Şimdi Ara

Acer Nitro 5 AN515-58 BIOS içerisinde 'Security' ve 'Boot' sekmelerine erişilmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Nitro 5 AN515-58 bilgisayarım var.

Gördüğünüz gibi BIOS'ta 6 adet sekme bulunuyor. Bunlardan Information, Main, Advanced ve Exit sekmelerinde aşağı yukarı gezinip istediğim ayarı değiştirebiliyorken, Security ve Boot sekmelerine erişim sağlayamıyorum, ayarlar arasında aşağı yukarı hareket edemiyorum veya bir ayarı değiştiremiyorum.

Bilgisayar henüz yeni olduğu için FreeDOS işletim sistemi yüklü. Windows yüklemek için usb hazırladım fakat ayarlardan Boot sekmesine erişim sağlayamadığım için "Secure Boot" ayarını Disabled yapamıyorum. Bazı videolarda Security sekmesinde "Set User Password" özelliğini kullanarak şifre koyduğumuzda Boot sekmesine erişim sağlanabileceği söyleniyor fakat o sekmeye de erişimim yok. Bu sekmelere nasıl erişim sağlayabilirim nasıl ayarlarını değiştirebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Gördüğünüz üzere "Security" ve "Boot" sekmelerinin içerisinde bulunan ayarların yazı renkleri erişim olmadığı için siyah. Erişimi olan sekmelerin yazıları mavi.

Acer Nitro 5 AN515-58 BIOS içerisinde "Security" ve "Boot" sekmelerine erişilmiyor!

Acer Nitro 5 AN515-58 BIOS içerisinde "Security" ve "Boot" sekmelerine erişilmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axlope -- 2 Şubat 2024; 17:5:50 >

• Main bolumunden f12 Boot menü seçeneğini aktif edin. Windows isosunu uefi olarak yazdırın usbye. Acilista f12 tuşunu spamlayin Boot menüsü açılacaktır oradan USB seçip kurulum yapabilirsiniz. F12 spamladiginizda girmiyorsa fn tuşuna basılı tutup f12 ye basın birde öyle deneyin
  • Desteğiniz için çok teşekkür ederim Acer Nitro 5 AN515-58 BIOS içerisinde "Security" ve "Boot" sekmelerine erişilmiyor! 

Bir sorum var, Windows kurulumunu yaptığımda BIOS üzerindeki Security ve Boot sekmelerine erişimim açılacak mı acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD BIOS'ta gözükmüyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.