerı var ve bu modelin ryzen işlemci kullanan modelleri çıktı. cok zorlanmayacak oyunlar oynayacaksan alınır fıyat uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

ısınma problemlerı var ve bu modelin ryzen işlemci kullanan modelleri çıktı. cok zorlanmayacak oyunlar oynayacaksan alınır fıyat uygun
    Siz 7300hq modelini mi kullanıyorsunuz 7700hq mu? Ben 7300hq düşünüyorum, biraz daha az ısınıyordur büyük ihtimal.

Termal macunla ısı 10-15 derece düşüyormuş.
    Meanpoohyoutube
    Acer Nitro 5 CPU GPU Repaste, Very Satisfied!
    https://www.youtube.com/watch?v=vRe0ZcZLA6w

• Arkadaşlar acer markasina güveniyor musunuz ? İsinma problemi falan yok mu alinir mi ? Aynı donanimda monster neden pahali bu nitro modellerinden mesela ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • King Stannis kullanıcısına yanıt
    lenovo g550 kullanıyorum :d
  • Merhaba arkadaşlar,

2. el 3-4 aylık bir Acer Nitro AN515-51 laptop satın aldım. i7700 işlemcili 12 gb ramli ve 1 tb hard disk mevcut. Ben bu hdd yerinde kalacak şekilde m.2 ssd almak istiyorum.Hdd+ssd kullanacağım. Tavsiye ettiğiniz bir marka model var mı?

Not : Oyun oynamıyorum. Sadece yazılım için kullanacağım.
  • Nvme olmayan normal sata disk mi alayım

• Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar konuma bir el atabilir misiniz? Sizlerin görüşleri bu noktada önemli benim için.

https://forum.donanimhaber.com/gtx-880m-vs-gtx-960m-vs-gtx-1050--136617697

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan Samsung Evo 860 m.2 250 gb 330 tl ye satın aldım. Bilgisayara taktım. Kullanımda bariz hız farkı var. Garanti olayına da gelirsek, müşteri hizmetlerine sordum. Garantinin bozulmayacağını ancak bir sorun olduğunda garantiden çıkacağını, dikkatli takmam gerektiğini söylediler. Ayrıca cihazdan genel olarak memnunum. Ssd takmak isteyen varsa gönül rahatlığıyla alıp takabilir. Her kuruşuna değer.

Not : Oyun oynamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.