Şimdi Ara

Acer orbicam webcam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Acer aspire 9302awsmi laptop var windows güncelleme yaptıktan sonra webcam yeni donanım bulundu dedi ve yükledi kamerayı açtım sonra webcamın yeşil ışığı yanıyor ama görüntü yok gri bir ekran görünüyor driverlarını buldumda modele göre ayırmamışlar denedim 3 driver sorun düzelmedi Lütfen yardım edin servise göndermek istemiyorum

• Arkadaşım aynı sorun bende de var bende 5100 kullanıyorum kamera kendi kendine bozuldu
    ne yaptıysamda düzeltemedim (format attım , sitesinden driver indirip kurdum olmadı)
    Aygıt yöneticisinde kamera tanımlı. Kamerayı sına diyorum sorun algılamıyor ama gel gelelim
    gri ekrandan başka birşey yok. Konuyu açalı uzun süre olmuş. Ama ben yinede yazayım dedim. Çözümünü bulduysan bir zahmet
    yazarmısın? Kamerayı yaklaşık 1 yıldır kullanamıyorum sırf bu sorun yüzünden. Garantiyede veremiyorum çünkü süresi doldu
  • Bir Acer kullanıcısı olarak, konunungündemde kalması için yazıyorum.
    Bu sorunun birkaç kişinin daha başına geldiğini biliyorum, sanırım çözemediler.
    Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
    Acer servisinden de bu konuda bilgi, açıklama bekliyoruz.
  • Kamera problemi bende de var az once omkkio adli arkadas USB kablosundan kaynakli bir hata oldugunu soledi. Bencede donanimsal bir hata var. Fakat benim sorunum kameranin donanim olarak kullanilamamasi , surekli sanki Usb den kamerayi sokup takiyormusum gibi davraniyor Windows.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiex -- 19 Ekim 2009; 6:18:43 >
  • selam
    şuan 17072010 ve saat 05:09 am eğer herşey yolunda giderse size iyi bir haber vericem ama herşey hdd üzerinde bulunan gizli recovery bölümüne bağlı tabiiki umarım bu sayede 16/07/2010 tarih 16:00 DAN BUYANA UĞRAŞTIĞIM PC HALLOLUR AMA İŞİN TUHAFI ŞUAN RECOVERY 1 Cİ İŞLEMİ YAPTI DOSYLARI KOPYALIYOR DEDİ RESETLEDİ AMA BU SEFERDE DURMUYOR SANKİ BİR ŞEYİ ATLADIM AMA ÇÖZERSEM HERKESİN DERDİNE DEVA OLUR UMARIM
    OLAYIN BİRİNCİ AŞAMASINDA BIOSTAN D2D ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETMENİZ VE KATDEDİP ÇIKTIKTAN SONRA ALT+F10 TUŞLARINA BASILI TUTAR VE RECOVERY EKRANI GELİRSE İŞ TAMAM . 2 KISIMDA BURDAN SEÇECEĞİNİZ KISIM OLAN FABRİKA AYARLARI EĞER ŞİFRE SORARSA HERYERDE VARSAYILAN OLARAK 000000 DENİYOR AMA BAYA Bİ UĞRAŞI SONU BENDEKİ RECOVERY ŞİFRESİ 1234 OLARAK ÇIKTI "AMAN YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN MÜMKÜNSE BAŞKA Bİ HARDDİSKE
    EĞER RECOVERY BÖLÜMÜ AÇILMAZSA PARTİTON MAGİC VEYA ACRONİS PARTION MAGİC CD DEN BOOT EDİLEN VERİYONU İLE RECOVERY BÖLÜMÜNÜ AKTİF HALE GETİRİN VE YUKARDAKİ İŞLEMİ YAPIN

• EVET SİSTEM OLDU
    RECEOVERY BÖLÜMÜ İŞLETİM SİSTEMİ KURDUĞU YERİ NE YAZIKKİ AKTİF HALE GETİRMEDİĞİNDEN TEKRARDAN KURTARMAYA GEÇİYORMUŞ .
    OS BÖLÜMÜ YANİ C Yİ AKTİF HALE GETİRMENİZ YETERLİ OLUYOR.
    HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN UMARIM İİİ BİR KAYNAK OLUR HERKES FAYDALANIR
    ŞUAN DA YAZILIMLARI 17 TANE ONLARI KURUYOR .
    DONANIM OLARAK BLUETOOTH KURULU DEĞİLDİ HATTA AYGIT YÖNETİCİSİNDE BİLE UYARISI YOKTU 5.Cİ OLARAK ONUN KURULUMUNA GEÇTİ.
    BU 5610 MODELİNİN İNTEL KABLOSUZ AĞ BAĞDAŞTIRICI OLAN 3945 Dİ ONUN SADECE DRIVERI KURULMUŞ ARA PROGRAMI YÜKLÜ DEĞİL.
    ŞUANDA AYGIT YÖNETİCİSİNDEN ORBİTE BAKTIM 06.04.2006 VER 9.4.4.1069 NOLU DRIVERI KULLANIYOR MICROSOFT ONAYLI.
    8 Cİ OLRAK ACERIN KENDİ EKRAN KORUYUCUSU VARDI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM BU NOTEBOOKLARDA ONU YÜKLEDİ
    CLEAR TYPE VE SONRA CCD DRIVER KURULDU
    DAHA ÖNCEDE KURDUĞUM BİSON SÜRÜCÜSÜYLE MASAÜSTÜ GELEN ACER ORBİCAM KISAYOLU GELDİ
    ERECOVERY SOL.
    LAUNCH MANAGER YÜKLENDİ
    ESETTİNG MANAG.
    ELOCK "
    CLEAN ETF FULL VE RESTART
    YÜKLEME DOSYALARINI SİLİYOR CAM TEKRAR BULUNDU ABAKALIM NE OLACAK EVET GENE AYNI SES SANKİ FLASHDİSK TAKIP ÇIKARTIYOZ

İLK DENEMEMDE YİNE OLMADI AYGIT YOK DEDİ BELKİDE BU PC ARIZALIDIR .
    VE ÜSTÜNE BİDE MAVİ EKRAN HATASO VERDİ DAHA ÖNCEDE VERMİŞTİ IOSYS GİBİ BİR HATAYDI BU SEFER LVL *Z DİYE BAŞLADI ÇABUK GEÇTİ AKTARAMADIM

VE KÖTÜ SON SUNUCU MEŞGÜL DİĞER PROGRAM MEŞGÜL OLDUĞUNDAN BU EYLEM TAMAMLANAMIYOR MEŞGUL OLAN PROGRAMI ETKİNLEŞTİRMEK İÇİN GEÇİŞ YAP SEÇİN SONURUNU ÇÖZÜN DİYOR AKLLI NOTE BOOK
    MUTLU HABER VEREMEDİM ÜZGÜNÜM BUNCA SAAT UĞRAŞTIM NAFİLE SERVİCE PACK 2 VEYA 3 OLMASI İLE İLGİLİ YADA DRIVER SIRASIYLA İLGİLİ OLARAK Bİ HATAM YOKMUŞ EN AZIN DAN
    İYİ GÜNLER SİZİNLE OLSUN TEMENNİSİYLE

• ne diyon la khevsto mevsto ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL INSPIRON LCD EKRAN SORUNU
    17 yıl önce açıldı
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.