Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee kullanan arkadaşlar nasıl gidiyor? Ben alalı 7 ay oldu çok memmunum bir ara ısınma problemim çıkmıştı onuda Arctic silver mx4 ile çözdüm şu anda işlemci ve ekran kartı 75 dereceyi geçmiyor. 14/05/2018 de 1050 ve 7300hq lu olan modeli 3 milyara almıştım şu anda fiyatlar uçmuş. Arkadaşa da 1050ti ve 7700hq lu modeli 5200 tl ye aldık. Ses cızırtısı problemi olan arkadaşlar Acerin sitesinden orjinal ses driverini indirsin sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Macunu nasıl değiştirebilir , data var mı elinizde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti i5 7300hq olan modeli almayı düşünüyorum. Uzun süreli kullanıp bilgi verebilecek var mı?
    Aldıktan sonra termal macununu değiştirmeyi düşünüyorum, bu garantiyi iptal eder mi? Termal macun değişimi buna değer mi ve hangi termal macunu almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uft1919 -- 31 Ocak 2019; 0:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Undervoltu hangi programla yaptınız hocam birde voltaj ayarını kaça düşürdünüz 6 ay önce macun değişmiştim sıcaklık iyiydi şimdi stress testlerinde 90 ları geçiyor ama oyunlarda sıkıntı yok ilk başlarda çok sitem ettiğim pc yi şuan sıkıntısız kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 10 Şubat 2019; 10:36:40 >
  • cizmele kullanıcısına yanıt
    Intel XTU kullanarak işlemci undervoltu yaptım. Ekran kartında voltaj ayarı yapmadım sadece MSI afterburner ile overclock yaptım +185 core +1000 memory.

Nvidia inspector ile yapmayı deneyebilirsiniz.
  • Acerin var mi gtx1060 li f/p modeli ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uft1919 U kullanıcısına yanıt
    Yeni macun sürerseniz gider aslında ama bunu farkedeceklerini pek zannetmiyorum

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Predator serisin de gtx 1060 ekran kartı var ama nitro serisinde yok.

• nitro 5'in 8750h işlemci ve 144hz ips ekranlısı gelmiş monster abra a5 almayı düşünüyordum bide bu çıktı
    urun.n11.com
    Acer Nıtro 5 An515-52-7535 I7-8750h 8gb 256ssd 4g*1050tı Fhd144hz - n11.com
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nitro-5-i7-8750h-8gb-256ssd-4g1050ti-fhd144hz-an515-52-7535-P322046920

• cs go da felan 144 fps vermezmi ?
  • Geçen hafta bu modelin (sanırım bir düşük modeli) i5 7300 hq işlemcili 1050ekran kartlı modelini aldım ikinci el olarak, edius programında kurgu montaj işiyle uğraşıyorum. Gerçekten beni çok tatmin etti, şimdi de ram ve ssd takıp biraz daha güçlendirmek istiyorum önümüzdeki günlerde bir sorunla karşılaşırsam yazacağım

• merhaba arkadaşlar,

-Acer Nitro AN515-42-R9G6 AMD Ryzen 7 2700U 16GB 1TB + 256GB SSD Radeon RX560X Linux 15.6" 5900 TL
    -Acer Nitro AN515-52 Intel Core i5 8300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti Linux 15.6" 5600 TL

bu iki model arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım ? kullanımım %60 multimedya/sörf vs. %40 oyun olacak. aslında gönlüm ekrandan dolayı 17.3 inç predator'den yana ama ısınma sorunu varmış, uzun süre kullanmayı ve çok uğraşmamayı planlıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barancilo -- 13 Mayıs 2019; 1:35:47 >
  • Laptopu ilk aldığım günden beri işlemci ısım yüksekti voltaj düşürerek ve işlemci kullanımımı yüzde 80 e çekerek kullanıyordum. 1 ay bu şekilde kullandıktan sonra garantinin bozulacağını düşünerek servise verdim termal macununu değiştirmelerini söyledim. Bilgisayarı teslim aldığımda ısı değerlerim düşmüştü. 8 ay geçti GTA 5 oynarken ısı değerlerim 85-92 arası seyrediyordu gözümü kararttım termal macunu kendim değiştirdim. CPU ısı değerlerim voltaj düşürerek fakat işlemci kullanımım yüzde yüz ayarlarda 72 dereceyi hiç geçmedi. Garantinin bozulmasını anlamaları için herhangi bir bulgu bulamadım (normalde vida üzerine yapışkan kağıt yapıştırırlar). Garantinin bozulduğunu düşünmüyorum.
    Gelelim servisin termal macununa.. İşten anlamayan servisimiz macunu ekran kartına bolcana sürmüş taşmış, işlemcide macun kalmamış sıvılaşmış. Eğer ki laptopunuz ısınıyorsa termal macununuzu değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim. Youtube'dan içini açmanız için yardım alırsanız daha sağlıklı olacaktır.
    İşlemciyle soğutucu termal macun yüzünden tam olarak birbirine temas etmediği için sıcaklık 90 derecede olsa fanlardan çıkan havanın sıcaklığı az olacaktır bu şekilde de macunda bir sıkıntı olabileceğini anlayabilirsiniz. Umarım birkaç kişiye yardımcı olmuşumdur.

