Şimdi Ara

acer notebook için görüşleriniz nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu gun acer aspire e1-572g laptop aldım.

özellikleri ; intel i5 işlemci 4200u , amd readon r7 m265 2 gb 64 bit ekran kartı , 1 tb hardisk wb markalı , 6 gb ram .

fiyatı 1299 lira .

öncelikle sizce fiyat performans nasıl ?

acer markasını yakınımda kullanan pek olmadıgı için sizin görüşlerinizi de merak ediyorum teknık servıs olsun kullanım sıkıntıları var mı yok mu .....

bir de notebook un üzerinde i5 işlemci için 1.6 turbo boost ile 2.6 diyor ama pc den özelliklere tıkladıgım zaman 1.6 2.3 arası gösteriyor yanlıs mı yazmıslar yoksa benım overclock tarzı bir şey mı yapmam gerekiyor .

son olarakta sanırım 2 tane ekran kartı var ısınmayı onleme ve pıl tuketımıne katkı saglama amaclı on board ekran kartını kullanıyor normal işlemlerde oyuna falan gırersekte normal 2 gb ekran kartına dönüyor doğru mudur ?

• Fiyat iyi ama ekran kartı giriş seviyesi sanırım guncel oyunlari low medium oynarsiniz islemci hızı otomatikdir oyuna girince max hızı olur 2 ekran karti olayı pil tasarrufu amaçlıdır oyuna girerken sağ tık grafik seçeneklerinden yüksek işlemcili grafik kartını secersen amd ekran kartini kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatına göre güzel bir alet almışsın hayırlı olsun. Ancak alırkende ben bunda hardcore oyun oynarım dememişssindir inşallah çünkü ekran kartı giriş seviyesi ve 64-bit. Bu oyunlarda büyük eksi demek . Ama oyun oynatmaz demiyorum oyunları oynarsın ama düşük ayarlarda oynatır :)
  • teşekkürler beyler bilgisayarda oynadığım tek oyun red alert 2 olduğu için ekran kartı hiç önemli değil sadece film ve dizi izliyorum ınternet falan.

acaba diyorum acer almayıp asus falan mı alsaydım cok kalite farkı var mıdır ?
  • Asus bence cok pahali acer gt840mli laptop 1479tl asus gt740mli laptop 1550 tl acerde win8.1 asusda freedos var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Önerileriniz?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.