ACER NITRO 5 ANA KONU (34. sayfa)
-
-
Bluestacks, Memu gibi programlarda uygulamaları açamıyorum. Intel Sanallaştırma Bios’ta açık ama yine de olmuyor. Çözümünü bilen var mı? -
-
Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Bilgisayarım için m2 ssd alacağım. Acer nitro 5 var kendi m2 ssdsi var o güzel zaten sıkıntı yok 2.slot var buraya m2 ssd alacağım dosya depolama amaçlı kullanacağım telefon yedekleri dosyalar vs yi alacağım ssdde tutacağım. İncehesaptan uyguna alma şansım varda iki model arasında kaldim sizce hangisi alınmalı?
Kingston NV2 SNV2S/500G
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8
Fiyat olarak 10 tl fark var ben kuponla alacağımdan çok önemli degilde kingstonun okuma yazma hızı daha yüksek exceriada da dram varmış. Hangisi tercih edilmeli ne tavsiye edersiniz? -
Arkadaşlar acer nitro 5 AN 515-58 laptopta pil sağlığı icin sarji %80 den sonra durdurmasi için acer care center programında %80 tikini aktif ediyorum laptop kapanıp acilinca bazen bu tik aktif konumda duruyor ve sarji kesiyor.
bazende laptopu kapayip acinca bu tik pasif oluyor ve pili tam dolana kadar sarj ediyor.
Sizde durum ne ayni sorunu yasiyormusunuz ve bunun bir çözümü varmi -
-
Arkadaslar bu care center uygulamasindaki pil sagligini kullanan yokmu sizdede ayni sorun varmi bu sorunu cozebilen oldumu
-
Yanlış hatırlamıyorsam biosta bunu için ayar var . Ordan ayarlamayi deneyin
-
arkadaşlar yazacak bir yer bulamadım, bunun fiyatı çok iyi değil mi ? yoksa bu paraya daha iyi tercihler var mı ?
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-45-amd-ryzen-7-5800h-16-gb-1-tb-ssd-rtx-3080-8-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qbsey-003-pm-HBC00004VF4S3
-
fiyat çok iyi bence de bu zamanda diğer markalar 4060 4050 yi bu fiyata satıyor
-
arkadaşlar ben de bu cihazdan alma gafletinde bulundum. cihaz elime geçince direkt ram yükseltmesini yaptım, ardından cihazı açmak için adaptörü prize bağlamamla evin sigortasının atması bir oldu, bu esnada adaptör bilgisayara bağlı değildi. satıcı ve acer müşteri hizmetleriyle konuştum, cihazı ithalatçı firmaya göndermem gerektiği söylendi. ithalatçı firma olan arena bilgisayar ise cihazın kapağı açıldığı için iade, değişim yapamadıklarını belirterek cihazı geri yolladılar ve acer teknik servisiyle iletişime geçmemi söylediler. acer ürünlerinde ram ve ssd yükseltmesinde garanti bozulmuyor diye biliyorum. merak ettiğim şey, çamura yatıp bilgisayar garanti dışı deseler de adaptör değişimi yapılır mı? çünkü bunlar ayrı parçalar ve acer’ın sitesinde adaptörlere 1 yıl garanti verildiği yazılmış. ayrıca servisin garanti dışı dediği ürünlerde parça değişimi veya onarım için uçuk fiyatlar istediği söyleniyor, bunu reddetmem durumda alınan arıza tespit ücreti hakkında bir bilgisi olan var mıdır?
-
Merhaba. Bende yeni acer nitro 5 aldım. Eski laptobum hp pavilliondu. Hiç net hızıyla ilgili sorun yaşamıyordum. Şimdi youtube sürekli donuyor. Evde süperonline fiber var yootube 144p de bile dona dona açıyor. Çıldıracağım. Win 11 kurulu acer ın sitesinden driverleri kurdum. Ne olabilir çözemedim. Bu sadece laptopta var. Diğer cihazlar sorunsuz çalışıyor.
-
17 ekran acer a5 kullanıyorum 1660 ti ekran kartlı model. Ekranım kırıldı ama orijinalini hangi firma üretiyor bilen var mı? Bilgisayar yanımda değil sipariş verip daha sonra değiştirmek istiyorum -
Priz takılı değilken laptopu kapalı tutarsam şarjı azalıyor. Başına gelen ya da çözümünü bilen varsa yardım lütfen. 3 aylık laptop ilk günden beri böyle. -
Bir gün için normal değil, ana 3-4 gün için biraz biraz azalması normaldir. Çünkü yeni windowslar tam kapanmıyor. Hızlı başlat özelliğini kapatmayı deneyebilirsin güç seçeneklerinden.
-
Win 10 ve win 11 denedim, hız başlatmayı kapadım, usblerin güç çıkışını kapadım. Sonuç aynı. Servise gönderdim, sonuç alamadım. Üzerine gitmelimiyim bilmiyorum -
amazondan en son Acer Nitro 5 AN515-58-51U3 alan arkadaşlar malum biliyorsunuz cihaz iyi ama hoparlörleri çok kötü dts vs güncelleme falan bence psikolojik düzelme sağlıyor bunun için donanımsal bir çözüm bulan düşünen var mı bunun hoparlörlerini değiştirsek neyle nasıl değiştiririz yorumu olan varsa çok sevinirim zira her yere bluetooth hoparlör taşımak zorunda kalıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 16 Ocak 2024; 2:23:19 > -
Dün gece yüzde 9 düşüş olmuş. Bu normal mi? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum -
sizdeki modeli bilmem ama dts driverleri kurup ayarları yapınca ses 2 katına çıktı resmen
bendeki model AN515-45
-
Buraya baktınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X