Şimdi Ara

Acer Nitro 5 (7700HQ , GTX 1050Ti) AN515-51-76DZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
8
Favori
65.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cizmele

quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Herkese iyi akşamlar Nitro 5 modeli VX serisine göre farkları nelerdir hangisini tavsiye edersiniz,Y520'yide dahil edersem..

Laptopu alalı bir ay oldu bana göre kasa gayet hoş görünüyor ve sağlam ancak ben aldığımdan beri gün yüzü görmedim lenovo y520 ile arasında kalmıştım arasında baya fark vardı acer a yöneldim bu kapanma sorunu bende de vardı ayrıca ısı sorunu da var bende sırf klavye sorunu yüzünden y520 almadım ama şimdi iade falan cıksa hiç düşünmeden lenova alırım harici klavye kullanırım sorunu umrumda bile değil iyi soğutsun yeter tabi bunlar benim düşüncelerim 2. kez serviste gelince bakıcaz artık.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim,Y520'nin birde şu modeli var bi hayli dolu fiyat olarakda normal bu fiyat bana kalırsa..
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-y520-80wk0107tx-i7-7700hq-16gb-2tb-256gb-4gb-gtx1050ti-vga-fhd-15-6-freedos-325961165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan.kaymak -- 4 Mart 2018; 14:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Herkese iyi akşamlar Nitro 5 modeli VX serisine göre farkları nelerdir hangisini tavsiye edersiniz,Y520'yide dahil edersem..

Kendi bildiğim ve araştırdığım kadarıyla söyleyeyim.
    Nitro 5 modeli ile VX5 modeli arasında 3 fark var.

Nitro 5 çiklet klavyeye sahip ( yanlar çerçeveli )
    Nitro 5 de yer alan çift fan yan yana yerleştirilmiş ( vx5 de biri sağda biri solda soğutma yönünden vx5 daha iyi )
    Nitro 5 ile vx 5 dış kasa tasarım farkı var bu kadar aslında temelde.

Bende nitro 5 düşünüyordum ama alan bir kaç arkadaş kendi kendine pilde iken kapanma sorunu olduğunu yazınca ( üst üste yeni gelen modellerde de olmuş ama vatandan almışlar sanırım ) vazgeçmeyi düşünüyorum bende bu modelden.

Lenovo y520 bu üçü arasında en iyi soğutmaya sahip olan model. Bunda da sadece bazı cihazlarda klavye sorunu çıkıyor ( klavyenin bazı tuşları basmıyor ) onun haricinde bir sıkıntı yok.

Teşekkürler yardımlarınız için hocam,bu model üzerine yoğunlaştım 4000 vermişken 4800 vereyim tam donanımlı bir makina olsun dedim..
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-y520-80wk0107tx-i7-7700hq-16gb-2tb-256gb-4gb-gtx1050ti-vga-fhd-15-6-freedos-325961165

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Kendi bildiğim ve araştırdığım kadarıyla söyleyeyim.
    Nitro 5 modeli ile VX5 modeli arasında 3 fark var.

Nitro 5 çiklet klavyeye sahip ( yanlar çerçeveli )
    Nitro 5 de yer alan çift fan yan yana yerleştirilmiş ( vx5 de biri sağda biri solda soğutma yönünden vx5 daha iyi )
    Nitro 5 ile vx 5 dış kasa tasarım farkı var bu kadar aslında temelde.

Bende nitro 5 düşünüyordum ama alan bir kaç arkadaş kendi kendine pilde iken kapanma sorunu olduğunu yazınca ( üst üste yeni gelen modellerde de olmuş ama vatandan almışlar sanırım ) vazgeçmeyi düşünüyorum bende bu modelden.

Lenovo y520 bu üçü arasında en iyi soğutmaya sahip olan model. Bunda da sadece bazı cihazlarda klavye sorunu çıkıyor ( klavyenin bazı tuşları basmıyor ) onun haricinde bir sıkıntı yok.

Teşekkürler yardımlarınız için hocam,bu model üzerine yoğunlaştım 4000 vermişken 4800 vereyim tam donanımlı bir makina olsun dedim..

Siz bilirsiniz güzel cihaz tavsiye ederim umarım klavye sorunu çıkmaz sizin modelde.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbn-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk01bmtx-p-HBV00000A5BKR?magaza=Hepsiburada

burada 4499 liraya var 1 tb + 128 gb ssd hali tercih sizin :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cizmele

quote:

Laptopu alalı bir ay oldu bana göre kasa gayet hoş görünüyor ve sağlam ancak ben aldığımdan beri gün yüzü görmedim lenovo y520 ile arasında kalmıştım arasında baya fark vardı acer a yöneldim bu kapanma sorunu bende de vardı ayrıca ısı sorunu da var bende sırf klavye sorunu yüzünden y520 almadım ama şimdi iade falan cıksa hiç düşünmeden lenova alırım harici klavye kullanırım sorunu umrumda bile değil iyi soğutsun yeter tabi bunlar benim düşüncelerim 2. kez serviste gelince bakıcaz artık.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim,Y520'nin birde şu modeli var bi hayli dolu fiyat olarakda normal bu fiyat bana kalırsa..

Ben aynı özelliklerde ki nitro5 i hdd 1 tb dı nitro 5 de,4279 tl ye aldım gg den 200 tl kampanyası vardı,dediğim gibi Ben ısınma ile ilgili problem yaşıyorum başkası yaşamıyordur forumda sorun yaşamayan var bu takdirde fiyat performans olarak tercih edilebilir şimd lenovoda klavye sorununu yaşayan var , elektronik birazda şan işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 4 Mart 2018; 16:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakdanbora H kullanıcısına yanıt
    Klavye sorunu ile uğraşın daha iyi. Acer ın laptopun da ki kapanma sorunu normal değil. Acer alırsanız uğraşırsınız.

• aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Hocam senin laptop geldi mi?

• cizmele kullanıcısına yanıt
    Hocam daha yeni geldi. Vatanda açtım şu an inceliyorum. Adamlar sürüm 1607 yi yüklemişler. 15 dakikadır bakıyorum bi sorun yok inşallah bi daha kapanmaz.
    Edit:toplam yarım saat baktım vatanda pilde iken kapanma sorunu olmadı şu an eve gidiyorum orda da bakacam. İnşallah sıkıntı çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 5 Mart 2018; 12:57:7 >
    Hocam tamir mi görmüştü sizin yoksa yine değişim mi olmuştu ?

Tamir gördüyse teknik servis raporunda neler yapıldığını yazmışlar miydi ?

• bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen raporda şunlar yazılıydı:
    1)BİOS update edildi
    2)Recovery dosyası yüklendi
    3)Cihaz sıfırlandı
    4)Herhangi bir donanımsal arızaya rastlanmadı
    5)DOA DAP için gereken şartlar sağlanmadığından cihaz iade alınmadı
    Bu şekildeydi. Anladığım kadarıyla bilgisayar da tamir işlemi yapılmamış. İlk aldığım nitro 5 de kapanma sorunu vardı aldığım gün götürmüştüm. Cihazın yenisi verilmişti. Şu an da herhangi bir kapanma olmadı. İnşallah bir daha da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 5 Mart 2018; 14:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

Hocam gelen raporda şunlar yazılıydı:
    1)BİOS update edildi
    2)Recovery dosyası yüklendi
    3)Cihaz sıfırlandı
    4)Herhangi bir donanımsal arızaya rastlanmadı
    5)DOA DAP için gereken şartlar sağlanmadığından cihaz iade alınmadı
    Bu şekildeydi. Anladığım kadarıyla bilgisayar da tamir işlemi yapılmamış. İlk aldığım nitro 5 de kapanma sorunu vardı aldığım gün götürmüştüm. Cihazın yenisi verilmişti. Şu an da herhangi bir kapanma olmadı. İnşallah bir daha da olmaz.

Anladım hocam. Tekrar benzer bir sorun çıkarsa buraya yazarsanız sevinirim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aman hocam öyle demeyin. Bir daha sorun çıksın istemiyorum artık :). İnşallah çıkmayacak. Yine bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 5 Mart 2018; 17:25:54 >
  • Az önce bi kapanma olayı daha oldu ama benim düşüncem ya pil ya da ramin vidasında oynamalar var onlar da oynayınca bilgisayarda bi kapanma oluyor. Donanımsal bir arıza yoksa kapanma olayının tek açıklaması bu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 7 Mart 2018; 9:35:32 >
    Hocam ram veya anakart üzerinde kısa devre yapıyor sanırım bir yer o yüzde kapanıyor olabilir.

Kısa devre olsa bilgisayar açılmazdı ama bilgisayar daha sonra gayet iyi bir şekilde açılıyor ve adamlar donanımsal bir sorun yok dediler. Bende onu anlayamadım. Bi de ram ile ilgili bir sorun olsa bilgisayar şarjda iken de kapanır pilde iken de kapanır diye düşünüyorum bence sorun pil de. Pil temazsızlık yapıyor sonra da kapanıyor diye düşünüyorum. Gerçi dün gece kapanma olayından sonra bi saat baktım pilde kapanma olmadı. Bu sabah da baktım yine olmadı. Anlayamadım gitti bu sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 7 Mart 2018; 18:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

Az önce bi kapanma olayı daha oldu ama benim düşüncem ya pil ya da ramin vidasında oynamalar var onlar da oynayınca bilgisayarda bi kapanma oluyor. Donanımsal bir arıza yoksa kapanma olayının tek açıklaması bu olmalı.

Yabancı forumlarda da okudum bu sorunu vidaları sıkınca düzeliyo demişler burda arkadaşlarda yazmıştı bu arada benim laptop 26 sında gönderdim daha yeni giriş olmuş asılında 28 inde teslim almışar beni atlattılar sürekli laptop bir hafta kayıptı:)) dün aradım ağzıma geleni söyledim bugün bulmuşlar.

Geçmiş olsun hocam. Aynı durum msi ı iade için vatandan gönderdiğimde başıma gelmişti. Ama suç vatandaydı. Adamlar a bilgisayar gelmiş ama benim gönderdiğim şube değilde başka bir şubeye gönderilmiş ve bu 6 gün sonra ortaya çıktı. Bayağı bi saydırmıştım adamlara:). Bilgisayarınızın sorunu hallolur inşallah. Eğer bilgisayar size geri gelirse tavsiyem sürüm 1607 yi kurun ben gayet memnunum. Bana bilgisayar geldiğinde sürüm 1607 yüklüydü. Güncellemeleri de acer ın kendi sitesinden hallettim. Özel bir program indirmedim. Ekran kartına da dokunmadım. Ve ısınma sorununun olmaması dışında bilgisayarın fps ve performansı da arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 7 Mart 2018; 21:48:49 >
    Bu arada vidaları sıkmayı da denedim ama vidalar bayağı bi sıkılmıştı zaten çeviremedim. Bahsettiğiniz kapağın altındaki vida mı?

Ram kapağı vidası sıkılınca düzeldiğini yazmışlar.

Anladım hocam kapağın üstündeki vidadır o zaman. Bende o günden sonra kapanma olmadı. Daha bi kaç saat pilde baktım bi sorun yaşamadım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.