Şimdi Ara

Acer Nitro 5 düşük FPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Msı afterburner ile bakıyorum. Herhangi bir ısınma söz konusu olmuyor. Ben de hiçbir şekilde anlamadım. Bu kadar düşük FPS almayı yediremiyorum açıkcası. Dediğim gibi aynı özelliklerdeki Monster laptop 2 katımı alıyor. İade düşünüyordum lakin kutusunu attığım için yapacaklarını düşünmüyorum. Pazartesi günü Acer Servisini arar veya direk götürürm aklıma başka herhangi bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufukbeyy

Msı afterburner ile bakıyorum. Herhangi bir ısınma söz konusu olmuyor. Ben de hiçbir şekilde anlamadım. Bu kadar düşük FPS almayı yediremiyorum açıkcası. Dediğim gibi aynı özelliklerdeki Monster laptop 2 katımı alıyor. İade düşünüyordum lakin kutusunu attığım için yapacaklarını düşünmüyorum. Pazartesi günü Acer Servisini arar veya direk götürürm aklıma başka herhangi bir şey gelmiyor.
    Şahsen servisin bu durumu kabullenip çözeceğini sanmıyorum. Teknik Arızalarda bakıp çözüm buluyorlar. Nvidia sürücün güncel mi peki ? son aklıma o geldi. Ayrıca aynı özelliklerde diğer markalar daha pahalıya satıyor, ben olsam iade etmem. Piyasa çok pahalı.
  • LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    Güncel. Son sürümünü kullanıyorum. İade etmek ben de istemem şahsen ama 120FPS oyun oynamak için o kadar para vermekte havaya atmak gibi hissettiriyor.
  • Notebyoutube
    Acer Nitro 5 AN515-54: Counter Strike: Global Offensive benchmark (Intel i5 9300H + GTX 1650)
    https://www.youtube.com/watch?v=3xH0dHN5-Ug

8x mssa gibi ayarlar çok etkiler fps'i o ayarı düşürürsen daha yüksek fps verebilir.

dıye yazmıslar yorumlarda

• Lamesheep Gameplayyoutube
    12 Steps to Increase Acer Nitro 5 Gaming Performance - Low FPS Fix
    https://www.youtube.com/watch?v=-nU7JjxgxQ0

birde model aynı degıl ama burdakı bır ayarlamaları dene

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Uğraşmaların için cidden çok teşekkür ederim. Bakıp deneyeceğim lakin pek bir şey farkedeceini düşünmüyorum. Bayağı can sıkıcı bir durum :)
  • Ufukbeyy kullanıcısına yanıt
    sıkılacak bır durum yok her sey normal sen sıkmıssın yok yere canını..videoda bahsedılen ayarları yap fps artar belkı
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Nasıl sıkılmasın dostum LOL gibi bir oyunda 100FPS alıyorum ala ala
  • quote:

Ayarları yükselttim. Aslında bakarsanız yüksek ayar performansını seçtiğim vakit lol yüksek ayarlada 160 civarı düşük ayarlarda 230 civarı gördüm. Fakat bu artık CS:GO'da olmadı hala 130 civarı alıyorum. Yüksek veya düşük farketmiyor. BAtarya yüksek ayar. Apex indirdim denedim yüksek ayar 70-80 civarı aldım.
    Kuzenimin bilgisayarında aynı oyunları denemeiştim 300 civarı aldım demiştim. Onun tek farkı 16GB ram vardı. Ram bu kadar etkiler mi FPS'yi?
    Sizin laptopun ve arkadaşınızın laptopunun linkini verirmisiniz?
    İşlemcisi farklı olabilir
    Csgo işlemci ağırlıklı. Bide çift slot ram herzaman daha fazla fps verir. Oyuna göre + 10 da olur+ 40 da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-1-2/ yanına 8GB daha ram ekletti

• quote:

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-1-2/ yanına 8GB daha ram ekletti
    https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-intel-core-i5-9300h-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1650-linux-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q59ey-009-p-HBV00000OSFWD
    M2 ssd mevcut. Fps artışı sağlar.
    Ramlede bir fps artışı alıyor.

Sizin ramlerin frekansına bakarmısınız bi?
    Cpu z ile. Acaba frekanslarda farklı olabilirmi?

Bende abra a5 v6.1 var csgoda 150-200 civarı fps alıyorum. İmzamdaki m2 ssd ve 16 gb ram vardı. Sizin aldığınız fps bilemedim...

Ha 6700hq 9300h den iyi mi onu bilmiyorum ama iyi değildir diye tahmin ediyorum 2nesil var sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    2666 hızda çalışıyor. Ben daha CS'de 200 göremedim :) Sadece 720p alırsam o civarlarda dolaşıyor.
  • Ufukbeyy kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Biraz konuyu hortlatmış olacam ama , aynı cihazın 16 GB ramli versiyonundan bende 2 hafta kadar önce aldım. Aynı şekilde bende CS:GO 1080 P en düşük ayarlarda ortalama 140 fps alıyorum. O da az kişi ile oynanan basit eğlence modlarında. Kalabalık olan (yaklaşık 37 kişi bulunan) topluluk sunucularına girdiğim zaman 100 - 120 arasına düşüyor. 1080 P ultra ayarlarda aynı topluluk sunucularında ise fps 80-90 lara düşüyor. Bu arada cihazda herhangi bir ısınma gözlemlenmiyor ve buna müteakip ne bir ThermalThorottling nede PowerThrottling sorunu yaşamadan CPU 4000 mhz boost hızında ve GPU da 1860 mhz boost hızında sorunsuz çalışıyor.

Acaba siz soruna bir çözüm bulabildiniz mi ? Son durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.