Merhaba, hala cihazın incelemesi için testler ve videolar çekiyorum. Foruma ancak bakabildim. Ekran 15.6" olduğu için her 15.6 ile aynı ebatta. Bana kare vs gelmedi açıkçası. Ayrıca 8GB dediğiniz gibi windows için yeterli ama oyun olunca 8GB yetersiz olacaktır. O nedenle ben 8GB DDR4 3200 Kingston Sodimm sipariş ettim. Trendyolda süpriz 40 kuponum ile 250TL'ye geldi RAM. Satıcı daha kargolamadı ama bekliyoruz hazretlerini... 16GB RAM ile bu alet uçacaktır. Ayrıca çok güç gerekmeyen oyunlarda 16GB RAM yaptıktan sonra APU'yu da kullanabilirsiniz, onunda performansı fena değil. |
Acer Nitro AN515-44 Ryzen 5 4600H 8GB 256GB SSD GTX1650Ti Kazananlar kulübü üyeliği ile 7650 tl (3. sayfa)
-
-
* Ramlerin dual çalışması için aynı marka ve model ram almamız gerekir mi?quote:
Orijinalden alıntı: AnacoNMerhaba, hala cihazın incelemesi için testler ve videolar çekiyorum. Foruma ancak bakabildim. Ekran 15.6" olduğu için her 15.6 ile aynı ebatta. Bana kare vs gelmedi açıkçası. Ayrıca 8GB dediğiniz gibi windows için yeterli ama oyun olunca 8GB yetersiz olacaktır. O nedenle ben 8GB DDR4 3200 Kingston Sodimm sipariş ettim. Trendyolda süpriz 40 kuponum ile 250TL'ye geldi RAM. Satıcı daha kargolamadı ama bekliyoruz hazretlerini... 16GB RAM ile bu alet uçacaktır. Ayrıca çok güç gerekmeyen oyunlarda 16GB RAM yaptıktan sonra APU'yu da kullanabilirsiniz, onunda performansı fena değil.
Alıntıları Göster
* Rami kendiniz mi takacaksiniz servisemi gondereceksiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk sorunuzun cevabı normalde evet ama bu aletteki RAM'in aynısını ancak bu cihazı alan ve içindeki RAM'i kullanmayacak birinden temin edebilirsiniz. Benim RAM gelince takıp göreceğim durumu.
İkinci sorunuzun cevabı ise ben servise vermem böyle ufak işler için, videoyu bugün yayınlayınca link atarım buraya, işlemler basit zaten.
-
Bekliyoruz linki..:)) -
Videonun yüklenmesi yeni bitti. Azıcık uzun olmuş 30DK'dan uzun. =) O nedenle yarın akşam 20'de yayınlayacağım videoyu. O zamana kadar 4K renderini de bitirir youtube. =)
-
Az önce yabancı bir YouTube kanalinda 4600h serisindehttps://www.youtube.com/watch?v=1lcEEwaIdZU&feature=youtu.be
RGB klavye ve siyah klavye gördüm. Herhalde bize de ilerleyen zamanlarda gelir.. -
Akşam 20 yi de geçti hocam:)) -
Merhaba, anca eve geldim. Video yayınlamış ama otomatik olarak. =)
-
Eline sağlık hocam çok güzel olmuş. -
Teşekkürler, merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsinz.
-
Bu videoya şimdi baktım. Bu arkadaşın emek verip yayınladığı videoya bakıyorum, birde benim hazırladığım videoya... Arkadaşın ki daha çok izlenmiş şimdilik. =) Sanki benim videolar izlenmesin diye youtube extra birşeyler yapıyor. =)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X