Şimdi Ara

Acer Predator XZ350CU: 35' 144 Hz Monitor with FreeSync

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Announces Predator XZ350CU: 35" 144 Hz Monitor with FreeSync

The FreeSync version of the Predator Z35

After recently announcing the Predator Z35 32" monitor with G-Sync, Acer has unveiled the FreeSync version dubbed the XZ350CU.

bu monitörden türkiyede var mı
     Acer Predator XZ350CU: 35' 144 Hz Monitor with FreeSync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 2 Ocak 2016; 13:18:55 >

• Acer artık oyuncu kesimlerine hitap eden monitörlerini süslemeye başladı
    çok büyük ekranlarda nasıl oyun oynuyorlarya,konsatre olamazsın özellikle fps oyunlarında
  • Oyuncu monitör u 34 inch ten baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fps için çok daha güzel 27 veya 34. Özellikle 34 27" in kenarlarına kavis için atmosferik hava katmaya yarayan ekstra çözünürlük katıyor. Ve sen yine 27" gibi oyununu oynarken curved ı tam olarak hissediyorsun. Ne küçük ne büyük. Tam kararında. Bana göre yani. Ben 3 adet 24" ile surround oyun deneyimi yaşadım 1-2 ay kadar. Sonra aşırı fazla geldiğinden ve ekrana yakın bakmanın imkansız oluşundan yer masa sıkıntısından sattım mesela iyiki de yapmışım. Sıvı soğutmaya döndüm. Ve şimdi de x34 e gücüm yetmediğinden xb271hu satın aldım 27" bakalım gelirse deneyip göreseceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 9 Ocak 2016; 20:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Bence fps için çok daha güzel 27 veya 34. Özellikle 34 27" in kenarlarına kavis için atmosferik hava katmaya yarayan ekstra çözünürlük katıyor. Ve sen yine 27" gibi oyununu oynarken curved ı tam olarak hissediyorsun. Ne küçük ne büyük. Tam kararında. Bana göre yani. Ben 3 adet 24" ile surround oyun deneyimi yaşadım 1-2 ay kadar. Sonra aşırı fazla geldiğinden ve ekrana yakın bakmanın imkansız oluşundan yer masa sıkıntısından sattım mesela iyiki de yapmışım. Sıvı soğutmaya döndüm. Ve şimdi de x34 e gücüm yetmediğinden xb271hu satın aldım 27" bakalım gelirse deneyip göreseceğiz

Büyük ekran yarış oyunları, farcry tarzı oyunlar, korku oyunları vb gibi dediğin gibi güzel olur.Hatta imkan olacak oyun odası yapacaksın surroand sistemle yuvarlak bir masaya yanlardan kollarla ekleyeceksin ışığı kapat ve outlast oyna.
    Ama bt4 counterstreke tarzı oyunlarda odaklan ma sorunu oluşur diye düşünüyorum,zaten koskoca bir silahyer kaplayacak birde aim almaya çalışınca sağım solum zope olur
    Bir oyun sitesi 24 ve 27 inç incelemeişti,fps için 24 mmo vs için 27 diyodu.Tabi bunlar denenmeden bilinemez ama şuna eminim surrond sistemde sahneye hakim olmakla tek monitör uygun boyuttaki sistemle hakim olma aynı olmaz.Birinde herşey direk hedef bölgede yer alıyor.271 benimde takip ettiğim bir monitör ama bir türlü fırsat doğmuyor almak için ya stok ta olmaz ya dolar oynar ya az daha bekleyim derken bekle bekle duruyoruz Monitör gelince izlenimlerini,videoları fotoları eksik etme siteden.simit banar çayla içeriz karşısında

• Hiç merak etme. Paylaşırım. Ama şu 24" 27" meselesi bence eskiden öyleydi. Şuan için benim masama ve fps oyunlarıma en uygun boyut çözünürlük 2k 27" görünüyor. 980ti classified ile düşünülünce de performansı gayet iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama ben satın aldım da kargoya hala verilmedi. Para da çekilmemiş bankadan. Neyi bekliyorlar anlamadım. 2 gün oldu. Stok da bitti. Hadi hayırlısı

