Şimdi Ara

Acer Notebook alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Performans olarak acer ezip geçiyor ama marka olarak şüpheleyim kimse sorsam uzak dur gibi açıklama veriyor Özellikleri bu:
    Acer v3-772G Notebook
    İntel Core i5-4200m 3.1 ghz işlemci
    12GB DDr3 Ram 1Tb Sabit Disk
    4gb Nvedia Gtx 760m
    FİYAT:1999TL
    Fiyat performanstan çok markası önemli sizce alınırmı 2-3 yıl idare edermi?Sorun çıkarırmı.

• kardeşim link atabilir misin bence ısınma gibi sorunu yoksa gayet iyi zira bende donanımı yüzünden msi alacaklardanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldda ama sitede daha yok sadece broşürde gördüm
  • Fiyatı çok iyi, kaçırmayın derim ama Acer'in teknik servisi eskiden berbattı şimdi nasıl onu kullanıcılardan bir ogrenmek lazım ayrıca stok adedi kaç tane bakar mısınız ?
  • 4.5 seden beri acer kullanıyorum yaklaşık 3 here 50 cmden ser bir şekilde yere düştü acrıca çalışır vaziyette takır takır işlemeye devam ediyor hiç bir sıkıntı yok ayrıca casper gibide ısınmıyor
  • valla acer şans işi piyango gibi aynı paraya 2. laptopum benim aldıklarım hep bi arıza veriyor ısınma problemi var facebookta bile ısınıp kapandığını bilirim bi model farklısı kuzenimde var hiç problem yaşamıyor canavar gibi kullanıyor serilerin internet üzerinden araştırılıp alınması daha mantıklı ;) dikkatli ol paranı çöpe atma servisi hala kötü
  • -Acer alınır mı?
    -Alınmaz, nedeni ise tecrübe bunu gösteriyor, ben şahsen kendi çevremde Acer dan razı olanı görmedim, ısınma problemi de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    TOSHİBA HDD ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.