Bildirim
Acer Nitro An515-54 Gpu Fanı Çalışmaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Boştayken çalışmaması normal oyun oynarken çalışıyor mu? -
internette herkesin boştaykende çalışıyor stres testi yaptırdım çalışmadı. Boştayken bile fan 4000 devir civarı çalışıyor. -
-
Ne yazık ki her cihazda çıkmış. Yapacak bir şey yok. -
Aynı modeli ben de kullanıyorum IPS panellerde ışık sızması oluyor hocam zaten genelde -
-
Hocam ben render ve 3d animasyon için kullanıyorum render alırken fanlar çalışıyor ancak kapatıp normal gündelik kullanıma dönünce fanlar duruyor otomatik olarak CPU fanı eski haline geri dönüyor yani bende ortalama 40 civarı seyrediyor -
Kanka aynı modelden bende de var bi sıkıntı yok. Driverları tam yükledin mi hepsini? -
Hocam hepsini yukledim fakat sizin bosta ekran karti fani calisiyor mu calismiyor mu ? Oyunda kurdum yok hala 0 hala sifir baska driver var mi? Kendi icindekileri yukledim fanlarda susmuyor arttimi ayni hizda kaliyor ne yaptiysam olmadi. -
Hocam render almiyorum yada oyunda oyanamiyorum ama kime sorsam gpu fanida calisiyor stress testi yaptim 80 dereceyr kadar cikiti fakat hala calismadi. Kapatip acilmadan render aldiktan sonta fanlar eski haline donuyor mu? -
Eski hale dönüyor hocam bende sıkıntı yoo -
Yok -
Ekran karti fani calisiyor mu bosta ? -
Hocam tekrar bir temiz kurulum yapıp öyle deneyin (yapmadıysanız) sorun yazılımsal olabilir, çözüm olmaz ise servise göndermeni gerekir. -
Çok az hızda çalışıyor ama ses bile duyulmuyor -
Bende hiç çalışmıyor hocam sevisi yolu gözüktü inşallah doa'dan iaden alırım. -
Hocam merhaba, paketledim artık servise yollayacağım ilk açtığımda windows kurulu bile değilken çalışmıyordu. Dedim ekran kartı driverini kurayım da öyle çalışır yok banamısın demedi.Fan hızı artınca da düşmüyor kafam şişti valla. :( Teşekkürler -
Umarım sorunsuz iadeyi alırsınız insanın bu kadar para verip aldığı bir şeyde sorun çıkması moral bozuyor gerçekten -
Aynen hocam fiyatları biliyorsunuz yurtdışındakiler gibi değil ki 1 haftalık maaşımızla alalım çok caba sarf ediyorsunuz sonucun hüsran olması can sıkıyor teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X