Şimdi Ara

Acer Nitro 5 AN515-58 harddisk önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer Nitro 5 AN515-58 Parça Numarası: NH.QFMEY.003 laptop sahibiyim 

sanırım boyutu 2.5 inç fakat bundan pek emin değilim. 

Boyutu kaç bilen varsa yardımcı olabilir mi ve 1 terabayt - 2 terabayt harddisk takmayı düşünüyorum. (depolama amaçlı) marka model önerinizi bekliyorum.

içinde m2 ssd var 512gb, eafc fifa dışında oyun yok depolama amaçlı kullanıcam

kırmızı alan için

Acer Nitro 5 AN515-58 harddisk önerisi

• Bütçe nedir?

Kingston DC600M 1,92 TB (SEDC600M/1920G) derim, çok dersiniz...

• çok tabi :D https://bilendenal.com/Kingston-NV3-1TB-PCIe-4.0-x4-M.2-22x80-NVMe-6000-4000-SSD-SNV3S-1000G.html böyle bir şey buldum m2 ssd 2. yere uyar mı bütçe 3000 geçmesin fotoğraf film vs depolamak için diğer tarafa takmayı düşünüyordum aslında 1 tb varsa öneriniz

• Ben naçizane derim ki...

480-512 GB M.2 olsun (sizinki PCIe NVMe M.2 galiba), boot+sistem+takas

Sıralı/sequential okuma/yazma hızından ziyade... rastgele/random IO perforansına bakın (IOPs). Hangi kapasitede en yüksekse, ona yönelin. (Hoş onun da lanse edilen hızları bir muamma. Sırf yüksek değer yazabilmek için öelliklere, garip block-size ve queue-depth ile test ediyorlar)

Diğeri 2,5" SATA SSD olsun, bana kalsa, en büyük ne varsa o, ama 1,92-2 TB yerine 4 TB de düşünebilirsiniz. Ve mutlaka bir USB 2,5" HDD, yedek için.

Benden marka-model beklenmeyeceğini farkettiniz zaten... Acer Nitro 5 AN515-58 harddisk önerisi  (Samsung 860 Pro 4 TB boot, Samsung PM893 8 TB veri. Kingston DC500 olsun, DC600 olsun, mixed-use 8 TB o ara çıkarsaydı onu alırdım. Micron -Crucial olmayan- TR'ye uzak, olsa kaçırmam. Şimdi 16 TB'lerin olgunlaşmasını bekliyorum.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.