Şimdi Ara

Acer nitro laptop sürümleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Acer nitro takip ediyorum ama bu 2018-2019-2020 serilerini nasıl ayırt edebiliriz kolay olarak. Ayrıca 17.3 inch ekran için ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim. İnternetten değil Adana'da Teknosa, vatan yada mediamarkt tan alacağım...

Video render yapacağım siz hangi modelini tavsiye edersiniz? Bütçem 6 bin civarı...

• dış görüntüdeki genelde minör farklılıkları görsellere bakarak anlayamıyorsanız, nh diye başlayan hakiki model kodunu arattırarak ürün detayına ulaşabilirsiniz.
  • Tamam NH ile başlayan kod ile takip edebiliriz ama hangi nh hangi yıla ait onu nasıl bileceğiz? Şimdi fotoğraflarda klavye arka ışığı renkli ile o 2020 yılına ait onu anlıyorum ama renkli olmayan 2020 de var sanırım.
  • www.acer.com
    Dizüstü bilgisayarlar | Tüm Dizüstü bilgisayarlar ürünlerimizi görüntüleyin| Acer Çözümleri
    https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/models/laptops/nitro5

Nitro 5'in 2020 modelleri AN515-55 (Intel) ve AN515-55 (AMD). Bunların satın alma sayfalarında gördüğünüz NH kodunu aratarak tüm özelliklerini Acer sitesinde görebilirsiniz. Fakat video işiyle uğraşacaksan bu laptopların hem 60Hz hem de 144Hz ekranları renk anlamında kötü (%60 sRGB) aklında bulunsun.

17 inch AN517 modellerini de Türkiye'de çok görmedim. Ama 15 inch size küçük geliyorsa 17 inch laptopları bütçenizde bulabilirseniz tavsiye ederim, sonraki laptopum için kesin o boyutta ekran düşünüyorum.

• 17.3 inch bu model nasıl sence... Bende büyük ekranda çalışmaya alışığım, oyun falan pek oynamam, video render işi yapacağım daha çok... Fiyatı da uygun gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ringsidee -- 25 Temmuz 2020; 22:51:34 >

• ringsidee R kullanıcısına yanıt
    Garip bir model. AN517-51'in 9300H için soğutması yeterli gibi, oyunlardan o 1050 ile iyi performans bekleme tabi. Fiyatına göre iyidir ama. Başka Game Garaj Blaster 4TN aynı civarda soğutması iyi. Bütçeni artırabilirsen de AN515-44 modelleri işlemci olarak bir hayli işini görür.

Bütçen de garip bir bütçe önerecek bunlardan başka çok şey göremiyorum render'a odaklı. Tek tavsiyem imkanın varsa masaüstüne bakman.
  • Masa üstü bilgisayarım var zaten bunu işyerime ve evde pratik kullanmak için düşünüyorum. Evdeki bilgisayar ekranım 21 inch 15.6 sanki küçük kalacak bana.. Nitroyu takip ediyorum bakalım, oyun oynamıyorum... Video render için lazım...
  • Mağazadan aldığın zaman en az 1k 1.5k daha pahalı oluyor. Onun yerine daha yüksek özelliklere sahip modeli internetten alsan daha faydalı olacağı kanaatindeyim.Bilgisayarı vatandan test ettim tasarımı vs. Baya hoş duruyordu. Ancak baya sesli çalışıyor. Özellikle N tuşu var ona bastıktan sonra fanları acayip ses yapıyor. Bilgisayar alma işi tam bir kafa sıyırma işi cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themis0 -- 26 Temmuz 2020; 13:3:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.