Şimdi Ara

Acer Nitro 5 inceleme | AMD Ryzen ile güçleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acer'ın Nitro serisi oyuncu bilgisayarları, AMD Ryzen 4000 platformu ile güncellendi. Bu videoda AMD Ryzen 5 4600H işlemci ve GeForce GTX 1650Ti ekran kartlı Nitro 5'i inceliyoruz. 

• Abi artık şu oyun bilgisayarlarınada thunderbolt + 144hz yada 120Hz Ekran standart olmalı.

• Sakın almayın nitro 5 Ler bozuk ve teknik servis bozuk olsa bile iade almıyor dolandırıcı bir firma . Tüketici haklarına verip 6 ayda iade aldım bunlardan. Utanmadan hala reklam yapıyorlar bide bozuk malın

• Bu ürünün 4800H 16 Gb ram 1660ti modelini takip ediyordum. Piyasada sadece 1 hafta kaldı. Hemen tükendi. Hem de Diğer üreticilerin 1000 TL daha aşağı fiyata. Alınabilir sistemlerden birisi. @otoogretmen45199 arkadaşıma katılıyorum. Oyuncu sistemlerinin bir standartı olmalı.
    Mesela
    - en az 5 tane USB bağlantı noktası
    - Kart Okuyucu
    - Thunderbolt
    - 144 Hz panel
    - Alüminyum kasa
    - led klavye
    - 4k web cam
    -en az 16 GB Dual Ram
    - en az 256 bit ekran kartı
    -display port
    -hdmi port
    -7+1 ses kartı
    -surround ses sistemi
    -sıvı soğutma

benim aklıma gelenler bunlar

• Amerika'dan alabilecek varsa şu model bin kat daha iyi:
    https://www.amazon.com/gp/product/B08777BH1B/

• profecco kullanıcısına yanıt
    Nitro 5 lerde İntel 9. seri/ Ryzen 3 seri cihazların soğutma bloğu tasarımları hatalı.

• ryzen 7 4800H işlemcili lenovo ideapad 3 gaming sahibiyim ve mutluyum. Piyasada 4800H lı laptop cok az secenekle mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Nitro 5 lerde İntel 9. seri/ Ryzen 3 seri cihazların soğutma bloğu tasarımları hatalı.

Tam olarak nasıl bir hata hocam nitro 5 kullanıyorum 9300h soğutma sistemi baya iyi çalışıyor thermal throttling sorunu yok.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt

Kaynak:

Hocam siz de yoksa ne güzel ama bu video yorumlarında bayağı okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 25 Ekim 2020; 13:22:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Kaynak:

Hocam siz de yoksa ne güzel ama bu video yorumlarında bayağı okudum

Garip gerçekten bence piyasadaki en iyi soğutma sistemine sahip notebooklardan birisi olabilir nitro 5, coolsense açık max 84 derece gördüm %100 yük altında ve thermal throttling yok gördüğünüz gibi. Önceki 6700hq işlemcili asus bilgisayarım 99 dereceye ulaşıyordu ve %20 ye kadar throttling görüyordum. Fan hızı biraz yüksek asus a göre ama ciddi faydası var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.