Bildirim
Acer Nitro 5 inceleme | AMD Ryzen ile güçleniyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abi artık şu oyun bilgisayarlarınada thunderbolt + 144hz yada 120Hz Ekran standart olmalı.
-
Sakın almayın nitro 5 Ler bozuk ve teknik servis bozuk olsa bile iade almıyor dolandırıcı bir firma . Tüketici haklarına verip 6 ayda iade aldım bunlardan. Utanmadan hala reklam yapıyorlar bide bozuk malın
-
Bu ürünün 4800H 16 Gb ram 1660ti modelini takip ediyordum. Piyasada sadece 1 hafta kaldı. Hemen tükendi. Hem de Diğer üreticilerin 1000 TL daha aşağı fiyata. Alınabilir sistemlerden birisi. @otoogretmen45199 arkadaşıma katılıyorum. Oyuncu sistemlerinin bir standartı olmalı.
Mesela
- en az 5 tane USB bağlantı noktası
- Kart Okuyucu
- Thunderbolt
- 144 Hz panel
- Alüminyum kasa
- led klavye
- 4k web cam
-en az 16 GB Dual Ram
- en az 256 bit ekran kartı
-display port
-hdmi port
-7+1 ses kartı
-surround ses sistemi
-sıvı soğutma
benim aklıma gelenler bunlar
-
Amerika'dan alabilecek varsa şu model bin kat daha iyi:
https://www.amazon.com/gp/product/B08777BH1B/
-
Nitro 5 lerde İntel 9. seri/ Ryzen 3 seri cihazların soğutma bloğu tasarımları hatalı.
-
ryzen 7 4800H işlemcili lenovo ideapad 3 gaming sahibiyim ve mutluyum. Piyasada 4800H lı laptop cok az secenekle mevcut
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Nitro 5 lerde İntel 9. seri/ Ryzen 3 seri cihazların soğutma bloğu tasarımları hatalı.Tam olarak nasıl bir hata hocam nitro 5 kullanıyorum 9300h soğutma sistemi baya iyi çalışıyor thermal throttling sorunu yok.
-
Kaynak:
Hocam siz de yoksa ne güzel ama bu video yorumlarında bayağı okudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 25 Ekim 2020; 13:22:47 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsiKaynak:
Hocam siz de yoksa ne güzel ama bu video yorumlarında bayağı okudum
Garip gerçekten bence piyasadaki en iyi soğutma sistemine sahip notebooklardan birisi olabilir nitro 5, coolsense açık max 84 derece gördüm %100 yük altında ve thermal throttling yok gördüğünüz gibi. Önceki 6700hq işlemcili asus bilgisayarım 99 dereceye ulaşıyordu ve %20 ye kadar throttling görüyordum. Fan hızı biraz yüksek asus a göre ama ciddi faydası var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X