Şimdi Ara

Acer Predator İ7 7500 i5 5700 Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki cihazda şu ana kadar ki en iyi fiyatı gördü.

İ7 1060

İ5 1050

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaşım için teşekkürler yalnız benim öyle bir zorunluluğum yok, nitekim size bir şey ispatlama gayesiyle değil bu bütçede alacak olanlara yol göstermesi için paylaşıyorum. Bu bütçede alınacak çok daha iyi cihazlar var ve y.dışından aldığınız garanti/servis hizmeti Türkiye'de yok. Mümkünse y.dışından alın
  • Marka takıntınız yoksa monster tulpar serisi çok daha avantajlı 6gb 1660ti filan var
    7500tl den başlıyor yanlışım yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismologger -- 20 Eylül 2019; 17:7:47 >
  • tamam da 1660ti kartlar çıktı piyasaya ve 7500 bandında çok var. artık bu laptop bu parayı etmez açıkcası
  • dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Bulursan şöyle alicam

• Fırsatlık bir durum göremedim çıkıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Eylül 2019; 17:37:5 >

• tayoki T kullanıcısına yanıt
    Cohannan arkadaşımız attı. Sipariş fotosunu atarsın artık bize. Güzelcene anlatıyoruz adamdaki üsluba bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ornek verdiğin bazı cihazlar yurt dışı bazılarında da sadece ssd var. Tam bu özellikte aynısı olucak.

• dr.civanim kullanıcısına yanıt
    Hayal kuruyorsunuz çünkü. Teknolojide fiyata göre özellik artar azalır

• quote:

Orijinalden alıntı: tayoki

Ornek verdiğin bazı cihazlar yurt dışı bazılarında da sadece ssd var. Tam bu özellikte aynısı olucak.
    Paylaşım için teşekkürler yalnız benim öyle bir zorunluluğum yok, nitekim size bir şey ispatlama gayesiyle değil bu bütçede alacak olanlara yol göstermesi için paylaşıyorum. Bu bütçede alınacak çok daha iyi cihazlar var ve y.dışından aldığınız garanti/servis hizmeti Türkiye'de yok. Mümkünse y.dışından alın
    33 yasindayim 6-7 senedir buralari takip ediyorum. malum dh sicak firsatlarin olmazsa olmaz hitap kelimesi hocam. sana hocam demek az kaliyor cohannan. ustat demek lazim. yaptigin amme hizmeti sayilacak paylasimlar icin ozel olarak tesekkur etmek istedim.

evet sicak firsat ya da baslikla ilgili birsey yazmadim. zamanin caldiklarimdan ozur dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claymalpern -- 20 Eylül 2019; 21:16:21 >
  • Bu para için
    Ç.Ö.P.

Akillilar cihaz önerisi icin konu açıyorlar. En ufak elestirene. Hemen daha iyisini bul alak diyorlar. Kimse sana daha iyisini bulmak zorunda değil. Cohannan yine adamlık yapmış ta link atmış. Yardım etmeyin boylelerine arastirip kendi bulsun

• Daha iyi + o üstteki bilgisayarı 7000ken konu açmıştım daha da inmesi gerekirken 1060 çöplerini 7kya satmaya çalışıyorar

• Konudaki ürünler 17.3, karşılaştırılan ürünler 15.6. Hitap ettiği kitleler farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam selamlar uzun zamanıdır paylasimlairnizi takip ediyorum gerçekten cok tesekkurler bir sey sormak istiyorum 6.5 k civarına paylastiginiz ASUS ROG'u suan almaliyim yoksa Black Fridayi beklemek daha mi mantikli?

• quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Hocam selamlar uzun zamanıdır paylasimlairnizi takip ediyorum gerçekten cok tesekkurler bir sey sormak istiyorum 6.5 k civarına paylastiginiz ASUS ROG'u suan almaliyim yoksa Black Fridayi beklemek daha mi mantikli?
    Hepsiburada'nın son yaptığı %18 KDV indiriminde, yukarıda 7500 TL'ye amazon linkini paylaştığım RTX 2060'lı Asus TUF 7200 TL'ye satılmıştı. Bütçenize uygun en performanslı cihaz bu. Hepsiburada'nın sonraki yapacağı KDV indirimini bekleyip bu cihazı alabilirsiniz.
    Paylaştığınız cihazlar içerisinde bir tane dahi 17.3" ekranlı bilgisayar yok, bu işten hiç anlamayan bile 15.6" & 17.3" arasındaki fiyat farkını bilir. Konudaki cihazlar ile daha alakalı linkler paylaşırsanız kirliliğe sebep vermemiş olursunuz.

--

Bu kasanın i7 - 7700HQ + GTX 1060 versiyonu kuzenimde var, sanırım bir önceki versiyon oluyor. Eğer kasa iç düzeninde herhangi bir değişikliğe gitmedilerse çok yüksek olduğunu düşündüğüm bir fan sesi var, hoparlör kalitesi vasat, kasası biraz kaba ve ekranında bir adet ölü piksel bulunmakta; Servise gitse ilgilenirler miydi bilemiyorum. Haricinde donanım zaten oldukça kuvvetli, üzeceğini sanmıyorum.
    Maalesef 6400 civarinin ustune cikamiyorum hocam butce olarak, Black Fridayde amazon newegg gibi sitelerde indirim olur diye bekliyorum sizce kasıma kadar beklemek mantıklı mı yoksa şimdi almalı mıyım?

• webmastr_99 kullanıcısına yanıt
    Aceleniz yoksa bekleyin derim
  • %5 mağazadan al indirimi ile 7124tl ye aldım. Bonus kart ile vade farksız 12 taksit ile ödeyeceğim. Yaklaşık 4 aydır 17.3" lik i7 işlemci ve 1060 ekran kartlı laptop bakıyorum. Bugüne kadar ki en uygun fiyat ve ödeme imkanı ile aldım . Acer Türkiye ve Teknosa garantisi ve orijinal Windows 10 lisansının da avantajlı olacağını düşünüyorum.
    2 gündür kullanıyorum ekran görüntü kalitesi ve hız olarak çok memnun kaldım. Keşke daha iyi olsaymış diyebileceğim yönleri, yüksek grafik isteyen oyunlarda fan sesi gerçekten yükseliyor. Fanlar tamamen metal olduğundan sanırım. Sanki arka tarfata saç kurutma makinesi çalışıyor. Klavye aydınlatması tek şiddet ve tek renkte(kırmızı). Özellikle klavye tarafında kullanılan kasa plastiği daha kaliteli olabilirdi. Alacak olanlara bu fiyat seviyesinde tavsiye edebilirim. Yoksa gönlüm MSI dan yanaydı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.