Şimdi Ara

ACER P223WBbdr LCD Monitör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bu monütörden internet üzerinden vatanbilgisayara sipariş verdim.İnşallah ölü piksel falan çıkıpta uğraşmam.Arkadaşların yorumlarına göre aldım.İnşallah beni utandırmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lujin

Bende bu monütörden internet üzerinden vatanbilgisayara sipariş verdim.İnşallah ölü piksel falan çıkıpta uğraşmam.Arkadaşların yorumlarına göre aldım.İnşallah beni utandırmaz.

inceleme bekliyoruz
  • Bu monitörü almayı bende düşünüyorum ama bi sitede oyun ve film performansı standartın altında deniyordu
  • monitorle ilgili resim bilgi vs. paylaşmıstım daha once buraya bi goz atın

http://forum.donanimhaber.com/m_30500022/tm.htm
  • Bu nasıl iş bugün monitörü aldık .Acer yeni model çıkarmış.Sevinsem mi üzülsem mi?
  • Hep öyle yapıyolar nokia 5610 almıştım ertesi gün 6500 Slide çıktı
    Bu arada birisi bana bu monitör gerçekten de yazı işleri için mi oyun film performansı nasıl bilgilendirebilirmi BenQ x2200w den daha iyiyse fazla para vermeye razıyım
  • hocam benq kullanmadım ve gormedımde hiç, o yuzden bı karsılastıma yapamam ancak parlak ekran sevıyorsanız tavsıye ederım ustte lınkte verdıgım konudada bahsetmıstım ben hem calısmak ıcın hemde oyun ıcın aradım arastırdım ve gerek pc performnası olsun gerekse ps3 performansı gercekten cok ıyı..
  • valla ben vatandan 215$+kdv ye aldım evvelki hafta, hem fil hemde oyun performansından çok memnunum, şansıma ölü pixelde çıkmadı, ama zaten vatan 1 ölü piksele bile garanti veriyormuş. Tavsiye edrim bu monitorü.
  • bu monitörü 2 haftadır kullanıyorum.Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim ps3de denedim oyunlar filmler herşeyde mükemmel.monitör basında uzun süre geçiren arkadaşlar için ideal göz yormuyor ve sıkıldıgınızda ekranın izin verdigi ölçüde şeklini değiştirin.. 477 - 550 tl arası alabileceginiz en iyi monitör diyebilrim.
  • Monitörümü kurdum analog bağlantı yaptım.Şimdi ekrana kartını yenilemeye sıra geldi..Görüntüsü şık..
  • Cihazı bugün aldım ben de, Hepsi Burada'dan sipariş etmiştim, güzel cihaz, ölü pixel falan yok..
    İlk başta cihazdan PS3 görüntüsü alamamıştım, çünkü PS3 çıkışı monitör gelmeden önce Scart'tan oynadığım için Scart olarak ayarlıydı, onu değiştirdim halloldu sorun..
    Şimdi bir tek ses problemim var, onu da yarın halledeceğim, arkadaşlar yukarıda yazmışlar problemin çözümünü, küçük bir çevirici ile işi halledeceğim..
    Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim, süper görüntü aldım hem bilgisayar monitörü olarak hem de PS3 monitörü olarak..
  • Görüntü 4:3 moduna alınabiliyor mu acaba solda ve sağda siyah boşluk bırakılarak? Eğer alınıyorsa monitörü alacağım da. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba,
    Ben de uzun araştırmalar sonunda bu monitörü aldım. Monitörün alt tarafında değişik modları seçmek için düğmeler var, mesela film izlerken "Movie" moduna alabiliyorsunuz. Bir de CD ile kurduğum "Acer eDisplay Management" diye bir program var, contrast ve brightness ayarlarını falan yapabiliyorsunuz. Benim merak ettiğim acaba bu "Movie" moduna geçerken de monitörün düğmelerini kullanmak yerine direk program vasıtasıyla yapabilir miyiz bu seçimi, çünkü her seferinde o tuşları kullanırsam ilerde bozulabilir diye düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada ben 17 inch eski Flat LG den sonra bu monitörü gerçekten çok beğendim, parlak ekran olmasını özellikle seçmiştim, daha güzel bir görüntü verse ben ayırt edemezdim sanırım.
  • Samsung T serisi mi alsam bunu mu alsam derken,
    Dün Acer P223WBbdr aldım. Renkler süper. Ekran parlak. Gerçek ötesi renkler diyebilirim. siyahlar tam siyah, can alıcı. Renkler oldukça keskin. HD filmlerde akış oldukça başarılı. Ekran aşırı parlak ve kontrastı kısmak zorunda kalıyorsunuz.
    Belli başlı modlar var. Film, yazı,standart, kullanıcı gibi. D sub, HDMI ve DVI girişi olması zaten süper. Şu an dvi ile bağlıyım. Yakın zamanda HDMI ile bağlanıcam.
    22" isteyenler bence kaçırmasın derim. Fiyat açısında da olduça başarılı.

not - Tek eksisi bence, V şeklindeki ayağın arkada fazla yer kaplaması.
    ve Acer P223WBbdr ile P223W serisi karıştırmayın. W eski seri Bbdr yeni olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 8 Mayıs 2009; 12:40:29 >
  • Samsung 2233sw veya 2333sw varken bu monitör kesinlikle alınmaz

Samsung 2233sw 21,5 " piyasaya çıkmasını bekliyorum 23" 2333sw piyasada mevcut

ACER P223WBbdr
    1- Tasarım özürlü bacaklarından ( monitörden çok ördeğe benziyor )
    2- 22" fakat özellikleri kötü ( nokta aralığı ve çözünürlüğü çok kötü )
    3- Fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Mayıs 2009; 13:35:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

Samsung 2233sw veya 2333sw varken bu monitör kesinlikle alınmaz

Samsung 2233sw 21,5 " piyasaya çıkmasını bekliyorum 23" 2333sw piyasada mevcut

ACER P223WBbdr
    1- Tasarım özürlü bacaklarından ( monitörden çok ördeğe benziyor )
    2- 22" fakat özellikleri kötü ( nokta aralığı ve çözünürlüğü çok kötü )
    3- Fiyat

1- Samsungun doğru düzgün dönmeyen ekranı daha mı başarılı oluyor bu durumda?
    2- Full hd olmayan her 22" monitör 1680x1050 çözünürlükte
    3- Parlak ekran tercih ediliyorsa bu fiyata daha uygun parlak ekran monitör yok piyasada şuanda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.