• quote:

Hiç merak etme. Paylaşırım. Ama şu 24" 27" meselesi bence eskiden öyleydi. Şuan için benim masama ve fps oyunlarıma en uygun boyut çözünürlük 2k 27" görünüyor. 980ti classified ile düşünülünce de performansı gayet iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ama ben satın aldım da kargoya hala verilmedi. Para da çekilmemiş bankadan. Neyi bekliyorlar anlamadım. 2 gün oldu. Stok da bitti. Hadi hayırlısı

Sürekli takip ediyorum bu monitörü,yaklaşık 2-3 gündür amazonun stoğunda vardı.İstersen chattten sor.Ama bana kalırsa ön siparişlerle sistem bir liste oluşturup sırayla stoğa girdikçe gönderiyorlar.Yoksa,atıyorum 10-15 tane stokta gözüküyor,onu gören 20 kişi satın alsa,ilk 15 alıp diğer 5likte en yakın zamanda gelecek stoğa sıraya girerdir.sağlam olsunda 3-5 gün sonra gelsin

• Sanıyorum aynen öyle oluyor. Black friday de de aynı şey oldu. Bi parça aldım 1 hafta sonra kargolandı. Ama sistemden ödemeyi çekmeleri gerekirdi diye düşünüyorum

• quote:

Sanıyorum aynen öyle oluyor. Black friday de de aynı şey oldu. Bi parça aldım 1 hafta sonra kargolandı. Ama sistemden ödemeyi çekmeleri gerekirdi diye düşünüyorum

Öğrendiğim kadarıyla Amazon ürünü kargolayacağı zaman parasının çekimi yapıyor.
    Bazıları bir iki güne kadar uzuyor parayı çekmesi diyor,benim aldığımhdd,ssd vs hemen parayı çekmişti,hdd o gün çıkarmışları ama ssde bir iki gün beklettilerdi.Tam olarak belli olmuyor ne yaptıkları ama genelde kargolamadan çekim oluyor.
  • Provizyonda bekletilen bir işlem olmadığını söylüyor banka. Ama gergün kontrol ediyorum. Bir de ben amazonun kendi dolar kurundan değil de bankamın kurundan çeviri istedim. Yani dolar üzerinden satın aldım. Limit yetersiz der mi derse ne olur bilemiyorum. Beklemedeyim bilgi için sağol. Sen almayı düşünmüyor musun? Amazondan ?

• quote:

Provizyonda bekletilen bir işlem olmadığını söylüyor banka. Ama gergün kontrol ediyorum. Bir de ben amazonun kendi dolar kurundan değil de bankamın kurundan çeviri istedim. Yani dolar üzerinden satın aldım. Limit yetersiz der mi derse ne olur bilemiyorum. Beklemedeyim bilgi için sağol. Sen almayı düşünmüyor musun? Amazondan ?

Evet,şartların olgunlaşmasını bekliyorum.Bana tek dez avantajı 970 ile monitörü tam verimli kullanamam olacak,onuda ilerde satıp üst bir ekran kartı alabilirsen halletmiş olurum diye düşünüyorum.Monitör bu bir kere alınıp uzun yıllar kullanılan alet.Bozulmadanda satamadığın sürece kenara ayıramadığın bir alet olduğunda almışken biraz iyisi olsun istiyorum.Bu özellikler çok rahat 5,10 yıl götürür bizi.Kaldıki satmaya çalışsanda alıcısı olduktan sonra gayet iyi mevlada sermaye oluşturur bir başkası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 9 Ocak 2016; 22:55:54 >

• Benim ürün bugün sabah kargoya verildi. Stok da bolca var sanıyorum amazonda. Öyle görünüyor.

• Amazon dan kaça geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.