Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 türkiyeye gönderim açıldı ★ ANA KONU ★ i7-7700HQ ★ 1060 6GB 1100$ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
28
Favori
78.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Solidworks değilde, autocad, revit, lumion, skechup, photoshop kullanıyorum. Pc lumion dahil hepsinde cok rahat çalısıyor, tek sıkıntı 600-700mb lık revit dosyalarını link atarken, atması uzun sürüyor. Onun dısında 6-7gb photoshop dosyasından tut herşey sıkıntısız çalısıyor.

Lumionda 1,5dk 1080p 30kare, gündüz-gece-gündüz yapı modeli şeklinde render almıştım, gece ışıklandırmalar filan var, 2x aa açık şekilde 40dk da almıştı video renderı. fotoraf renderler 1sn anca sürüyor
  • Termal macun ve fan temizliği şart oldu İstanbul da onereceginiz bı yer var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nila29 N kullanıcısına yanıt
    Çok kolay aslında yapması YouTube üzerinden videolar ile kendin yapabilirsin bilgisayarci diye geçinen eşkiyalara paranı kaptirma

• arkadaşlar bu bilgisayarı almak istiyorum, buna sonradan ssd,hdd takabilir miyim , tavsiye eder misiniz?
    Helios 300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tracy-Mcgrady -- 3 Mart 2019; 13:47:44 >

• sefaMseven kullanıcısına yanıt
    Macun olarak mx4 alicam ben de termal ped alanlar da varmış çok lazım mıdır o

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Sonradan HDD takabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkese merhabalar.helios 300 alarak aranıza katıldım ama küçük bir sorunum var.fanlar normal devirde çalışırken sanki bir şeye takılıyormuş gibi tıkırtı sesi yapıyor.bu olay kullanmaya başladıktan 2 gün sonra oldu.dışarıdan tüy, saç gibi şeylerin kaçması sebep olabilir mi yoksa fanlar mı sorunlu?
  • öğrencilik hayatımın bitmesi ve aile evine dönmem nedeniyle masaüstü almak için Laptobumu satmaya karar verdim arkadaşlar fiyat 5500tl ilgilenen olursa dm den yazabilir. ürün kozmetik olarak 0 dan farksız sekildedir
  • cihazi amerikadan amazondan alanlar plug type fise takilan kisim nasil hangi tip acaba 3 lu mu yoksa ikili mi ben de sadece 2liye gore basit bir cevirici var ona gore bir cozum bulacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -120 xtu %99 işlemci kullanımında ilk aldığımda 80 derecelerde gezen makine, 95lerde gezmeye başlayınca önce macun değiştim bı faydası olmayınca fanlardan suphelendim.

Sonuç aynı şartlarda 75 derece

• Bilgisayara format attıktan sonra oyunlarda falan işlemci 2200 mhzlerde falan başlayıp 1300-1400 mhzlere kadar düşüyor önceden 150 fps aldığım oyunda şuan 60 civarlarında alıyorum, ne yapabilirim?
  • Nila29 N kullanıcısına yanıt
    o kısmı nasıl söktünüz hocam
  • Laptop uzun süredir basit bir oyun bile olsa açtığımda aşırı ısınıyor, termal macununu yeni değiştirdim ama çözüm olmadı
  • kaptanhulk kullanıcısına yanıt
    fanları söküp temizle hocam

bende gecen hafta pubg de 99dereceleri görüyordum. Fanları bir açtım, içlerinde tüy birikmiş resmen. Toz içindeydi. Önceden macunu değiştirmiştim zaten tekrar aynı macunu kullandım. Hiçbir ayar yapmadan suan max 84dereceleri görüyorum. overvoltaj yapsam 80derecelere geriler büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

fanları söküp temizle hocam

bende gecen hafta pubg de 99dereceleri görüyordum. Fanları bir açtım, içlerinde tüy birikmiş resmen. Toz içindeydi. Önceden macunu değiştirmiştim zaten tekrar aynı macunu kullandım. Hiçbir ayar yapmadan suan max 84dereceleri görüyorum. overvoltaj yapsam 80derecelere geriler büyük ihtimal
    Fanlar pırıl pırıl, termal macun coolermaster maker yeni değiştirdim, -110w full fanda 90larda oynuyorum
  • kaptanhulk kullanıcısına yanıt
    Normal değil gibi pastei yenilemeyi deneyin tekrar.bir de Max işlemci kullanımını 99 yapıp dener misiniz?eğer fpse bariz etki etmiyorsa ben 99 da kullanılması taraftariyim.
    Edit. Fanlar pırıl pırıl derken izgarayi actiginizi farzediyorum çünkü dışarıdan gözükmüyor tozlar ızgarada birikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nila29 -- 13 Mayıs 2019; 0:50:33 >
  • Cihazımı satıyorum arkadaşlar, ilgilenenler dükkanada bakabilir pm de atabilir. Satma sebebim artık yurtdısına cıkıyorum

• 45 dk pubg lite sonucu
    rezil bir soğutma sistemi. macun, solüsyon, termal pad siparişlerini verdim. yakın zamanda cpunun da gpu performansı göstermesi umuduyla termal macunu değiştirme işlemini gerçekleştiricem.
  • Amazon üzerinden bu laptopu almayı düşünüyorum olumlu yorumlarla birlikte birçok olumsuz yorum da mevcut kullanıcılar alıp almamam konusunda yardımcı olabilir mi acaba ? Ayrıca ankara içinde temiz kullanılmış bu model laptopunu satmak isteyen varsa inceleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanhulk

Laptop uzun süredir basit bir oyun bile olsa açtığımda aşırı ısınıyor, termal macununu yeni değiştirdim ama çözüm olmadı
    Hocam sana ne kadar teşekkür etsem azdır, fotoğrafı attığında fanların diğer tarafı sanmıştım temiz diye dokunmadan termal macunu sürüp kapatmıştım ancak bugün dayanamayıp açtım ve harbiden saman balyası kadar toz birikmiş yeni bi tür oluşturmuş.İşin ilginç tarafı stress testini 0 fan hızında ısı yine 49'u geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanhulk -- 2 Haziran 2019; 10:29:58 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.