Şimdi Ara

Acer Nitro AN515-52 Intel Core i5 8300H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1050Ti Laptop 4.798 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun süredir gaming laptop arıyordum. Fiyatı uygun geldi. Sitesinden kontrol ettim 144 hz panel kullanmışlar. Bu fiyat bandında HP pavilion'un bir laptopu var ancak forumdaki izlenimlere göre sıcaklık değerleri pek iyi değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggee -- 29 Temmuz 2019; 17:20:6 >

• Fiyat harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok anlamıyorum ama biraz araştırdım fiyat güzel gibi, bu tarzda başka önerisi olan var mı ?

UP
  • 9300h + gtx1650 sürümünü 5250 tlye kombolayarak almıştım

onun haricinde nitro 5 serisini öneririm her açıdan güzel bir laptop yapmışlar
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu kombo işini pek anlamıyorum, nasıl yaptınız anlatabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bununla kıyaslar mısınız?

• ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    kıyaslanacak çok bi olayı yok hocam ekran kartı konusunda 1650 tek atar %60-70 civarında daha performanslı onun haricinde monster'ın malzeme kalitesini falan beğenmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Hocam 1650 yok arkadaşın attığı linkte, 1050 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daggee -- 3 Ağustos 2019; 23:0:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daggee D kullanıcısına yanıt
    2 üstteki mesajıma cevap yazdığını sandım hocam nitro 5 1650 ile karşılaştırdım yani

nitro 5 8300h ve 1050ti ile karşılaştırırsak oyun anlamında 1050ti fark koyar 1050 piyasadan silinmeye başladı zaten
    monster'ın avantajı 9. nesil işlemci koymaları olmuş

• Teşekkürler, siz olsanız hangisini alırdınız veya bu fiyat aralığında önerebileceginiz laptop var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 3 Ağustos 2019; 23:13:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayari kullanan var mi, bazi yerlerde acer nitrolarda isinma sıkıntıları oldugunu okudum bunda da boyle bir sorun var mi? Bugun yine indirime girmis eger bi sikintisi yoksa fiyati cok iyi

• Monster pişmanlıktır uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 11 Ağustos 2019; 10:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacredground

Bu bilgisayari kullanan var mi, bazi yerlerde acer nitrolarda isinma sıkıntıları oldugunu okudum bunda da boyle bir sorun var mi? Bugun yine indirime girmis eger bi sikintisi yoksa fiyati cok iyi
    Alan kayboluyor . İ7 li modelinin incelemesini okudum da baya ısınıyordu. İ5’li modeli nasıldır bilmiyorum.
    Notebookcheck
    Acer Nitro 5 (i7-8750H, GTX 1050 Ti, FHD) Laptop Review
    https://www.notebookcheck.net/Acer-Nitro-5-i7-8750H-GTX-1050-Ti-FHD-Laptop-Review.321110.0.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.