Şimdi Ara

Acer Predator İ7 7500 i5 5700 Teknosa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ergincenk

%5 mağazadan al indirimi ile 7124tl ye aldım. Bonus kart ile vade farksız 12 taksit ile ödeyeceğim. Yaklaşık 4 aydır 17.3" lik i7 işlemci ve 1060 ekran kartlı laptop bakıyorum. Bugüne kadar ki en uygun fiyat ve ödeme imkanı ile aldım . Acer Türkiye ve Teknosa garantisi ve orijinal Windows 10 lisansının da avantajlı olacağını düşünüyorum.
    2 gündür kullanıyorum ekran görüntü kalitesi ve hız olarak çok memnun kaldım. Keşke daha iyi olsaymış diyebileceğim yönleri, yüksek grafik isteyen oyunlarda fan sesi gerçekten yükseliyor. Fanlar tamamen metal olduğundan sanırım. Sanki arka tarfata saç kurutma makinesi çalışıyor. Klavye aydınlatması tek şiddet ve tek renkte(kırmızı). Özellikle klavye tarafında kullanılan kasa plastiği daha kaliteli olabilirdi. Alacak olanlara bu fiyat seviyesinde tavsiye edebilirim. Yoksa gönlüm MSI dan yanaydı.
    Ekran kac hz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0nime-N0-Kyo kullanıcısına yanıt
    60hz IPS ekran
    Technopatyoutube
    Acer Predator Helios 300 İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=R7ZJBSbWzVg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 24 Eylül 2019; 14:43:52 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Amazon yurt dışı sitesindeki ürünü nasıl alalım hocam? Gümrüğe takılma durumu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Amazon vergiyi baştan alıyor, direk kargo ile geliyor ürün.

• Şu 1660ti lı HP laptopun ekran herz değerini bilen var mı? Hiçbir yerde bilgi bulamadım, muhtemelen 60hz diye düşündürdü bu ama herzi yüksek olsa tercih sebebi.

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışın var. Yabancı ülke ürünleri sayılmaz. Bana Türkiye distribütörlü resmi garantili ürün linki verin. HP’nin ürününü verecekseniz onu biliyoruz. Başka link var mı? GTX 1660 Ti ekran kartlı.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-nitro5-i7-9750h-16g-512gb-ssd-gtx1660ti-156-nhq5bey006-P356495648 ben bu bilgisayarı 7150 liraya aldım kuponla. ayrıca lenovonun da bi modeli vardı 1660 ekran kartı olup bu fiyatlara aldığım zamanlar. arayınca gayet de güzel fiyatlar çıkıyor. şuan üstünkörü direkt girdim n11 baktım. GG veya hepsiburada araştırmadım.
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir kuponmuş o öyle? n11 850 liralık indirim kuponu mu verdi?

Temmuzda aldım. O zaman fiyatı 7600 liraydı. 11.07 günü ekstra kupon veriyodu.Ayrıca alın işte 8000 liraya laptop kuponsuz indirimsiz hali. Hani yoktu yani.

• Yalnız duyduğuma göre bir dünya kargo parası ödemek zorunda kalıyormuşuz. Bu durumda yurtdışından almanın ne avantajı kaldı ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Yalnız duyduğuma göre bir dünya kargo parası ödemek zorunda kalıyormuşuz. Bu durumda yurtdışından almanın ne avantajı kaldı ki?
    Yazdığım tüm fiyatlara kargo, gümrük vergisi dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Yalnız duyduğuma göre bir dünya kargo parası ödemek zorunda kalıyormuşuz. Bu durumda yurtdışından almanın ne avantajı kaldı ki?
    Newegg'de vergili fiyat yazıyor. Kargo ekleniyor. 240 tl civarı idi ben alırken.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Cohannan hocam bekliyoruz.17 inç ekran kartı ve M2 olması tercihimi.1660 ti ayarinda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.