Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 AN515-58 Parça Numarası: NH.QFMEY.003 laptop sahibiyim sanırım boyutu 2.5 inç fakat bundan pek emin değilim. Boyutu kaç bilen varsa yardımcı olabilir mi ve 1 terabayt - 2 terabayt harddisk takmayı düşünüyorum. (depolama amaçlı) marka model önerinizi bekliyorum. içinde m2 ssd var 512gb, eafc fifa dışında oyun yok depolama amaçlı kullanıcam kırmızı alan için |
Acer Nitro 5 AN515-58 harddisk önerisi
-
-
-
Bütçe nedir?
Kingston DC600M 1,92 TB (SEDC600M/1920G) derim, çok dersiniz...
-
çok tabi :D https://bilendenal.com/Kingston-NV3-1TB-PCIe-4.0-x4-M.2-22x80-NVMe-6000-4000-SSD-SNV3S-1000G.html böyle bir şey buldum m2 ssd 2. yere uyar mı bütçe 3000 geçmesin fotoğraf film vs depolamak için diğer tarafa takmayı düşünüyordum aslında 1 tb varsa öneriniz
-
Ben naçizane derim ki...
480-512 GB M.2 olsun (sizinki PCIe NVMe M.2 galiba), boot+sistem+takas
Sıralı/sequential okuma/yazma hızından ziyade... rastgele/random IO perforansına bakın (IOPs). Hangi kapasitede en yüksekse, ona yönelin. (Hoş onun da lanse edilen hızları bir muamma. Sırf yüksek değer yazabilmek için öelliklere, garip block-size ve queue-depth ile test ediyorlar)
Diğeri 2,5" SATA SSD olsun, bana kalsa, en büyük ne varsa o, ama 1,92-2 TB yerine 4 TB de düşünebilirsiniz. Ve mutlaka bir USB 2,5" HDD, yedek için.
Benden marka-model beklenmeyeceğini farkettiniz zaten... (Samsung 860 Pro 4 TB boot, Samsung PM893 8 TB veri. Kingston DC500 olsun, DC600 olsun, mixed-use 8 TB o ara çıkarsaydı onu alırdım. Micron -Crucial olmayan- TR'ye uzak, olsa kaçırmam. Şimdi 16 TB'lerin olgunlaşmasını bekliyorum.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X