Şimdi Ara

ACER NITRO 5 ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
35
Favori
49.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nitro AN515-58 kullanıyorum merak edip bir şarj adaptörüne bakayım dedim bozulursa falan alabilir miyiz diye Türkiye de bulamadım hiçbir yerde. Anca servisten bulabiliriz sanıyorum böyle bir durumda

• Isınma ve fan sesi olayını bir türlü aşamadım. En fazla chroome açıkken bile sürekli çalışan fan sesi beni rahatsız ediyor. Sıcaklık derecesi ise 55-80 derece arasında değişmekle birlikte ortalama 65 civarı. Turbo kapatma dışında çözüm bulan varsa aydınlatsın lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt

güzel bir bakım yapın termal macunu değiştirin, arctic mx ler bu cihazda işe yaramaz daha yoğun ve katı macun kullanın

ben şu ürünü kullanıyorum arcticten daha performanslı bu cihaz için

chrome fazla sekme açık 45 lerde geziyor tabi turbo kapalı

ayrıca oyunlarda 80 i zor görüyor bazı oyunlarda 85 - 90 bile görmüyor turbo açık kapalı fps aynı pek değişim olmuyor tavsiye ederim

ama mutlaka güzel bir temizlik yapın

www.vatanbilgisayar.com
    Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html
  • 4 yıldır kullanıyorum artık kasmaya başladı. format attım biraz daha iyi gibi ama asus laptop 7-8 sene kullanmıştım en ufak donma olmuyordu.

• sezar61 kullanıcısına yanıt

temizlik, termal macun ne kadara yaparlar? evde kendim yapsam sıkıntı olur mu?

• Faıthful kullanıcısına yanıt

laptopalara en az yılda bir bakım yapılması gerekir oyuncu laptopu ise süre daha az, çok yoğun kullanıyorsanız ve bulunduğunuz ortamda toz vs çok olurse 1 yıldan da önce bakım yapılmalı

yıllardır bakımları kendim yaparım ama bu işten iyi anlıyorum

eğer bu işlerde iyi değilseniz iyi bir bilgisayarcıya bakımı yaptırın cihaz laptop bakım yapayım derken yanlış bişey yaparsınız elinizdeki pc nizden olursunuz benden demesi

4 yıldır bakım yapmamak gerçekten risk birgün işlemci ya da ekran kartı çok ısınırsa kalır elinizde çok büyük masraflar çıkabilir

• Belki bilgisi olan biri çıkar.

Ben bu laptop ile ev-üniversite şehri arasında bayağı yolculuk yapıyordum. Tahminim otobüsteki sallantıdan dolayı ram slotu bozuldu. 2x8 ram takılıydı, eve getirip açtım ve sürekli mavi ekran ile karşılaştım. Önceki laptopumdan yola çıkarak ramlari söktüm taktım ve işlemciden uzak olan slota ram takıp açtığımda mavi ekran görmesem de aşırı kasma durumuyla karşılaştım.

Bunun bir çözümü mevcut mu?

• DieForLive D kullanıcısına yanıt

bu şekilde slotun bozulma durumuna hiç rastlamadım, cihazdaki ramlerden başka bir ram bulup takıp denemen faydalı olur en azından slot ya da ram olduğu anlaşılır

slot bozulsa hiç çalışmaz, slot tırnaklarını lehim yerlerine detaylıca bakın esneme vs varmı kopma falan

Ramleri karşılıklı değiştirdim ve tek tek slotları denedim. Hatta şuan kullandığım 1x16 ram de aynı sonucu veriyor.

sakaryada yaşıyorum nereye güvenebilirim. zaten son zamanlarda chrome açınca bile fan hızlı çalışmaya başlıyordu format attım daha iyi oldu.

hocam ben kendim yapamam bu macunu servise versem onlar kullanır mı acaba

• Faıthful kullanıcısına yanıt

sakaryada yaşamanız sizin için şans özel bir servis var orda bayadır takipteyim çok temiz ve titiz işçilikleri var

yerleride sakarya da,

ayrıca instagram adresleri de teknocomlaptoprepair mutaka incele deri bilgi al yakınsa git görüş, videolarını izle ilk günkü gibi yapar verirler laptopu macun götürmene gerek yok onlar cihaza göre en iyi macunu da ekliyorlar

profesyonelmacservisim.com
    tekno I com Profesyonel Notebook Macbook Onarım Merkezi
    https://profesyonelmacservisim.com

çok teşekkürler

• gençler laptopdan sürekli cızırtı geliyor hoparlörden bir türlü çözemedim. hoparlör fiziki olarak sorunlu ama yazılımsal olarak da sorunlu. kapatıp açıyorum düzeliyor 1-2 saat iyi gidiyor. sonra yine aynı. aygıt yöneticisinden siliyorum. realtek yeni sürücü indiriyorum olmuyor bir türlü. nasıl çözerim?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.