Şimdi Ara

Acer Predator 15 ACİL lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acer predator 15 aldım gtx 1070 li yeni versiyon

sitemde 250gb ssd ve 1tb toshiba disc var
    nasıl becerdiysem
    şu intel rapid depolama teknolojisi bişey sordu bende onayladım
    1 tb lık hdd sistemden uçtu
    bios ta ve rapid programında görünüyor hdd
    ama sistemde ve aygıt yöbeticisinde yok
    aygıt yöneticisinde gizli öğeleri göster dediğimde çıktı
    aygıt yöneticisinden donanımı kaldır dedim (hdd yi)
    gidiş o gidiş hdd im bios ve rapid dışında hiç bir yerde yok görünmüyor
    disk yönetimi falan da da yok
    pc yi komple sıfırladım windows 10 başatan kurdurdum ama değişen hiç bir şey yok

internette de hiç sonuç alamadım

• merhaba windows cd si usb si vs bulabılırsen format atıyor gibi w7 dede olur format ekranına gelip kaybolan 1tb hddni bicimlendir onyukleme dosyası dahil acılır kurulum yapmadan cıkın yenıden baslatın pc yi bilgisayardımdan kontrol edin lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theflood

merhaba windows cd si usb si vs bulabılırsen format atıyor gibi w7 dede olur format ekranına gelip kaybolan 1tb hddni bicimlendir onyukleme dosyası dahil acılır kurulum yapmadan cıkın yenıden baslatın pc yi bilgisayardımdan kontrol edin lütfen..

şimdi öyle denedim ama dediğin yerde de yok 1 tb lık hdd
  • hdd nin üzerinde kapakta garanti etiketi yoksa ve kolay ulaşabiliyorsan sök tak yap
    ayrıca yüklediğin şey hdd yi uçurmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

hdd nin üzerinde kapakta garanti etiketi yoksa ve kolay ulaşabiliyorsan sök tak yap
    ayrıca yüklediğin şey hdd yi uçurmaz.

onu da yapmıştım ama olmuyor
  • bios legacy yapıp ahci modda usb ile boot etmeye çalışın bakalım görecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

bios legacy yapıp ahci modda usb ile boot etmeye çalışın bakalım görecek mi

O nasil oluyor lagasy olayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    13 veya 14 inç notebook
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1azma

quote:

bios boot menü altında, uefi bios boot mode yazar onu uefi den legacy'e çevirin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bios boot menü altında, uefi bios boot mode yazar onu uefi den legacy'e çevirin

yine görmedi
    dün hdd yi söküp windowsu sıfırladım sonra tekrar takmıştım sonuç yine aynı

raid değil ahci modu açıkken legacy durumdayken hdd görmüyorsa cidden başka çözüm göremiyorum ben,yabancı sitelerde de araştırma yaptım ama çözen bu yolla çözmüş

• hocam hdd sokup harici baglama şansın varmı ? gpt formatında oldugu için recovery den vaz gecerim dersen gptyi sıfırla harici taktıgındada hemen gormez surucu harfi atanmadıgı için disk yonetiminden diski gorursen biçimlendir ntfs olarak muhahk hdd bozuk degılse calısır ..
  • Bir e bir değişim yaptim vatandan :)

• Hocam aynısı banada oldu herşeyi denedim olmadı vatana verdim neredeyse 1 ay oldu hiç cevap yok yetkili serviste işlem görüyorda kaldı ellerinde mevcut değilmiş üründen

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrakep3

Hocam aynısı banada oldu herşeyi denedim olmadı vatana verdim neredeyse 1 ay oldu hiç cevap yok yetkili serviste işlem görüyorda kaldı ellerinde mevcut değilmiş üründen

geçmiş olsun
    paranızı alın o zaman
  • İndirimdeyken almıştım şuan değişim için acer yetkili servis ile konuştum bugun telefon açıp değişim talebinizi aldık dedi bakalım bidaha vatana bırakmam zaten vatana bıraktım 20 sinde servise 29 unda ulaşmış boşa beklettiler

• Vatan'ın işi bu zaten. Müşteriyi düşündükleri yok:https://forum.donanimhaber.com/rekabet-kurumu-aral-raporu--125510548

• p1azma P kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu bende 2 gün kurcaladım çözemedim nasıl çözüleceğini merak ettim biostan filan herşeyi denedim mavi ekran bile aldım siz bir cevap bulanildinizmi

• Bende aynı modeli indirimde aldım %10 indirim vardı 8.000 tuttu siz baya iyiya almışsınız merak ettim nasıl yaptım bende bidaha yaparsam filan düzeltme yöntemini buldunuzmu diye rapid aldı ssd yi kopyaladı kurtarma diski yaptı kendini şaşırdım şuan değişimde serviste

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrakep3

Bende aynı modeli indirimde aldım %10 indirim vardı 8.000 tuttu siz baya iyiya almışsınız merak ettim nasıl yaptım bende bidaha yaparsam filan düzeltme yöntemini buldunuzmu diye rapid aldı ssd yi kopyaladı kurtarma diski yaptı kendini şaşırdım şuan değişimde serviste

Raid le ilgili hiçbirseyi onaylamayin

Kapatın bütün ayarları birdaha sormasin

• Hocam servisi aradım 18 gün dolunca değişim yapmadıklarını 20 gün dolması gerektiğini söylediler bende 6 aylık değişim hakkı var tüketici hakkında onu söyledim ama parça değiştirmediklerini yazılım atıp sorunu çözdüklerini söyledi servis müşteriye pek ilgi göstermiyor heleki böylesine pahalı ürünlerde olması yani tekrar değişim için göndermeyi düşünüyorum ama çok bekletiyorlar.parça değişseydi değişim yapacaklarmış ilgisiz servis 18 günde yazılım olmaz.

• Böyle bir durumda diskin yanması, bozulması, uçması mümkün değil, sakin olun. Yeterli teknik bilginiz yoksa, bir uzman kişiden ya da kurumdan yardım alın, çekinmeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.