• Arkadaşlar bu modeli bazı sitelerde gördüm, AMD versiyonluları özellikle.

Ama işletim sistemsiz geliyor galiba.

Siz nasıl yaptınız korsan windows mu kurdunuz?
  • Arkadaşlar bende nitro serisinin yeni kasasını aldım 1650 gtx ekran kartlı herşeyi begendım fakat sesi begenmedım hayal kırıklıgı bu nnormal mi? hp laptoobum var 1.5 sene önce aldıgım net için ondaki ses daha bas ve gür. bunda ses daha güzel fakat kısık bütün güncelleştirmeleri kontrol ettım herşey tamam w10 proda yuklu.

Linux'tu laptop pc sistemi aldıgımda öyle yazıordu faat w10pro yuklettım bu yüzden alakalı olabilir mi acaba ses dusuklugu? wawes audio diye program varmıs pc yuklu oradan bıraz arttıda ses yınede dusuk gelıor herşeyi güzelde uzuldum bu konuda. iade etsem edebiliyormuyum 4 gün felan oldu.
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Aynı laptopu bende aldım ses performansı orta seviye bu konuda hpler çok iyi ama yinede memnun etti beni.

Diğer konu ise sizin laptopda thermal throttling e uğruyormu bendeki ısınıyor ama hissetmiyor. Oyunlarda dropda yaşatmıyor gözlemletinizi paylaşırmışınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SusLanSenKöylü

Aynı laptopu bende aldım ses performansı orta seviye bu konuda hpler çok iyi ama yinede memnun etti beni.

Diğer konu ise sizin laptopda thermal throttling e uğruyormu bendeki ısınıyor ama hissetmiyor. Oyunlarda dropda yaşatmıyor gözlemletinizi paylaşırmışınız ?
    hocam turbo boost kapatın diyorlardı. lakin dün daha aldım elime pubg mobile yükledim bi denemek için extreme aşırı ayarlarda oynadım sarj takılı iken gayet normal olarak akıcı ve sesi bile cıkmıoyrdu laptobun. normal pubgdede ultra ayarlarda 65fps ortlama verdi. belki sarjsız kullandıgnızdan olabılır. sogutucu şart eger sıcak memlekette yaşıorsanız. ses harıcınde ıps ekran kalıtesı olsun, 1080p ekran olsun kalıteyı gecınce anladım.

birde klavye ısıgı 10 sn ellemeyınce sönüyor onu tamamen nasıl açık bırakabılırız biostan mı hıc bılmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

hocam turbo boost kapatın diyorlardı. lakin dün daha aldım elime pubg mobile yükledim bi denemek için extreme aşırı ayarlarda oynadım sarj takılı iken gayet normal olarak akıcı ve sesi bile cıkmıoyrdu laptobun. normal pubgdede ultra ayarlarda 65fps ortlama verdi. belki sarjsız kullandıgnızdan olabılır. sogutucu şart eger sıcak memlekette yaşıorsanız. ses harıcınde ıps ekran kalıtesı olsun, 1080p ekran olsun kalıteyı gecınce anladım.

birde klavye ısıgı 10 sn ellemeyınce sönüyor onu tamamen nasıl açık bırakabılırız biostan mı hıc bılmıyorum

Alıntıları Göster
    Acer Community
    huge bug on acer nitro5 bios 1.22(keyboard light turning off after 30 secs)
    https://community.acer.com/en/discussion/558249/huge-bug-on-acer-nitro5-bios-1-22-keyboard-light-turning-off-after-30-secs

• Merhaba arkadaşlar,

Acer Nitro 5 sahibiyim. i7700 işlemcili, 12 gb ram, 1050 ekran kartlı, 1 tb hdd+256 gb ssd olan model. Oyun için almadım o yüzden hiç oyun oynamadım. Daha hafif ve duruşu daha klasik olan bir iş bilgisayarı (thinkpad, macbook vs.) istediğim için satmak istiyorum. Herhangi bir çizik, ezik, kırık vs yoktur. İlk günkü kadar temizdir. Garantisi ve kaskosu devam etmektedir.

İlgilenen varsa sadece Şanlıurfa'dan elden teslim edilmek üzere satıyorum ya da elinde istediğim model bilgisayarlardan biri varsa takas etmek istiyorum.
  • i5 8300h + gtx 1050ti olanını ben aldım fakat cpu kullanımı sürekli değiken ve sürekli 3.80-3.90 ghz kullanıyor bunu sıkıntısı ne boştayekn pc neden böyle bişey yapıyor gerek yok çözümü nedir
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.